Καλως ηρθες Γιωργο καλη διαμονηΓεια σας.Λεγομαι Γιωργος Τζιμας,ειμαι ιδιωτικος υπαλληλος.Ασχολουμαι χρονια με το αθλημα και σας συγχαιρω για το ηθος που κρατατε στο συγκεκριμενο site.Το πιο σημαντικο,μου αρεσουν τα ΠΟΙΝΤΕΡ
Τάσσο και καλά ποσταρίσματα..Καλημέρα σε όλα τα παιδιά, λέγομαι Τάσος, είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και ζω στην Αθήνα. Με το κυνήγι δεν μπορώ να πω ότι ασχολούμαι πολλά χρόνια. Τα κυνήγια που κάνω όποτε μπορώ είναι κυρίως λαγός από έναρξη μέχρι Νοέμβρη και από πέρσυ ξεκίνησα να πηγαίνω για καμιά τσίχλα εντός Αττικής και Βοιωτία. Να 'στε καλά και ευχαριστώ για την αποδοχή.
Καλημέρα σε όλα τα παιδιά, λέγομαι Τάσος, είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και ζω στην Αθήνα. Με το κυνήγι δεν μπορώ να πω ότι ασχολούμαι πολλά χρόνια. Τα κυνήγια που κάνω όποτε μπορώ είναι κυρίως λαγός από έναρξη μέχρι Νοέμβρη και από πέρσυ ξεκίνησα να πηγαίνω για καμιά τσίχλα εντός Αττικής και Βοιωτία. Να 'στε καλά και ευχαριστώ για την αποδοχή.
Ελα να μαζευόμαστε οι λαγαδεςΚαλημέρα σε όλα τα παιδιά, λέγομαι Τάσος, είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και ζω στην Αθήνα. Με το κυνήγι δεν μπορώ να πω ότι ασχολούμαι πολλά χρόνια. Τα κυνήγια που κάνω όποτε μπορώ είναι κυρίως λαγός από έναρξη μέχρι Νοέμβρη και από πέρσυ ξεκίνησα να πηγαίνω για καμιά τσίχλα εντός Αττικής και Βοιωτία. Να 'στε καλά και ευχαριστώ για την αποδοχή.
Καλως ηρθες συνονοματεΧαιρετώ τους φίλους του site και του forum ! εύχομαι κι ελπίζω να βοηθήσω ώστε να είμαστε μια ακόμη πιο όμορφη παρέα με αλληλοσεβασμό, ευγένεια κ χιούμορ!!!
Καλώς σας βρήκα!!!
Κώστας