P
PANOUTSOS
απο γιαννενα ετων 45 μπεκατσοπαπιοκυνηγος ηπειρωτης!!!.lazy.
ΠΑΣ ΠΑΣ Γιάννινα Αγιαξ τες Ηπείιιρου...
Καλώς όρισες φίλε
Έτσι μπραβο φίλε μου Πας Γιαννενα Είναι η ομάδα της Ηπείρου!!Γιατί κάποιοι μας λένε πως είναι ο...ΠαναθηναικοςΠΑΣ ΠΑΣ Γιάννινα Αγιαξ τες Ηπείιιρου...
Καλώς όρισες φίλε
Αντε χάσου ρε αλεπουδιάρη του βάλτου....Κώστα δεν έχουμε παράπονο, έχουμε τον Dim63 που κατεβάζει με την μπαγκαζιέρα τις φάσσες από τα μέρη σου ...
Kαλησπέρα σε όλους και απο εμένα..είμαι ο κώστας απο Γιάννενα και εύχομαι σε όλους σας να χαρείται την καινούργια σεζόν με πάνω απο όλα υγεια και ευτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!
δημητρη εμεις καπου πρεπει να βρεθουμε για τα σιδερενια πουλια στην ηπειρο....χαχαχααχαχαχαΑντε χάσου ρε αλεπουδιάρη του βάλτου....
βρε βρε καλως την περδικοματα στο φορουμ............και που σαι ετοιμασε κουνουπελαιο για τις 20/08......καλημερα στην ομαδα και απο εμενα και καλως σας βρηκα.....να εχουμε μια καλη σεζον γεματη υγεια και επιτυχιες
Απο τελος Οκτώβρη ανεβαίνω κάθε χρόνο στα Τζουμέρκα και περιπλανιέμαι μόνος όλη μέρα αλλά καθε χρόνο και χειρότεραδημητρη εμεις καπου πρεπει να βρεθουμε για τα σιδερενια πουλια στην ηπειρο....χαχαχααχαχαχα
δημητρη εμεις καπου πρεπει να βρεθουμε για τα σιδερενια πουλια στην ηπειρο....χαχαχααχαχαχα
δημητρη εμεις καπου πρεπει να βρεθουμε για τα σιδερενια πουλια στην ηπειρο....χαχαχααχαχαχα
Είσαι και συ βαλτός του συστήματος του φόρουμ ;Εσείς θα βρεθείτε, με τα σιδερένια πουλιά θα συναντηθείτε;;
εμαθα εμαθα και μου ειπαν οτι στην χειροτερη σεζον τις εφερες στο πορτ μπαγκαζ....δλδ τις καλες μερες θελουμε φορτηγο???χαχαχααχαχα...πλακιτσα....δεν εχεις αδικο οτι περυσι ηταν η χειροτερη σεζον....ενα απο τα προβληματα ειναι οτι τα πουλια τα καινε στα μπασιματα και χωρις στο τελος να περνουν θηραματα....Εγω ανεβαίνω κάθε χρονο τελος Οκτώβρη στα Τζουμέρκα και περιπλανιέμαι μόνος ολη μέρα.Περσι ήταν η χειρότερη χρονιά απ όλες.
Είσαι και συ βαλτός του συστήματος του φόρουμ ;
.victory.βρε βρε καλως την περδικοματα στο φορουμ............και που σαι ετοιμασε κουνουπελαιο για τις 20/08......
.victory.