Άμα σκάσει αυτό που θα του στείλω θα γεμίσει το ταβάνι Φασσες,ποιός τα χέζει τα ελατήρια...Κοχιμπα μαστορα ειναι τα πουρακια που καπνιζουν οι καπιταλες
καγιαμπα εννοεις
Άμα σκάσει αυτό που θα του στείλω θα γεμίσει το ταβάνι Φασσες,ποιός τα χέζει τα ελατήρια...Κοχιμπα μαστορα ειναι τα πουρακια που καπνιζουν οι καπιταλες
καγιαμπα εννοεις
θα στειλεις εσυ σε ΠΥΡΓΙΩΤΗ στριφτο θα πεσει ο ουρανος να μας πλακωσειΆμα σκάσει αυτό που θα του στείλω θα γεμίσει το ταβάνι Φασσες,ποιός τα χέζει τα ελατήρια...
Για κανένα καρπούζι καλοί είναι.θα στειλεις εσυ σε ΠΥΡΓΙΩΤΗ στριφτο θα πεσει ο ουρανος να μας πλακωσει
ριχτου ενα μπαν ρε Κωστακη πως σε προσβαλλει ετσι
Εεεεε,το παρατραβηξες!Για κανένα καρπούζι καλοί είναι.
Θα ευχαριστεί την αφεντικινα του για το φουρνάκι δώρο πάλι και δεν βλέπει ευτυχώς...Βαρα τον Κωστάκη! Βαρα τον!
Nτροπή....γελανε τα δενδρίλια ρε...Για κανένα καρπούζι καλοί είναι.
Ωχχχ...Ξέρει κανείς να πουλιέται κανένα ΤΟΖ 34 σε καλή κατάσταση;
Έλα ρε να παίζουμε στον Ασπρόπυργο το καλοκαίρι.Ωχχχ...
Σωστος..Γιάννη για το 34 λέω.
Εγώ λέω να πηγαίνουμε παραλία Ασπροπύργου για 25/25 καλαμαράκια.Έλα ρε να παίζουμε στον Ασπρόπυργο το καλοκαίρι.
Φίλε ναι. Επειδή θα ναι μεσημεράκι μπυριτσα. Αν τραβήξει μετά το ουζακι. Με βαράει λίγο το μεσημέρι.Εγώ λέω να πηγαίνουμε παραλία Ασπροπύργου για 25/25 καλαμαράκια.
Επιτέλους μια σωστή αγορά αν υλοποιηθεί, δεν παίζεται η οπλάρα λέμε!!!!Ξέρει κανείς να πουλιέται κανένα ΤΟΖ 34 σε καλή κατάσταση;
Σε προσωπικό μύνημα θα μιλάς για ποζέ γιατί σε περιμένει στην γωνία ο Τάσος θα ξαναφάς μούντζαΕπιτέλους μια σωστή αγορά αν υλοποιηθεί, δεν παίζεται η οπλάρα λέμε!!!!
Και το μυαλό εδώ!
Δικαννάκιας είμαι τι να κάνουμε.Τώρα ποζέ, πλάγιο αρκεί δίκαννο.Μακριά οι καραμπίνες είναι για τους τουφεκαλεύρηδες...Σε προσωπικό μύνημα θα μιλάς για ποζέ γιατί σε περιμένει στην γωνία ο Τάσος θα ξαναφάς μούντζα