TOZ Team

Αυτά που αναφέρεις,κι αν έβρισκα, ένα κοντάκι καρυδιά.
Εννοείται,πώς αν το φτιάξω,δεν με ενδιαφέρει η μεταπώληση.
Οποτε αν εισαι αποφασισμενος και με γνωση για αυτην την επιλογη ...προχωρα.....
Ειναι ενα ιδιαιτερο οπλο που αξιζει να το βελτιωσεις σε καποια σημεια αλλα χωρις υπερβολες.
Προσωπικα εγω(το ειχα τουλαχιστον 25 χρονια)τα πραγματα που θα του εκανα θα ηταν σωστα μετρα στο κοντακι ......μια περιποιηση στα ξυλα σε ψαθες και λινελαιο και ενα καλο βαψιμο στα μεταλα σε συνδιασμο μαυρου-ασημενιου....
Δεν θα πειραζα τσοκαρισματα αλλα θα αφιερωνα πολυ χρονο σε δοκιμες φυσιγγιων για να δω τι θα ταιριαζε στις καννες του.
Απο οτι εχω δει τα τελευταια χρονια σε ΤΟΖ ειχαν καρυδενια ξυλα και μαλιστα ωραια!!!!

Ελατηρίου ΜC 21-12 76cm 1* (σταθερό) αυλός 18.5...αγαπημένο οπλο με άριστη απόδοση στο κυνηγι....αν κ δώρο απο θείο μου, ειμαι ΠΟΛΥ ευχαρηστημενος...

Υ.Γ. Εχω κανει κ 2 κόντρες με αυτό επειτα απο παρότρυνση φίλου (για πλακα βεβαια)...εκαψε μια Fabarm Elegi 76cm 1* και μια Franchi Elite 76cm 1*.....μαλιστα αυτος ο άλλαλος :p με την Elegi, ήθελε να βαλουμε κ στοιχημα τις άδειες των οπλων.....sarcastic.

Για την ιστορία: Τενεκακι γιαουρτιού του 1kg στα 60m (με κορδελα) εβαλα 13 σκαγια Νο9 κ αυτος εβαλε τα 8....ίδιο φυσιγγι 30gr παντα...
Κακομοιρη του λεω...εισαι τυχαιρος που αλλαξες γνωμη.....sarcastic.

20221202_072915.jpg

Ελατηρίου ΜC 21-12 76cm 1* (σταθερό) αυλός 18.5...αγαπημένο οπλο με άριστη απόδοση στο κυνηγι....αν κ δώρο απο θείο μου, ειμαι ΠΟΛΥ ευχαρηστημενος...

Υ.Γ. Εχω κανει κ 2 κόντρες με αυτό επειτα απο παρότρυνση φίλου (για πλακα βεβαια)...εκαψε μια Fabarm Elegi 76cm 1* και μια Franchi Elite 76cm 1*.....μαλιστα αυτος ο άλλαλος :p με την Elegi, ήθελε να βαλουμε κ στοιχημα τις άδειες των οπλων.....sarcastic.

Για την ιστορία: Τενεκακι γιαουρτιού του 1kg στα 60m (με κορδελα) εβαλα 13 σκαγια Νο9 κ αυτος εβαλε τα 8....ίδιο φυσιγγι 30gr παντα...
Κακομοιρη του λεω...εισαι τυχαιρος που αλλαξες γνωμη.....sarcastic.

View attachment 61808
πενα την εχεις την παλιογρια

Πουλάει αν ενδιαφέρεται κάποιος γνωστός μου μια σε άριστη κατάσταση.Ειναι που τώρα είμαι σε δύσκολη εποχή αλλιώς θα χα μαζέψει με κάνα διχιλιαρο 6/7 αξιόλογα οπλακια .Το 18.5 στη Ρωσίδα δεν είναι τυχαίο

Το 18.5 νομίζω αποδίδει με φυσίγγια με μαλλινη τάπα που τα φτιάχνανε παλιά. Τώρα με τα σύγχρονα υλικά κατασκευής φυσιγγίων δεν νομίζω να παίζει ιδιαίτερο ρόλο αυτη η διάμετρος αυλού.

Εξακολουθώ να τον θεωρώ τον καλύτερο αυλό Προσωπικά παίζει δε παίζει ρόλο για μένα παίζει είναι ακριβώς η μέση διάσταση από 18.2 έως 18.8 και ο μέσος όρος είναι πάντα πιο ταιριαστός όσο μεγαλώνει από κει και πάνω θέλεις μαλακοτερες τάπες και κάλυκες και περισσότερα σκακια και όσο μικραίνει το αντίθετο για να παίρνεις τα μέγιστα ,από έναν μέσο όρο φυσιγγίων που για μένα είναι τα 33 γρ.Παρολο που ρίχνω κατά 90% 32γρ διοτι έχει έχει καταλήξει η αγορά.

Το 18.5 νομίζω αποδίδει με φυσίγγια με μαλλινη τάπα που τα φτιάχνανε παλιά. Τώρα με τα σύγχρονα υλικά κατασκευής φυσιγγίων δεν νομίζω να παίζει ιδιαίτερο ρόλο αυτη η διάμετρος αυλού.
Πας και εσύ ... χάλασες 😁

Back