Πιστεύω ότι άμα ξεκινήσουμε και τους ρωτάμε, ίσως να την φερουνΤους είχα πάρει τηλέφωνο πριν δέκα μέρες και μου είπαν άμεσα τέλος Σεπτέμβρη ή αρχές Οκτώβρη
Πιστεύω ότι άμα ξεκινήσουμε και τους ρωτάμε, ίσως να την φερουνΤους είχα πάρει τηλέφωνο πριν δέκα μέρες και μου είπαν άμεσα τέλος Σεπτέμβρη ή αρχές Οκτώβρη
Θα τους παρω κι εγω τηλεφωνο αυριο, να τους ζαλισω τα αχαμνά.....Δευτερα θα ειναι στον Καλκατζάκο το όπλο....Πιστεύω ότι άμα ξεκινήσουμε και τους ρωτάμε, ίσως να την φερουν
Κωστή αν σου αρέσει η 155 το ξεβαμμα της βάσης ΑΝ και ΌΠΟΤΕ συμβεί δεν είναι αβαρία .Είναι τέτοια η τιμή αγοράς του όπλου που δικαιολογεί μια κεραμική βαφή στη βάση κάποτε. Ξανά σκέψου την αριστερή Μ1 όσο είναι καιρός και υπάρχει σε προσφορά. Και τονίζω την τιμή προσφοράς γιατί παραπάνω για μπενελι ούτε εγώ θα έδινα, στην τιμή αυτή όμως τα αξίζει τα λεφτά της και είναι μια καλή αγορά πιστεύω. Όποτε θες βρισκόμαστε για τσίχλες να την κυνηγήσεις και να την αξιολογήσεις. Μο#ν@ρα και straight ( στα μονόβολα) τι άλλο θες; Τώρα άμα θες ντε και καλά αερίων, να την πάρεις αλλά να ξέρεις.... μετά το καθάρισμα τα χεράκια θα θέλουν απαραίτητα...Η Mp-155 αν δε ξεβαφε η πλάκα της, θα ηταν στις προτημισεις μου...σα τουφεκι ειναι όμορφο κ αξιοπιστο....
Την Α400 δε τη φτανω οικονομικώς...
Τη Fabarm τη γουστάρω η αληθεια ειναι κ την κοιταζω εννοείται....
Αλλα σαν την SX4 αριστερη, σιγουρα δεν εχει....τη βγαζει κ CAMO (βάλτου).
Benelli ΔΕΝ ΘΕΛΩ.
Η καλύτερη πάστα μακραν....η αληθεια ειναι οτι γουσταρω το καθαρισμα του οπλου γενικα....αλλα πολυ ευχαριστως να ερχομουν για τσιχλες.....χε χε χε....σατανάαααα...Κωστή αν σου αρέσει η 155 το ξεβαμμα της βάσης ΑΝ και ΌΠΟΤΕ συμβεί δεν είναι αβαρία .Είναι τέτοια η τιμή αγοράς του όπλου που δικαιολογεί μια κεραμική βαφή στη βάση κάποτε. Ξανά σκέψου την αριστερή Μ1 όσο είναι καιρός και υπάρχει σε προσφορά. Και τονίζω την τιμή προσφοράς γιατί παραπάνω για μπενελι ούτε εγώ θα έδινα, στην τιμή αυτή όμως τα αξίζει τα λεφτά της και είναι μια καλή αγορά πιστεύω. Όποτε θες βρισκόμαστε για τσίχλες να την κυνηγήσεις και να την αξιολογήσεις. Μο#ν@ρα και straight ( στα μονόβολα) τι άλλο θες; Τώρα άμα θες ντε και καλά αερίων, να την πάρεις αλλά να ξέρεις.... μετά το καθάρισμα τα χεράκια θα θέλουν απαραίτητα...View attachment 79569
Μήπως δεν τον είχες κουμπώσει καλά τον βρήκες η χάθηκε;Καλημερα σε ολους τους φιλους
θα ηθελα να ρωτησω τους κατοχους SX4 ,εαν εχουν αντιμετωπισει το θεμα με τον μοχλο του κλειστου ,ΕΧΘΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΕΦΥΓΕ Ο ΜΟΧΛΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ,την εχω 3 χρονια σχεδον και μου συνεβη πρωτη φορα,κανουμε κατι?περνουμε κατι αλλο?θα ηθελα απαντηση απο αυτους τους φιλους που το αντιμετωπισαν με επιτυχια,για να το λυσω και εγω.
Ευτυχως τον βρηκα γιατι το μερος ηταν καθαρο εκει που τουφεκισαΜήπως δεν τον είχες κουμπώσει καλά τον βρήκες η χάθηκε;
Τρία χρόνια είναι καινούργιο το όπλο δεν δικαιολογείται κάποια φθορά ,ότι είναι κουμπωτο πρέπει να το δοκιμάζεις αν έπιασε καλά.Ευτυχως τον βρηκα γιατι το μερος ηταν καθαρο εκει που τουφεκισα
Δεν παίρνει φλάντζες αλλαγής κλίσης παρά μόνο φέτες στο πέλμα για επιμήκυνση στο κοντάκι!!!Μια ερώτηση για τη sx4.
Κολάρα κλίσεων δεν περνει ή δεν συμπεριλαμβάνονται και πρέπει να αγοραστούν έξτρα; ευχαριστώ.
Μειονέκτημα αυτό...... είναι να απορείς, πως μια τόσο μεγάλη εταιρεία βγάζει όπλο χωρίς φλατζες, την ώρα που ο ανταγωνισμός τις έχουν σε όλα τους τα μοντέλα, τόσο μεγάλο θα ήταν το κόστος γι'αυτό το απαραίτητο αξεσουάρ;Δεν παίρνει φλάντζες αλλαγής κλίσης παρά μόνο φέτες στο πέλμα για επιμήκυνση στο κοντάκι!!!
Κι όμως Γιάννη...Μειονέκτημα αυτό...... είναι να απορείς, πως μια τόσο μεγάλη εταιρεία βγάζει όπλο χωρίς φλατζες, την ώρα που ο ανταγωνισμός τις έχουν σε όλα τους τα μοντέλα, τόσο μεγάλο θα ήταν το κόστος γι'αυτό το απαραίτητο αξεσουάρ;
Σωστός Γιάννη μου αλλά θα ήταν προτιμότερο, παράδειγμα, να μην είχε επώνυμο στόχαστρο παρά μια απλή μπίλια. Θεωρώ ότι είναι πιο απαραίτητες οι φλάντζες προσαρμογής, γιατί τη μα κανείς τ επώνυμο στόχαστρο αν δεν μπορεις να προσαρμόωσεις λίγο το κοντάκι κοντά στα μέτρα σου.Κι όμως Γιάννη...
Αυτό που βλέπουμε σαν ένα μικρό κόστος και πράγματι είναι,στην μαζική παραγωγή γίνεται σεβαστό ποσό!
Δεν διαφωνώ!Σωστός Γιάννη μου αλλά θα ήταν προτιμότερο, παράδειγμα, να μην είχε επώνυμο στόχαστρο παρά μια απλή μπίλια. Θεωρώ ότι είναι πιο απαραίτητες οι φλάντζες προσαρμογής, γιατί τη μα κανείς τ επώνυμο στόχαστρο αν δεν μπορεις να προσαρμόωσεις λίγο το κοντάκι κοντά στα μέτρα σου.
Είχα ένα θέμα με τον μοχλό του κλείστρου της sx3 μου αλλά... διαφορετικό. Βασικά, κάθε φορά που άνοιγα το κλείστρο, έβρισκε το χέρι μου στο άνοιγμα εξόδου των καλύκων και γρατζουνιζόμουν. Σαν να ήταν ο μοχλός μικρός για το χέρι μου. Και μην φανταστείς ότι έχω τίποτα χέρια κουπιά. Τελικά έβαλα έναν μοχλό από κομπετισιον και σώθηκα. Πάντως και οι δύο μοχλοί και ο μαμά και ο καινούριος κούμπωναν πολύ καλά, ούτε σκέψη ότι θα φύγουν από την θέση τους.Καλημερα σε ολους τους φιλους
θα ηθελα να ρωτησω τους κατοχους SX4 ,εαν εχουν αντιμετωπισει το θεμα με τον μοχλο του κλειστου ,ΕΧΘΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΕΦΥΓΕ Ο ΜΟΧΛΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ,την εχω 3 χρονια σχεδον και μου συνεβη πρωτη φορα,κανουμε κατι?περνουμε κατι αλλο?θα ηθελα απαντηση απο αυτους τους φιλους που το αντιμετωπισαν με επιτυχια,για να το λυσω και εγω.
Τι να πω δεν ξερω φιλε,μου εκανε εντυπωση ,οταν το βγαζω -βαζω δειχνει οτι κουμπωνει καλα,η αληθεια εινα οτι σε συγκριση με το παλιο μου οπλο εκεινο γαι να το βγαλεις ηθελε πολυ παραπανω προσπαθεια,ισως να θελει κατι after market,θα το δω στις επομενες τουφεκιεςΕίχα ένα θέμα με τον μοχλό του κλείστρου της sx3 μου αλλά... διαφορετικό. Βασικά, κάθε φορά που άνοιγα το κλείστρο, έβρισκε το χέρι μου στο άνοιγμα εξόδου των καλύκων και γρατζουνιζόμουν. Σαν να ήταν ο μοχλός μικρός για το χέρι μου. Και μην φανταστείς ότι έχω τίποτα χέρια κουπιά. Τελικά έβαλα έναν μοχλό από κομπετισιον και σώθηκα. Πάντως και οι δύο μοχλοί και ο μαμά και ο καινούριος κούμπωναν πολύ καλά, ούτε σκέψη ότι θα φύγουν από την θέση τους.
Βρήκα παλιά απάντηση στο ίδιο νήμα όταν πρωτοβγήκε η SX4Κύριοι επειδή υπάρχει μια διαφωνία σχετικά με το θέμα τελικά η sx4 δε παίρνει καθόλου φλάντζες αλλαγής κλίσεως?μήπως δεν δίνουνε μαζί με τ όπλο και μπορείς να τις πάρεις έξτρα?μήπως μπαίνουν φλάντζες από sx3?παρακαλώ ν απαντήσουν μόνο κατοχοι