Σε ευχαριστώ μύρο.....ναι όντως....Καλορίζικο να είναι! ωραίο όπλο αλλά συχνό καθάρισμα....
καλορίζικο κι απ εδώ ωραίο κομμάτι από ωραία σειρά που την ξετρύπωσες βρε τσάκαλε;;;;Τελικά μετα απο χρόνια αποχωρίστηκα την Ιταλίδα μου και πήρα την Αμερικάνα......εύχομαι να εκανα σωστη επιλογή.....σας ευχαριστώ ολους σας
Το εργαλείο έχει ρίξει ενα κουτί και το εκανα ανταλλαγή με την μπερεττα δημητρηΡε Κώστα φαίνεται τζάμι το εργαλείο.Απο γνωστό την πήρες ;
Μάκη είναι 71 αχρωμιωτηρε θα κάτσεις σε μια μεριά;;;; με ζάλισες
66 πόντους Κώστα;;;;;;
Ετυχε και έπεσε το μάτι μου σε μια αγγελία στο καρ οπου έλεγε για ανταλλαγή με μπερεττα......όσο για το άλλο αν ζουμαρεις πολύ την φωτο είναι κόκαλα απο παιδάκια για την σκύλα....οτι έμεινε...χαχαχαχαχακαλορίζικο κι απ εδώ ωραίο κομμάτι από ωραία σειρά που την ξετρύπωσες βρε τσάκαλε;;;;
χαρά βλέπω μεγάλη τσίπουρο γαυράκι
Αυτά είναιΜάκη είναι 71 αχρωμιωτη
Ευχαριστώ Γιώργο......εύχομαι να είναι έτσι....θα το δω και στις δοκιμές και να δω διάφορες απο την φρανκιΚαλορίζικο, τουφεκιά φαρμάκι
Α για αυτό έχεις το πινέλο διπλα..Το.μονο που μένει είναι να ετοιμαστεί με το κατάλληλο καμουφλάζ για το βάλτο....
σου είπα η κούραση με αποσυντονίζει,71 βέβαια,μετά μέτρησα τα κολωνάκια της κάννηςΜάκη είναι 71 αχρωμιωτη
καλο τουφεκο Κώστα ! να εισαι κεφάτος και γερός και το χαρείς το τουφέκι σουΝα μπω και εγώ με την σειρα μου στο club αφού μετα απο χρόνια με τα ιταλικά όπλα είπα να κάνω μια αλλαγή και να προσθέσω στην συλλογή μου ενα Winchester sx2.....
Χαχαχαχαχαχα......να σου πω θα ήθελα ενα συγκριτικο σε kicks-midas-anaconda να δω που θα καταληξωκαλο τουφεκο Κώστα ! να εισαι κεφάτος και γερός και το χαρείς το τουφέκι σου
τώρα θα έχεις καινούρια ψαξίματα με τα τσοκακια σου