A
AltairLusso
Εκτός από τις κατανομές, με αυτό το όπλο πρέπει να βρεις έναν τρόπο να συγκρίνεις και τις διατρήσειςΧαχαχαχαχαχα......να σου πω θα ήθελα ενα συγκριτικο σε kicks-midas-anaconda να δω που θα καταληξω
Εκτός από τις κατανομές, με αυτό το όπλο πρέπει να βρεις έναν τρόπο να συγκρίνεις και τις διατρήσειςΧαχαχαχαχαχα......να σου πω θα ήθελα ενα συγκριτικο σε kicks-midas-anaconda να δω που θα καταληξω
έλα ρε απ την κούραση γαύρο τα είδαΕτυχε και έπεσε το μάτι μου σε μια αγγελία στο καρ οπου έλεγε για ανταλλαγή με μπερεττα......όσο για το άλλο αν ζουμαρεις πολύ την φωτο είναι κόκαλα απο παιδάκια για την σκύλα....οτι έμεινε...χαχαχαχαχα
Γράφει......Winchester model sx2.....η κάννη δεξιά αριστερά γράφει κάτι όπως πάντα η είναι άγραφη;;;;;
η κάννη δεξιά αριστερά γράφει κάτι όπως πάντα η είναι άγραφη;;;;;
,μετά μέτρησα τα κολωνάκια της κάννης[/QUOTE
Εννοείς τα κολωνακια κάτω από την ρίγα?Είναι στάνταρ σε όλες τις Κάννες των 71?
Δεν το κοίταξα Γιώργο αλλά θα το κοιτάξω και θα σου πω....Κώστα ξέρεις χρονολογία κατασκευής;
Πιστεύω ή γρια να κανει την δουλεια της.....χαχαχαχαχαχαχα
με το παραπάνω φίλε κι ας μου επιτραπεί μια φράση ξεπερνώντας τον συντηρητισμό μουΠιστεύω ή γρια να κανει την δουλεια της.....χαχαχαχαχαχαχα
Το σκέφτομαι να την σεταρω με μια υδατογραφία καλαμιμε το παραπάνω φίλε κι ας μου επιτραπεί μια φράση ξεπερνώντας τον συντηρητισμό μου
<<αν την βολευτείς μέτρα κ.λ.π. πάρτη στα παπιά...εκεί θα καταλάβεις ότι μέχρι τότε νόμιζες ότι σκότωνες>>
ότι σ αρέσει και σε γεμίζει Κώστα για να βγαίνει η καλή ψυχολογία και το μέγιστο της διασκέδασης σουΤο σκέφτομαι να την σεταρω με μια υδατογραφία καλαμι
Κώστα δεν θα στο πρότεινα, ξεβάφουν και ξεφτιζουν πολύ γρήγορα.Το σκέφτομαι να την σεταρω με μια υδατογραφία καλαμι
Απο την κουραση η απο την πεινα???έλα ρε απ την κούραση γαύρο τα είδα
γυρω στα 170 μητσακο για ολο το οπλο....Πληροφοριακά,τι κοστολόγιο έχει μια τέτοια δουλειά ;