Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ωραια λαβη, ρυθμιζομενο κοντακι, 70αρες θαλαμες, ωραιες τουφεκιες, λιγο ζυγισμα χρειαζεται για να μην ειναι μπροστοβαρο... Κανονι...
Καλοτουφεκο Θεοφραστε, εισαι κ 2 μετρα πιστευω θα το καταευχαριστηθεις... .RESPECT..shake hands.

Ρυθμιζόμενο κοντάκι, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε κάνει και κώνους στα 3εκ στον Αντωνάκο από ότι μου είπε.
Προς το παρόν πετάω από την χαρά μου, αν μου έρθει κάτι άλλο κατά νου θα το γράψω.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο Γιώργο για την βοήθεια του, Και λοιπές φώτο το βραδάκι γιατί κι εγώ με το που το πήρα το άφησα σπίτι και έφυγα τρέχοντας για το γραφείο.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά, παρα πολύ...
@Αρης Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έχει βάλει στον αντωνάκο αντίβαρα στο κοντάκι και απ την πολύ μικρή εμπειρία που έχω μου αρέσει αρκετά το ζύγισμα αλλά είναι 3900γρ

@Βικτορα Ελπίζω να τα καταφέρω αν ανοίξει το σκοπευτήριο που είναι σχετικά κοντά μου γιατί η Μαλακάσα είναι λίγο ταξίδι. Και εννοείτε και στο καρτέρι.

Και ξέχασα οτι έχει 70αρες θαλάμες όπως είπε και ο Αρης

Καλορίζικο Θεόφραστε, φοβερό τουφέκι, να' χεις την υγειά σου να το χαίρεσαι κ στο σκοπευτήριο κ στο κυνήγι ... .well done.

Ευχαριστώ πολύ Στέλιο, μακάρι να έχω την υγειά μου και θα το λιώσω στο κυνήγι.hunter. και στο σκοπευτήριο .hunter.1

Είναι ένα select energy trap
81εκ κάννες, αχρωμίοτο
βλητικα το οπλο σου είναι επιταχυντης ταχυτήτων , κλεισε λιγο τα τσοκ και φερτο οσο μπορεις στα μετρα σου , τα ρυθμιζόμενα κοντακια δεν είναι το απολυτο αλλα μπορεις να τα φερεις πολύ κοντα στα μετρα σου , καλοριζικο , από περιεργεια και μονο , ποσο ζυγιζουν ο κανες του ? 1600 γρ ?

Back