Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Φραστε Θεο ωραία επιλογή το δικαννο σου..
φερτο και στα μετρα σου και μια χαρά.

Μπράβο και στο Σιλιβίστρα που σε βοήθησε.
Αυτο ειναι και ωραιο νόημα να βοηθάει ο ενας τον αλλον αν και οπου μπορει

στωραιοι

Συγνώμη αν βγαίνω .off topic. ... αλλά έγινε πολύς λόγος για λουκέτα και κλειδαριές ... όπως και προχθές με τη βαλίτσα του SKB του Νικόλα (και τη δική μου) ... και αναρωτιέμαι, αλήθεια ποιος ο λόγος να κλειδώνει μια βαλίτσα ή θήκη μεταφοράς όπλου; Τι ουσιαστικό προσφέρουν μια ή δυο μικροσκοπικές κλειδαριές ή λουκετάκια ;;; Από τι "προστατεύουν" ;;; ;) Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ;;; .what. .xm.
Γιατί με το φτωχό μου μυαλό δεν μπορώ να βρω κάποιο σοβαρό λόγο. Πιστεύω ότι δεν προστατεύουν από τίποτα, δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα (μόνο ... προβλήματα, π.χ. να ξεχάσεις το συνδυασμό ... ή να χάσεις το κλειδί ... :D), είναι εντελώς άχρηστα και περιττά "σκατολοϊδάκια" (να το πω με μια λέξη που χρησιμοποιεί κι ο Θεόφραστος ;)). Όπως ακριβώς πιστεύω είναι και οι διάφορες "ασφάλειες" πάνω στα όπλα ... Απλά δίνουν μια ... "αίσθηση ασφάλειας" και όχι πραγματική ασφάλεια.
Τέλος πάντων, δεν ξέρω, ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να χρειάζεται. Αν π.χ. πρέπει να μεταφερθεί το όπλο με αεροπλάνο ή πλοίο, ή να σταλεί ασυνόδευτο με μεταφορική εταιρεία και οι κανονισμοί της εταιρείας απαιτούν "κλειδωμένη θήκη μεταφοράς" .xm.
Είναι ένα select energy trap
81εκ κάννες, αχρωμίοτο
Πάντως Θεόφραστε αν θέλεις (ή αν "πρέπει" κάποτε) να το κλειδώνεις, και όπως βλέπω τη συγκεκριμένη βαλίτσα, νομίζω ότι ένα (μεγαλούτσικο) λουκέτο που να αγκαλιάζει τη λαβή της βαλίτσας είναι υπεραρκετό !!! ;)

Καθημερινή απογευματάκι στο Σχιστό το θεωρείς απίθανο..xm.
Το έφερα λίγο γιατί αν θυμάσαι όταν μας έδειξε το πώς δουλεύει το ρυθμιζόμενο κοντάκι το έκανε λίγο ότι να ναι, και συγουρα μα σίγουρα χρειάζομαι κ αλλο αποστάτη για το lop η σκανδάλη είναι ήδη στην ποιο μπροστινή θέση που πηγένει

Το έφερα λίγο γιατί αν θυμάσαι όταν μας έδειξε το πώς δουλεύει το ρυθμιζόμενο κοντάκι το έκανε λίγο ότι να ναι, και συγουρα μα σίγουρα χρειάζομαι κ αλλο αποστάτη για το lop η σκανδάλη είναι ήδη στην ποιο μπροστινή θέση που πηγένει
Δεν βοηθαει το σχιστο για δοκιμες στον πινακα γιατι ο πινακας βρισκεται μεσα στοσευτερο τερεν και θα ναι δυσκολο με τον τοσο κοσμο να κανεις τις δοκιμες που χρειαζεται!

Όπως τα λέει ο Ηλίας. Ναι, το θεωρώ απίθανο αλλά αν δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, θα δούμε τι θα κάνουμε. Θα τα δούμε όλα, μην βιάζεσαι, το πολύ μάκριμα δεν είναι πανάκεια. Άλλα προέχουν...

Απλά βρίσκει ι μύτη μου στον αντίχειρα μου σχεδόν, έτσι κι αλλιώς μονάχος μου θα κάνω την πατέντα αν χρειαστεί να τον έχω μαζί τον αποστάτη αλλιώς τι είχαμε τι χάσαμε....
@dimitrisbenelli Δεν μου σχολίασες το βάρος των κανών....

προσωπική μου γνώμη,αν το θες και για κυνήγι,φιάξε άμεσα κοντάκι :)
Mακη με ποια εννοια το λες αυτο? Πριν παρω το 725 ειχα φτασει στο παρα 5 να παρω ενα ιδιο με του Θεοφραστου αλλα το ανεβαλα γιατι ειχε μια μικρη γρατζουνια στην καννη, ωστοσο επειδη το ειχα δοκιμασει κ στην πραξη θεωρω το κοντακι του μακρια απο ολα τα οπλα "trap" που κυκλοφρουν... Εμενα μου ειχε φανει καλο κ αν συνυπολογισουμε κ το οτι ειναι ρυθμιζομενο ηταν αρκετα "βολικο"...

με ποια εννοια το λες αυτο
υπαρχει η αποψη σε πολλους ότι τα κοντακια με κλειστη λαβη τα full pistol δηλαδή είναι ακαταλληλα για κυνυγι , μεγα λαθος αυτό , ακομα και δάσκαλοι σκοποβολής λενε ότι δεν θελουν κλειστες πολύ λαβες , η ταπεινη μου γνωμη είναι ότι η λαβη του κάθε οπλου πρεπει να είναι ανατομικα στο σχεδιο της παλαμης του χρηστη , δεν υπαρχει σκοπευτικο και κυνηγητικο κοντακι , υπαρχει κοντακι ανατομικο στην παλαμη και στο μετρα του σωματος του χρηστη , εγω εχω μια παλαμη κουταλα , πως θα πιασω το παιδικο εργοστασιακο κοντακι ????? η μιση παλαμη βγαινει απεξω , θελω αντιστοιχη λαβη στο χερι μου , μην τσιμπατε με κανονες και πρότυπα , απλα δεν υπαρχουν , ο καθενας μας είναι μοναδικος

Back