Αυτο ειναι και ωραιο νόημα να βοηθάει ο ενας τον αλλον αν και οπου μπορει
Πάντως Θεόφραστε αν θέλεις (ή αν "πρέπει" κάποτε) να το κλειδώνεις, και όπως βλέπω τη συγκεκριμένη βαλίτσα, νομίζω ότι ένα (μεγαλούτσικο) λουκέτο που να αγκαλιάζει τη λαβή της βαλίτσας είναι υπεραρκετό !!!
καλή είναι η τιμήΕυχαριστώ πολύ παιδιά
1150€ με το κλειδί στο χέρι
Θεοφραστε καλοριζικο το οπλο καλοτουφεκο να το χαρεις και στο κυνηγη και στο σκοπευτηριο αδελφε
Μπα μονο για το κοντακι....στα υπολοιπα μια χαρα εισαιΤο μόνο σίγουρο είναι οτι πρέπει να με δει ειδικός
Μην βιάζεσαι με το αλενάκι. Αυτό θα δουλέψει σωστά, καθημερινή πρωί στην Μαλακάσα
Δεν βοηθαει το σχιστο για δοκιμες στον πινακα γιατι ο πινακας βρισκεται μεσα στοσευτερο τερεν και θα ναι δυσκολο με τον τοσο κοσμο να κανεις τις δοκιμες που χρειαζεται!Καθημερινή απογευματάκι στο Σχιστό το θεωρείς απίθανο..xm.
Το έφερα λίγο γιατί αν θυμάσαι όταν μας έδειξε το πώς δουλεύει το ρυθμιζόμενο κοντάκι το έκανε λίγο ότι να ναι, και συγουρα μα σίγουρα χρειάζομαι κ αλλο αποστάτη για το lop η σκανδάλη είναι ήδη στην ποιο μπροστινή θέση που πηγένει
Όπως τα λέει ο Ηλίας. Ναι, το θεωρώ απίθανο αλλά αν δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, θα δούμε τι θα κάνουμε. Θα τα δούμε όλα, μην βιάζεσαι, το πολύ μάκριμα δεν είναι πανάκεια. Άλλα προέχουν...Καθημερινή απογευματάκι στο Σχιστό το θεωρείς απίθανο..xm.
Το έφερα λίγο γιατί αν θυμάσαι όταν μας έδειξε το πώς δουλεύει το ρυθμιζόμενο κοντάκι το έκανε λίγο ότι να ναι, και συγουρα μα σίγουρα χρειάζομαι κ αλλο αποστάτη για το lop η σκανδάλη είναι ήδη στην ποιο μπροστινή θέση που πηγένει
Mακη με ποια εννοια το λες αυτο? Πριν παρω το 725 ειχα φτασει στο παρα 5 να παρω ενα ιδιο με του Θεοφραστου αλλα το ανεβαλα γιατι ειχε μια μικρη γρατζουνια στην καννη, ωστοσο επειδη το ειχα δοκιμασει κ στην πραξη θεωρω το κοντακι του μακρια απο ολα τα οπλα "trap" που κυκλοφρουν... Εμενα μου ειχε φανει καλο κ αν συνυπολογισουμε κ το οτι ειναι ρυθμιζομενο ηταν αρκετα "βολικο"...προσωπική μου γνώμη,αν το θες και για κυνήγι,φιάξε άμεσα κοντάκι
υπαρχει η αποψη σε πολλους ότι τα κοντακια με κλειστη λαβη τα full pistol δηλαδή είναι ακαταλληλα για κυνυγι , μεγα λαθος αυτό , ακομα και δάσκαλοι σκοποβολής λενε ότι δεν θελουν κλειστες πολύ λαβες , η ταπεινη μου γνωμη είναι ότι η λαβη του κάθε οπλου πρεπει να είναι ανατομικα στο σχεδιο της παλαμης του χρηστη , δεν υπαρχει σκοπευτικο και κυνηγητικο κοντακι , υπαρχει κοντακι ανατομικο στην παλαμη και στο μετρα του σωματος του χρηστη , εγω εχω μια παλαμη κουταλα , πως θα πιασω το παιδικο εργοστασιακο κοντακι ????? η μιση παλαμη βγαινει απεξω , θελω αντιστοιχη λαβη στο χερι μου , μην τσιμπατε με κανονες και πρότυπα , απλα δεν υπαρχουν , ο καθενας μας είναι μοναδικοςμε ποια εννοια το λες αυτο