Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Σήμερα είδα απο κοντά ένα winchester energy sporting 76 εκ. Αν και δε είμαι γνώστης μπορώ να πω οτι ποιοτικά με εντυπωσίασε. Το κλειδωμα του και τα άξυλα του (ρυθμιζόμενο κοντάκι) είναι πολύ καλύτερα απο 686 σπορτινγκ που ειχα δει παλιότερα. Βέβαια η τιμή του ειναι κοντά στο 725 και κάπου εκει χανεις την μπάλα. Λες και εχουν συνεννοηθεί μεταξύ τους, το ενα όπλο εχει κατι που δεν έχει το άλλο, και πάει λέγοντας. Πήγα να πάρω μια απόφαση και έμπλεξα περισσότερο. Ειναι κάποια franchi-marocchi στο εναμισαρι, άντε βρες άκρη .hair.

Πάντως το winchester είναι λίγο θωρηκτό με ότι αυτό συνεπάγεται. Αν μιλάμε για το energy, το απλό το σπορτινγ δεν το έχω δει αλλά αν πήγαινα σε τιμή πάνω από τα 2000 θα έπαιρνα σίγουρα το 725. Πάντως και το SELECT SPORTING II στα 1700 είναι πολύ καλή επιλογή

θα διάλεγα 725 και θα έκανα υπομονή να μαζέψω τα χρήματα

σκανδάλη αδρανείας δεν την πολυσυμπαθώ στα δίκαννα,προτιμώ μηχανική - επίσης μου αρέσει περισσότερο το προφιλ του 725 και θεωρώ το winchester αρκετά χοντροκομμένο

Μην συγκρίνεις ενα browning με Winchester κι Ειδικά
Με Franchi κι αλλα... . Ενα browning μονο με miroku βάλτο δίπλα δίπλα !!!!! Γνώμη μου!
Πιστεύω η τιμή αντικατοπτρίζει κάτι γι αυτές τις συγκρίσεις. Πάντως κι εγώ αν δεν μου καθότανε η ευκαιρία λογικά θα πήγαινα σε κάποιο από τα φθηνά. No money no.sex hard.
και βέβαια δεν είχα πρόβλημα στο μεταχειρισμένο, αν θες καινούργιο οπωσδήποτε αλλάζουν πολλά..

Πιστεύω η τιμή αντικατοπτρίζει κάτι γι αυτές τις συγκρίσεις. Πάντως κι εγώ αν δεν μου καθότανε η ευκαιρία λογικά θα πήγαινα σε κάποιο από τα φθηνά. No money no.sex hard.
και βέβαια δεν είχα πρόβλημα στο μεταχειρισμένο, αν θες καινούργιο οπωσδήποτε αλλάζουν πολλά..
Το πρόβλημα ειναι οτι δεν βρίσκω 686-725 μεταχειρισμενα

Αν μπορεις μαζεψε μερικα χρηματα ακομα και κατεληξε στο 725 οπως λεει και ο παυλος αλλοως σε καποιο μεταχειρισμενο ευκαιρια!
εχει ενα αλλα ειναι έκδοση hunter στην αθηνας, καινούργιο δλδ με γρατζουνιά στο κοντάκι 1900

Back