Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Aκριβο το 686 στο 1500αρι...
Εγω παντως που δεν ειμαι της "ιστοριας" θεωρω πως αν οι εταιριες ΘΕΛΟΥΝ τα σημερινα οπλα μπορει να ειναι πολυ ποιοτικοτερα κ κατασκευαστικα κ βλητικα σε σχεση με τα παλαιοτερα... Μην κοιτατε που καμια φορα στην προσπαθεια μειωσης του κοστους καταφευγουν σε παραπτωματα...

Το μονο Winchester που αξίζει ειναι το 101
Εγώ πάλι Νίκο πιστεύω ότι η σειρά select είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει, μικρότερου προφίλ βάση καλές κάνες άσε που μπερετιζουν κιόλας λόγω κλειδιών και αργότερα που έπεσε πολύ η τιμή τούς δεν νομίζω να βρίσκεις πολλές ευκαιρίες σε αυτήν την κατηγορία, γνώμη μου πάντα.

Εγώ πάλι Νίκο πιστεύω ότι η σειρά select είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει, μικρότερου προφίλ βάση καλές κάνες άσε που μπερετιζουν κιόλας λόγω κλειδιών και αργότερα που έπεσε πολύ η τιμή τούς δεν νομίζω να βρίσκεις πολλές ευκαιρίες σε αυτήν την κατηγορία, γνώμη μου πάντα.
ιταλικής σχολής είναι....δεν μπερετίζουν όμως.....τα μπερέτα είναι ανώτερα Κωνσταντίνε :)

Αν ειναι να πάρει κάποιος select , τοτε με 1000 browning citori . Η Winchester το γύρισε λίγο στο τι πουλάει εύκολα κι φτηνά . Πάει η παλιά καλη εταιρία . Ετσι έκανε κι με τα αυτογεμη . Γύρω γύρω ολοι . Οπως Ιταλία μεριά ....

Δεν εχει Τουφεκιά το 101?
Όχι, δεν είπα αυτό, εννοούσα ότι για μην αποδέχεσαι τα νεότερα φαντάστηκα ότι θα είσαι οπαδός της παλιάς ποιότητας που εγώ προσωπικά την βάζω σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην εργονομία των νεότερων μοντέλων.

εχει ενα αλλα ειναι έκδοση hunter στην αθηνας, καινούργιο δλδ με γρατζουνιά στο κοντάκι 1900
Εχοντας επωμισει το sporter εχω να σου πω πως μιλαμε για αλλα οπλα πραγματικα!το sporter ειναι φοβερο οπλο και αμα δεν ειχα βρει το δικο μου που μου ειχε κατσει απο παλια θα μαζευα χρηματα να το παρω

Όχι, δεν είπα αυτό, εννοούσα ότι για μην αποδέχεσαι τα νεότερα φαντάστηκα ότι θα είσαι οπαδός της παλιάς ποιότητας που εγώ προσωπικά την βάζω σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην εργονομία των νεότερων μοντέλων.
Τα πιο παλια οπλα ηταν πιο προσεγμένα . Είχανε έλεγχο ποιότητας πριν φύγουν προς τον ιδιοκτήτη τους. Όσο μαζικής παραγωγής κι να ηταν τον τελευταίο λόγο τον είχε ο "μάστορας ". Δεύτερη μοίρα η ποιότητα; Μετα τι εχει αξία ; Τα πιάτα στο σκοπευτήριο τα σπάει κι ένα τουρκικό . Θα μου πεις τωρα ´´´που παράγονται τα καινούργια οπλα ;;;;το μονο που ξέρω ειναι οτι τα browning & Winchester παράγονται στο Βέλγιο κι στην Ιαπωνία . Τα υπόλοιπα δεν ξέρω.εξυπνος φενεσαι όμως. Το όπλο αγοράζεται για 3-4 γενεές κι βάλε . Εδω στην Ελλάδα το αγοράζουμε για 1-2-3-4 χρόνια το πολυ. Τόσο έξυπνοι ειμαστε. Οι Άγγλοι ειναι κουτοί .

Εχοντας επωμισει το sporter εχω να σου πω πως μιλαμε για αλλα οπλα πραγματικα!το sporter ειναι φοβερο οπλο και αμα δεν ειχα βρει το δικο μου που μου ειχε κατσει απο παλια θα μαζευα χρηματα να το παρω
Φιλε εχεις το hunter? Και ποιες ειναι πι διαφορες; ειναι τοσο μεγαλες; Γιατι εχω επωμισει το hunter μονο εγω...Ξερω σιγουρα εχει αλλη λαβη και ειναι πιο βαρυ το sporter.

Εδω στην Ελλάδα το αγοράζουμε για 1-2-3-4 χρόνια το πολυ. Τόσο έξυπνοι ειμαστε. Οι Άγγλοι ειναι κουτοί .
Το αγοράζουμε 1-2-3-4 χρόνια το πολύ γιατί μας χαλάει ή γιατί θέλουμε να αγορασουμε κάτι άλλο μετα ικανοποιωντας μεταξύ άλλων και τον καταναλοτισμο μας;

Φιλε εχεις το hunter? Και ποιες ειναι πι διαφορες; ειναι τοσο μεγαλες; Γιατι εχω επωμισει το hunter μονο εγω...Ξερω σιγουρα εχει αλλη λαβη και ειναι πιο βαρυ το sporter.
Εχει τρομερο ζυγισμα το sporter...για σκοπευτηριο και καρτερι ειναι απλα τελειο στα χρηματα που προσφερεται...οχι δεν εχω το hunter απλα επωμισα και τα δυο για αυτο στο λεω!

Back