A
AltairLusso
Δεν οπλισε η πάνω κάννη. Δεν μου το έχει κάνει ποτέ με χιλιάδες φυσίγγια.
Ισως δεν επωμισα σταθερά ίσως θέλει καθάρισμα ο μηχανισμός...Δεν οπλισε η πάνω κάννη. Δεν μου το έχει κάνει ποτέ με χιλιάδες φυσίγγια.
H maxus γράφει made in belgium assembled in portugal by browning viana..Η maxus παντως στην καννη γραφει made by viana s.a portugal.
Η δικια σου μαλλον...γιατι τωρα μολις ειδα τη δικια μου και γραφει browning arms morgan utah made in portugal by viana....θυμομουν λαθος το viana s.a.Το made in portugal ισχυει παντωςH maxus γράφει made in belgium assembled in portugal by browning viana..
χιλιάδες;;;;;; πότε πρόλαβες;;;;;Δεν οπλισε η πάνω κάννη. Δεν μου το έχει κάνει ποτέ με χιλιάδες φυσίγγια.
σπάνια αλλά συμβαίνει ίσως να θέλει καθαρισμό όπως λες ο μηχανισμόςΙσως δεν επωμισα σταθερά ίσως θέλει καθάρισμα ο μηχανισμός...
παντως και μετα αδρανειαςτα φυσίγγια που ρίχνω για να το αφοπλισω θέλει πολύ χτύπημα για να οπλίσει η πάνω κάνη
Καλά, όχι και 100.000 αλλά καμιά δεκαριά σίγουρα. Τους τελευταίους 5 μήνες είναι κοντά στα 1000.χιλιάδες;;;;;; πότε πρόλαβες;;;;;
Καλά, όχι και 100.000 αλλά καμιά δεκαριά σίγουρα. Τους τελευταίους 5 μήνες είναι κοντά στα 1000.
Όχι Σαραντο είναι αδράνειας ο μηχανισμόςΠροκειται για μηχανικη σκανδαλη αν δεν κανω λαθος,καλο ειναι να ανοιχτει και να καθαριστει καλα,απο εκει και περα να προσεξει το χτυπημα της βελονας αν ειναι σωστη στο καψουλι,σε πρωτη φαση.
Είναι και αυτο ένα σενάριο που παίζει, απλά επειδή σφυρα δεν χτύπησε δεν περίμενα και άνοιξα αμέσως το όπλοΚαπου εκει ειμαστε και μεις. Ουτε μενα εχει τυχει να μην οπλισει, μου εχει τυχει ομως και μαλιστα 2-3 φορες πριν κανα μηνα, φυσιγγι με 616 να μην πυροδοτηθει σωστα με την πρωτη, με ελαφρο σημαδακι. Αμεσως επειτα ομως οπλιστηκε και πυροδοτηθηκε το ιδιο φυσιγγι απο την ιδια κανη χωρις θεμα.
Επισης ενα ακομα θεματακι που μπορει να παρουσιαστει (και μου ετυχε φετος πρωτη φορα) και μπορει να σου συμβει στην πρωτη ή και στη δευτερη. Να πιεσεις τη σκανδαλη και να μην πυροδοτησει. Αυτο δεν ειναι προβλημα μηχανικο ή οτιδηποτε, ειναι προβλημα οτι κολλαει το μυαλο απο το αγχος και ενω θεωρεις οτι πιεσες τη σκανδαλη ενω στην πραγματικοτητα δεν εγινε κατι τετοιο. Μου ετυχε φετος σε εναν αγωνα με την πρωτη κανη, δεν πυροβολησε ποτε, και χωρις το οπλο να ανοιχτει ή να πειραχτει, πυροβολησε μια χαρα στα χερια του διαιτητη.
Τελος μπορει απο την πιεση να ριξεις τη πρωτη, και να μην αφησεις τη σκανδαλη τοσο οσο χρειαζεται. Να ξαναπατησεις και να ειναι φυσικα να μη ριξει.
τοτε το θεμα είναι καθαρα στο αντιβαρο που οπλιζει την δευτερη σκανδαλη , αν θυμαμαι καλα εχει αδρανειας σκανδαλες ιδιο μηχανισμο περιπου με τα Browning , αν θελει δυναμη να οπλιζει την δευτερη κανη η εχει πιασει μεσα αρουραίους η το αντιβαρο αδρανειας θελει γιατρο , το καλυτερο σε πρωτη φαση είναι να λυσεις κοντακι και να καθαρισεις πολύ καλα ολο τον μηχανισμο , απαγορευεται λαδιΙσως δεν επωμισα σταθερά ίσως θέλει καθάρισμα ο μηχανισμός...
παντως και μετα αδρανειαςτα φυσίγγια που ρίχνω για να το αφοπλισω θέλει πολύ χτύπημα για να οπλίσει η πάνω κάνη
Όχι Σαραντο είναι αδράνειας ο μηχανισμός
Είναι και αυτο ένα σενάριο που παίζει, απλά επειδή σφυρα δεν χτύπησε δεν περίμενα και άνοιξα αμέσως το όπλο
Βίκτορα το έχω κατά νου, απλά δεν έγινε τπτ δεν όπλισε ποτέ η πάνω κάνη η σκανδάλη δεν πατιότανOποιοδηποτε προβλημα τετοιου ειδους συναντησεις, ειτε πεσει η σφυρα αλλα δεν ριξει το φυσιγγι, ειτε ακουσεις περιεργο ηχο στον πυροβολισμο, οτιδηποτε εκτος του νορμαλ που περιμενεις να γινει, αφηνεις το οπλο κλειστο και στραμμενο σε ασφαλη κατευθυνση για 5-10 δευτερολεπτα πριν το ανοιξεις.
Πάντως όταν έκανα τις δοκιμές με τα φυσίγγια αδρανείας η το χτυπούσα κάτω σαν τις οπλοασκήσεις στο στρατό ή με την παλάμη πίσω στο πέλμα αλλά με την τρίτη φορά και με δύναμη πολύ.Αυτες η σκανδαλες της δοκιμαζεις με ενα ελαφρυ χτηπημα στο πελμα αφου ριξεις τη πρωτη,απο ορθια θεση την αφηνεις να κανει μια διαδρομη 2 ποντους απο το εδαφος και εγω δεν θυμαμαι να σου πω παντος στο διαδυκτιο θα βρεις πως γινεται,και αν δεν οπλισει τελος παντων εχεις προβλημα.Προσωπικα δεν το παω αυτο το συστημα,αλλα οταν μπεις στο χωρο θα χωρεψεις.Θα μαθαινα το συστημα απεξω και της βλαβες τουΘεοφραστε αν δεν πατιοτανε η σκανδαλη μαλλων ..το αντιβαρο δεν κουμπωνε στη θεση του...πλακωσε το με αντισκοριακο και φυσιξε το μηχανισμο τιποτε αλλο..xm.
Σε όσες είχα πιάσει στα χέρια μου και δοκιμάσει οι κάννες δεν έγραφαν made in belgium έγραφαν νομίζω made by browning viana.H maxus γράφει made in belgium assembled in portugal by browning viana..
Και στο Franchi Alcione 20ετίας με μηχανισμό αδρανείας στις σκανδάλες κάτι τέτοιες μαϊμουδιές κάνω και εγώ με τα φυσίγγια αδρανείας....γελάω μόνος μου κάθε φορά...Πάντως όταν έκανα τις δοκιμές με τα φυσίγγια αδρανείας η το χτυπούσα κάτω σαν τις οπλοασκήσεις στο στρατό ή με την παλάμη πίσω στο πέλμα αλλά με την τρίτη φορά και με δύναμη πολύ.
Πάντως και αυτό που έλεγε ο Μάκης για λάδωμα της ασφάλειας δεν το είχα σκεφτεί πάντως είναι πολύ σκληρή στην λειτουργία της και στις εναλλαγές των κανών και στην ασφάλιση απασφάλιση
παιζεις με τον επιλογεα συνεχεια ? αλλαζεις συνεχεια ποια κανη ριχνει πρωτη ?Πάντως όταν έκανα τις δοκιμές με τα φυσίγγια αδρανείας η το χτυπούσα κάτω σαν τις οπλοασκήσεις στο στρατό ή με την παλάμη πίσω στο πέλμα αλλά με την τρίτη φορά και με δύναμη πολύ.
Πάντως και αυτό που έλεγε ο Μάκης για λάδωμα της ασφάλειας δεν το είχα σκεφτεί πάντως είναι πολύ σκληρή στην λειτουργία της και στις εναλλαγές των κανών και στην ασφάλιση απασφάλιση
Όχι χθες μόνο σε ένα πιάτο εισερχόμενο άλλαξα την σειρά 99% η κάτω πρώτη, με την ασφάλεια παίζω καμιά φορά ασυναίσθητα πάλι, χθες πήγα να ρίξω και είχα ασφάλεια στα μισά της πούλαςπαιζεις με τον επιλογεα συνεχεια ? αλλαζεις συνεχεια ποια κανη ριχνει πρωτη ?
και μετα εγινε η αφλογιστια ? αν ναι φταιει ο επιλογεας η η ασφαλεια , δεν αφηνε να κλειδωσει το αντιβαρο στην φωλια της σφυρας της επανω βελοναςΌχι χθες μόνο σε ένα πιάτο εισερχόμενο άλλαξα την σειρά 99% η κάτω πρώτη, με την ασφάλεια παίζω καμιά φορά ασυναίσθητα πάλι, χθες πήγα να ρίξω και είχα ασφάλεια στα μισά της πούλας
Τώρα που το λες ήταν κοντά χρονικά αλλά δεν έχω συγκρατήσει αν ήταν ακριβώς μετά. Τέλος πάντων θα του κάνω ένα καθάρισμα στον μηχανισμό κακό δεν κάνει και θα δούμε αν το ξανακάνεικαι μετα εγινε η αφλογιστια ? αν ναι φταιει ο επιλογεας η η ασφαλεια , δεν αφηνε να κλειδωσει το αντιβαρο στην φωλια της σφυρας της επανω βελονας
Γιώργο έχω και γω ένα select αγορασμένο από εδώ από ότι θυμάμαι γράφει made by fn Belgium τωρα δεν θυμάμαι να γράφει κάπου assembled in Portugal.Οι καραμπινες browning που είχα κοιτάξει έγραφε made in Belgium assembled in Portugal τα δίκαννα πάλι made Japan με την επωνυμία citori. Έψαξα λιγο και βρήκα κάποια φωτο από το win select.Σε όσες είχα πιάσει στα χέρια μου και δοκιμάσει οι κάννες δεν έγραφαν made in belgium έγραφαν νομίζω made by browning viana.
Οι "της ευρωπαϊκής αγοράς" σίγουρα θα είναι ενιαία η κατασκευή τους, αυτές που προορίζονται για αμερικάνικη αγορά ίσως να γράφουν κάτι άλλο...