Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
στην οπλογνωσία χαζεύοντας βρήκα αυτό το νέο προιόν tης win
δεν αναφέρει περισσότερες πληροφορίες αν είναι για κάποια ξεχωριστή χρήση κνηγετικη η σκοπευτική
πότε θα ερθει και αν θα έρθει στην Ελλάδα ποιός ξέρει;;;

http://www.oplognosia.com/vlitiki/vlitiki33.php

Last edited:
στην οπλογνωσία χαζεύοντας βρήκα αυτό το νέο προιόν tης win
δεν αναφέρει περισσότερες πληροφορίες αν είναι για κάποια ξεχωριστή χρήση κνηγετικη η σκοπευτική
πότε θα ερθει και αν θα έρθει στην Ελλάδα ποιός ξέρει;;;

http://www.oplognosia.com/vlitiki/vlitiki33.php
Προχθές τα χαζευα αυτά τα φυσίγγια, αυτό που κάνει εντύπωση είναι το διαφορετικό κλείσιμο << τύπου πίτσα το λέω εγώ >> που δεν είναι το ίδιο υλικό με τον κάλυκα.

print screen windows 7

http://winchesterdownload.com/Products/shotshell-ammunition/Innovative/rooster-xr/Pages/SRXR124.aspx

Winchester Shot-Lok Provides Tight Patterns Near and Far - AllOutdoor.com
http://www.alloutdoor.com/2015/01/20/winchester-shot-lok-tight-patterns/

Κωνσταντίνε γράψε αν εχεις την καλωσύνη και 2 λόγια με την ουσία της χρήσης τους και τι παραπάνω έχουν από τα συμβατικά γιατί δεν είμαι και τόσο δυνατός στα αγγλικά :)
Ούτε και γω Μακαρε, από ότι ξέρω η winchester βγάζει δύο τύπους ένα για φασιανό και ένα για αγριογαλλο, τα επιχαλκωμενα σκάγια εμπεριοχονται σε ένα είδος τζελ που αντικαθιστά το γνωστό μπαφερ και ταξιδεύουν ως ένα σώμα για κάποια μέτρα, ως αποτέλεσμα όπως αναφέρεται είναι η πυκνή κατανομή, υψηλή συγκέντρωση σε μεγάλες αποστάσεις ή αυξάνει ακόμα το βεληνεκες αφού μειώνει τις τριβες των σκαγιων και τις παραμορφωσεις. Για την γαλοπούλα μου φαίνεται σωστή σκέψη μιας και απαιτεί σφιχτή τουφεκια και μόνο στο κεφάλι εξου και όλες αυτές οι πατέντες και οι κόντρες μεταξύ των εταιρειών κατασκευής τσόκ.

καλησπέρα παιδιά μετά από τεράστια απουσία λόγο σεζόν που έκανα επέστρεψα και ευτυχώς προλαβαίνω να κάνω τα κυνηγια μου....Χθες παράγγειλα το καινούριο μου τουφέκι που το είχα βάλει καιρό στο μάτι Winchester sx3 composite στα 71εκ. τουφέκι που το θέλω αποκλειστικά για λαγό και καρτερία τσίχλας...οποίος έχει μια άποψη θα ήθελα να με διαφωτίσει λίγο για το κατά πόσο ποιοτικά και αξιόπιστα είναι τα Chokes που έχει το όπλο και κατά 2ον μια πρόταση για Chokes που να δουλεύουν καλά με το συγκεκριμένο τουφέκι καθώς δεν με βλέπω να κάθομαι πολύ με τα εργοστασιακά....ευχαριστώ για τον χρόνο και καλή σεζόν και από έμενα !!!!

Last edited:
Θύμιο καλορίζικο το όπλο και να το χαρείς όσο δεν πάει.
Τώρα για τα τσοκ του συγκεκριμένου όπλου δεν έχω ακούσει αρνητικά σχόλια.Το αντίθετο μάλιστα.
Από εκεί και πέρα υπάρχουν πάρα πολλά έξω-εργοστασιακά για να διαλέξεις που όλα λίγο πολύ κάνουν καλά την δουλειά τους.

καλησπέρα Θύμιο με το καλό να το παραλάβεις και καλοτούφεκο
είμαι κάτοχος του από την Άνοιξη και το τουφέκισα στο πίνακα σκοπευτήριο 2 πούλες εγώ 5 φίλος με άριστες εντυπώσεις
τα όπλα της ομάδας browning winchester είναι τα αγαπημένα μου για την βλητική τους απόδοση και είχα 8 πριν απ αυτό
το κοντάκι του είναι μικρό και εις γνώση μου ξέρω ότι θα έχω περισσότερες λάθος επωμίσεις σε σχέση με άλλα που είχα στο παρελθόν αλλά η τουφεκιά του με αποζημειώνει και το ξεπερνάω
από choke πάντα δούλευα την σειρά midas με αποδόσεις που με ικανοποιούν στην τσίχλα που κυνηγώ 90%
τα εργοστασιακά ήταν πίσω πάντα από τα midas στις δοκιμές μου και δοκιμές φίλων με αντίστοιχα όπλα
τώρα πάλι midas μεταχειρισμένα που βρήκα από ενα φίλο και τα δικά της τα έβαλα στην άκρη χωρίς δοκιμή αυτή τη φορά
καλορίζικο και πάλι :)

καλησπέρα Θύμιο με το καλό να το παραλάβεις και καλοτούφεκο
είμαι κάτοχος του από την Άνοιξη και το τουφέκισα στο πίνακα σκοπευτήριο 2 πούλες εγώ 5 φίλος με άριστες εντυπώσεις
τα όπλα της ομάδας browning winchester είναι τα αγαπημένα μου για την βλητική τους απόδοση και είχα 8 πριν απ αυτό
το κοντάκι του είναι μικρό και εις γνώση μου ξέρω ότι θα έχω περισσότερες λάθος επωμίσεις σε σχέση με άλλα που είχα στο παρελθόν αλλά η τουφεκιά του με αποζημειώνει και το ξεπερνάω
από choke πάντα δούλευα την σειρά midas με αποδόσεις που με ικανοποιούν στην τσίχλα που κυνηγώ 90%
τα εργοστασιακά ήταν πίσω πάντα από τα midas στις δοκιμές μου και δοκιμές φίλων με αντίστοιχα όπλα
τώρα πάλι midas μεταχειρισμένα που βρήκα από ενα φίλο και τα δικά της τα έβαλα στην άκρη χωρίς δοκιμή αυτή τη φορά
καλορίζικο και πάλι :)
Ευχαριστώ για τις Πληροφορίες εγω το επέλεξα καθαρά για να δοκιμάσω τους διευριμενους αυλους και γιατί πιστεύω πως είναι ένα γενικά δοκιμασμένο όπλο και δεν θα με απογοητεύσει στα κυνηγια που με ενδιαφέρουν....Τέλος είναι ο προβληματισμός μου στα chocke του γιατί 2 briley που έχω από το s.pose δεν ξερω κατά πόσο θα δέσουν και αν θα ταιριάζουν κιόλας....αυτά τα λίγα περισσότερα από βδομάδα που θα το εχω στα χέρια μου και από καλό Νοέμβρη που θα κατέβουν πουλάκια στα μέρει μας !!

Ευχαριστώ για τις Πληροφορίες εγω το επέλεξα καθαρά για να δοκιμάσω τους διευριμενους αυλους και γιατί πιστεύω πως είναι ένα γενικά δοκιμασμένο όπλο και δεν θα με απογοητεύσει στα κυνηγια που με ενδιαφέρουν....Τέλος είναι ο προβληματισμός μου στα chocke του γιατί 2 briley που έχω από το s.pose δεν ξερω κατά πόσο θα δέσουν και αν θα ταιριάζουν κιόλας....αυτά τα λίγα περισσότερα από βδομάδα που θα το εχω στα χέρια μου και από καλό Νοέμβρη που θα κατέβουν πουλάκια στα μέρει μας !!
Εγώ έχω αυτή με τα ξύλινα μέρη και κάνω ακριβώς τα κυνηγια που θες κι εσύ παρόλο που έχω το τσοκ Briley M δεν το χω βάλει ποτέ στο οπλο δεν εχω κανενα παραπονο απο τις βολες που βγαζει το εργαστασιακο τσοκ κοίτα να τουφεκαει το όπλο εκεί που βλέπεις και θα δεις πως θα σε βγάλει ασπροπροσωπο το όπλο είναι FN με την παλιά σημασία δεν συγχωρει ;) καλοτουφεκο και να σε δούμε κάποια στιγμή στο topic του λαγου να γίνουμε περισσοτεροι :)

Back