Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Να είναι καλά το τοπικό τμήμα που μετά από 9 μέρες ακόμα δεν έχουν τα χαρτιά έτοιμα και σήμερα που πήγα να τα πάρω μου είπαν απο δεύτερα Ελληνικά συστήματα δυστυχώς....λόγο φόρτου εργασίας η απάντηση.asking..buy buy..cool.
Δεν πειράζει από εβδομάδα προλαβαίνεις και τα μπασίματα αξίζει η αναμονή για κάτι που μας αρέσει :)
χθες τ απόγευμα έκανα τις τελευταίες δοκιμές με 4 διαφορετικά φυσίγγια ιδιογόμωσης για τις φετινές τσίχλες με την sx3
γύρισα σπίτι ευτυχεσμένος ;)

Δεν πειράζει από εβδομάδα προλαβαίνεις και τα μπασίματα αξίζει η αναμονή για κάτι που μας αρέσει :)
χθες τ απόγευμα έκανα τις τελευταίες δοκιμές με 4 διαφορετικά φυσίγγια ιδιογόμωσης για τις φετινές τσίχλες με την sx3
γύρισα σπίτι ευτυχεσμένος ;)
Για πες για πες..... .congrats..congrats..my man.

Για την sx3 ποια η γνώμη σου ως τώρα?
Σταμάτη όπως γράφω και παραπάνω ένα θεματάκι είναι το κοντάκι της που είναι μικρό σε διαστάσεις και θέλει συνήθεια
από κλώτσημα μέχρι 36 γρ που έχω ρίξει δεν έχει ανάκρουση που να ενοχλεί ακόμα και τώρα με τις θερμοκρασίες αυτές
από πυρομαχικά με ευχαριστεί που στα 10 φυσίγγια που δοκιμάζω πάει σίγουρα τα 8 βέβαια όλα θα φανούν στο καρτέρι
βλητικά δεν έχω πολλά δείγματα πέρα από κάποιες καρακάξες σε κοντινές αποστάσεις που πήγε άριστα τα υπόλοιπα στις τσιχλίτσες ελπίζω σύντομα
γενικά την πήρα για την βλητική της απόδοση μιας και είχα μέχρι τώρα 6 όπλα του ομίλου browning winchester παλιότερα με τις καλύτερες εντυπώσεις
από μηχανισμό έχει καλό λίγο παλαιομοδίτικο θα έλεγα με πολύ καλή λειτουργία αλλά με κάποιες αδυναμίες στο μπιστόνι της που σπάει την σπείρα ελατηρίου,δεν μου έχει τύχει ποτέ αλλά έχει σε 3 φίλους μου

ήρθε με καθυστέρηση αλλά χαλάλι το αποτέλεσμα ανταμείβει Winchester SX3 3" αλαλαγή τελευταίας στιγμής η απόφαση να την πάρω στα 66εκ...τα πουλάκια κατέβηκαν για τα καλά οπότε θα έχουμε Σ/Κ γεμάτο δοκιμές...Με τα λαδάκια του ακόμα οπότε θα καθαρίζουμε όλο το απόγευμα ...Αυτό τα ολίγα .ghe.

photo uploading

photo hosting sites

image url upload

image free hosting
posted image

Last edited:
ήρθε με καθυστέρηση αλλά χαλάλι το αποτέλεσμα ανταμείβει Winchester SX3 3" αλαλαγή τελευταίας στιγμής η απόφαση να την πάρω στα 66εκ...τα πουλάκια κατέβηκαν για τα καλά οπότε θα έχουμε Σ/Κ γεμάτο δοκιμές...Με τα λαδάκια του ακόμα οπότε θα καθαρίζουμε όλο το απόγευμα ...Αυτό τα ολίγα .ghe.

photo uploading

photo hosting sites

image url upload

image free hosting
posted image
καλοτούφεκη να ειναι Θυμιο .. να την χαρεις

photo uploading

photo hosting sites

image url upload

image free hosting
posted image
Θύμιο σου ευχομαι να σου ταιριάξει και να το ευχαριστηθείς.
Οτι θελεις σχετικά με το όπλο ρωτα .

photo uploading

photo hosting sites

image url upload

image free hosting
posted image
Να την χαρεις με υγςια... Με δυο aftermarket τσοκακια θα εισαι αρχοντας..... Και κατα προτιμηση λογω δοκιμων προς αμερικα να κοιταξεις....

Θύμιο σου ευχομαι να σου ταιριάξει και να το ευχαριστηθείς.
Οτι θελεις σχετικά με το όπλο ρωτα .
Γεμισαμε παλιοτουφεκα.... Χαχαχαχαχα..... Εσενα να σε ρωτησει για καμμια φασσα πατριδα..... Χαχαχαχαχαχα

Back