A
AltairLusso
Κράταγες την σκανδάλη πατημενη;
απ' οτι φαίνεται δεν την αφηνα αρκετά.......ghe.Κράταγες την σκανδάλη πατημενη;
Ειπα να στο πω προχθες, μιας κ την εχω παθει κ εγω με το Bro, αλλα θεωρησα οτι θα το ειχες δοκιμασει...Την τελευταία φορά που το έκανε(α) αφήνω την σκανδάλη και ακούω κλίκ, λεω βρε λες;
Και μπαμ μια χαρά....
Ναι ρυθμιζόμενη είναι Άρη, ίσως κάνω κάποια δοκιμή θα δοκιμάσω......Ειπα να στο πω προχθες, μιας κ την εχω παθει κ εγω με το Bro, αλλα θεωρησα οτι θα το ειχες δοκιμασει...
Εχει ρυθμιζομενη σκανδαλη εσενα? Δεν θυμαμαι... Αν ναι, πειραξε την λιγο, ειναι σε αβολη θελη για το χερι σου...
Από που να το ξέρεις..Ουτε και εγώ το ηξερα..Παντως δεν το ηξερα ουτε ξαναακουαα αυτο με την σκανσδαλη στο να μην την αφηνεις.
Ε τοτε φταίει ο επιλογέας.Η αλήθεια είναι ότι είχα ενθουσιαστεί με την σκανδάλη αν και πρώτο μονοσκάνδαλο όπλο που πιάνω στα χέρια μου και πολλές φορές έριχνα την δεύτερη πολυβολικά, πολύ γρήγορη....
Τι είχε φίλε μου το όπλο, που δεν φαινόταν;Καλημερα και απο εμενα στην ομορφη παρεα.... Σαν παθων απο μια ανταλλαγη που εκανα δινοντας την 391 για την sx2 θα να σας πω παιδια μεγαλη προσοχη και καλο ελεγχο στα μεταχειρισμενα... Εγω πρωτη φορα δεν το εκανα και πληρωσα κουστουμακι 150 ευρω επιπλεον για διορθωτικες κινησεις στο οπλο
Αρη το βαλαμε σε λειζερ και ειδαμε οτι η κουκιδα απο το λειζερ δεν εβγαινε σαν κουκιδα στο στοχο αλλα σαν γραμμη και περα απο αυτο η αντακλασση που εβγαινε απο την κανη χτυπαγε το στοχο πανω αριστερα.... Αν ειδες και στις φωτο απο τις δοκιμες που ειχα ανεβασει σε ολες τις φωτο περα απο το αριστερα που τραβαγε το οπλο ειχα συσματωση σκαγιων σε πολλα σημειαΚωστα πως διαπιστωσατε οτι ηταν στραβη η καννη?
Aν την κοιταγες μεσα απο τον αυλο στο πλαισιο του παραθυρου με φως η στραβιες καννες φαινονται,ειναι ευκολη διαδικασια,και κατι που διωρθωνεται στη πρεσσα,το δυσκολο ειναι στα δικαννα.Μη νομιζεις οτι ειναι ολα ασπρα μαυρα,δηλαδη ισια η στραβες....απλα να ειναι αποδεκτα ισιες.Εχω δει καννες που οπως και να της γυριζες ειναι dead straight που λενε,και αλλες...οχι και τοσο καλη δουλεια,σε δοκιμες δεν εδειξαν τιποτα παραπανω μεν απο της δε.Βεβαια δεν μιλαμε να βλεπεις ΚΑΘΑΡΑ να κανει στροφη η σκια μεσα στον αυλο για να το ξεκαθαριζουμε.Το οπλο ενω ειχε ριξει μονο ενα κουτι φυσιγγια ειχε στραβια κανη η οποια δεν φαινοταν με το ματι ουτε καποιο χτυπημα ειχε σε εμφανες σημειο.... Οταν το ανακαλυψα με τον οπλουργο που πηγα για να φτιαξω το κοντακι ηταν αργα πλεον.... Το οπλο μπηκε σε μηχανημα η κανη εγινε οπως ηταν απο το εργιστασιο ξανα και επιτελους ειδα την διαφορα στις τουφεκιες σε συγκριση με τις πρωτες που ανεβασα εδω
Aν την κοιταγες μεσα απο τον αυλο στο πλαισιο του παραθυρου με φως η στραβιες καννες φαινονται,ειναι ευκολη διαδικασια,και κατι που διωρθωνεται στη πρεσσα,το δυσκολο ειναι στα δικαννα.Μη νομιζεις οτι ειναι ολα ασπρα μαυρα,δηλαδη ισια η στραβες....απλα να ειναι αποδεκτα ισιες.Εχω δει καννες που οπως και να της γυριζες ειναι dead straight που λενε,και αλλες...οχι και τοσο καλη δουλεια,σε δοκιμες δεν εδειξαν τιποτα παραπανω μεν απο της δε.Βεβαια δεν μιλαμε να βλεπεις ΚΑΘΑΡΑ να κανει στροφη η σκια μεσα στον αυλο για να το ξεκαθαριζουμε.
Οκ. Να εισαι καλαΠηγαινε σε ενα παραθυρο φωτεινο 5μ περιπου μακρια, και και βλεπωντας μεσα στον αυλο βαλτω πανω στο πλαισιο του παραθυρου,θα δεις μια γραμμη να σχηματιζεται πανω στον αυλο,αυτη λοιπων η γραμμη να ειναι ισια.Γυρισε τη καννη και στις 4 πλευρες της για ελεγχο...επισεις αμα βρεις μια σωληνα πλαστικη που λυγιζει και με το καλαμακι γινεται αλλα ειναι πολυ μικρο,μπορεις να εκπαιδευσεις το ματι σου στριβοντας τη σωληνα και βλεποντας σε ενα πλαισιο παραθυρου αυτη τη γραμμη στον αυλο της να αλλαζει ποτε δεξξια ποτε αριστερα,και αλλες εικονες αναλογα τη καμπυλη που θα της δινεις.