Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εγω σε αυτα δεν δινω σημασια,αρκει να ειναι ισια και να εχουν κοψει τη θαλαμη και τη φωλια του τσοκ ισια,αυτα ειναι τα προβληματα,αλλα εως σημερα δεν εχω δει,και μην νομιζεις οτι ειναι μες τι τιμιοτητα ....οι ποιοτικοι παντα ασ το!
συμφωνώ σε όλα κι εγώ σταμάτησα να δίνω σημασία μιας και πάνω από 20 όπλα browning winchester που έχουν περάσει από μένα και 2 φίλους ποτέ μα ποτέ δεν είχαμε θέμα κακοτεχνίας και βλητικής απόδοσης...τυχαίο...δεν νομίζω
στην sx3 composite που πήρα τελευταία γράφει στην κάννη Assembled by Browning in Portugal Vianna
επίσης έχει την κλασσική σφραγίδα w κυκλωμένο που αναφέρεται στο ατσάλι που χρησιμοποιεί η win
τώρα από που έρχεται που φιάχνεται κ.λ.π. πιασ τ αυγό και κούρευτο...από την στιγμή που μου κάνει τα κέφια ζαμαν φού :)

Last edited:
συμφωνώ σε όλα κι εγώ σταμάτησα να δίνω σημασία μιας και πάνω από 20 όπλα browning winchester που έχουν περάσει από μένα και 2 φίλους ποτέ μα ποτέ δεν είχαμε θέμα κακοτεχνίας και βλητικής απόδοσης...τυχαίο...δεν νομίζω
στην sx3 composite που πήρα τελευταία γράφει στην κάννη Assembled by Browning in Porugal Vianna
επίσης έχει την κλασσική σφραγίδα w κυκλωμένο που αναφέρεται στο ατσάλι που χρησιμοποιεί η win
τώρα από που έρχεται που φιάχνεται κ.λ.π. πιασ τ αυγό και κούρευτο...από την στιγμή που μου κάνει τα κέφια ζαμαν φού :)
Πες τα ρε Μάκη.....

Φωτιά έχουνε πάρει τα δάχτυλα των γεμιστων .sarcastic. . Μεγάλη δοκιμασια πάντως για τα όπλα, φυσίγγια, τσοκς ο παράδεισος της Αργεντινής.

Eκει αν υπαρχουν προβληματα λειτουργειας βγαινουν στη φορα. Τα φυσιγγια που χρησιμοποιουν ειναι ανωνυμα τοπικων κατασκευαστων. Ολοι οι Αμερικανοι εκει δοκιμαζουν τα καινουργια μοντελα τους πλεον. Σε μια βδομαδα ριχνεις τοσα φυσιγγια οπωσ αλλοσ σε μια ζωη. Παντωs και ο τυπος που εκανε το παγκοσμιο φωτια και λαβρα. Ποσοστα πρωταθλητη σκοποβολης σε 14 ωρες κυνηγι!

Eκει αν υπαρχουν προβληματα λειτουργειας βγαινουν στη φορα. Τα φυσιγγια που χρησιμοποιουν ειναι ανωνυμα τοπικων κατασκευαστων. Ολοι οι Αμερικανοι εκει δοκιμαζουν τα καινουργια μοντελα τους πλεον. Σε μια βδομαδα ριχνεις τοσα φυσιγγια οπωσ αλλοσ σε μια ζωη. Παντωs και ο τυπος που εκανε το παγκοσμιο φωτια και λαβρα. Ποσοστα πρωταθλητη σκοποβολης σε 14 ωρες κυνηγι!
Ξέρω ότι χρησιμοποιούν και πολύ τα fiocchi και τα RIO, όλες οι οι εταιρίες όπλων μέχρι και οι τουρκοι , το λιγότερο χίλιες τουφεκιες την ημέρα.

Κακός χαμός κιτρινισαν τα παντα κάτω..H τσουγκράνα για να μαζεύουν τους κάλυκες μου άρεσε κ η θήκες στο κοντακι.sarcastic.
Τάσο τα εικοσαρια είναι το προτιμότερο διαμέτρημα , βάρος, ανακρουση αλλά με τόσες τουφεκιες και με φλομπερ να ρίχνεις θα σε κουράσει.

Πολύ φιλότιμο το win προχθές στο σχιστό με λυπήθηκε και έσπασε μερικά πιάτα μονάχο του.sarcastic..sarcastic.
Δεν είναι φιλότιμο το όπλο, εσύ μετά τους πρώτους βατηρες, βελτιωσες την στάση του σώματος και έμεινες για λίγο πάνω στον δίσκο...:cool:

Σήμερα έφαγα και την πρώτη μου εμπλοκή, δεν έριξε ποτέ την πάνω κάνη. Πρέπει να μην είχα επομησει καλά γιατί δεν το ξαναεκαμε. θα το έχω υπο παρακολούθηση.....
Αδρανειας ειναι;εμενα ειναι το μονο που με χαλαει στο skb

Σήμερα έφαγα και την πρώτη μου εμπλοκή, δεν έριξε ποτέ την πάνω κάνη. Πρέπει να μην είχα επομησει καλά γιατί δεν το ξαναεκαμε. θα το έχω υπο παρακολούθηση.....
το καψουλι ειχε χτυπηθεί ? ειχε οπλισει η επανω κανη ? δεν εριξε καθολου την σφυρα ? περιεγραψε ακριβως τι εγινε και τι φυσιγγι εριξες

το καψουλι ειχε χτυπηθεί ? εκάνη, οπλισει η επανω κανη ? δεν εριξε καθολου την σφυρα ? περιεγραψε ακριβως τι εγινε και τι φυσιγγι εριξες
28αρι κένταυρου εριξα Δημήτρη, οχι δεν είχε παίξει η εναλλαγή, δεν οπλισε η πάνω κάνη, ουτε κλατς ουτε μπαμ απλα δεν πατιοταν η σκανδάλη, μετά έριξα καμία 20αρια φυσίγγια χωρίς κανένα πρόβλημα

Back