Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλορίζικο να το χαρείς όσο δεν πάει. Πολλές φορές έχω φτάσει κοντά στην απόκτηση του αλλά όλο και κάτι γίνεται και το αφήνω για αργότερα.
Για ρίξε μια ματιά εδώ.
Πωλείται Winchester sx3 camo super magnum 71 cm σε άριστη κατάσταση με έξτρα τσόκ muler passing και στόχαστρο lpa στην βαλίτσα υπάρχουν τα πάντα τιμή 800 euro Γιάννης 6948282199
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1269317916453258&set=pcb.1827143430853976&type=3&theater

ήρθε με καθυστέρηση αλλά χαλάλι το αποτέλεσμα ανταμείβει Winchester SX3 3" αλαλαγή τελευταίας στιγμής η απόφαση να την πάρω στα 66εκ...τα πουλάκια κατέβηκαν για τα καλά οπότε θα έχουμε Σ/Κ γεμάτο δοκιμές...Με τα λαδάκια του ακόμα οπότε θα καθαρίζουμε όλο το απόγευμα ...Αυτό τα ολίγα .ghe.

photo uploading

photo hosting sites

image url upload

image free hosting
posted image
Καλοριχτο!!!!

ήρθε με καθυστέρηση αλλά χαλάλι το αποτέλεσμα ανταμείβει Winchester SX3 3" αλαλαγή τελευταίας στιγμής η απόφαση να την πάρω στα 66εκ...τα πουλάκια κατέβηκαν για τα καλά οπότε θα έχουμε Σ/Κ γεμάτο δοκιμές...Με τα λαδάκια του ακόμα οπότε θα καθαρίζουμε όλο το απόγευμα ...Αυτό τα ολίγα .ghe.

photo uploading

photo hosting sites

image url upload

image free hosting
posted image
Καλοντουφεκο Θύμιο, να'σαι γεροςνα το χαρείς.

photo uploading

photo hosting sites

image url upload

image free hosting
posted image
Καλοντούφεκο Θύμιο, να το χαρείς με υγεία!!!
.xm.Οι SX3 χρωμιομένες βγαίνουν πλέον?

Να εισαι καλα φιλε Ωριωνα....ελαφριά ματ επικάλυψη εξωτερικά χρωμιομένες στο εσωτερικό...
δεν έχω ακόμα πλήρη άποψη για το τουφέκι μέχρι τώρα από δοκιμές με διάφορα φυσίγγια όλα εμπορικά είμαι ευτυχισμένος από τα αποτελέσματα:):)
ενα μικρο σκάλωμα στον εφοδιασμό της αποθήκης αλλά λογικά οφείλεται στο οτι είναι καινούριο ακόμα και οι εφαρμογές του είναι σφιχτές !!!

Να εισαι καλα φιλε Ωριωνα....ελαφριά ματ επικάλυψη εξωτερικά χρωμιομένες στο εσωτερικό...
δεν έχω ακόμα πλήρη άποψη για το τουφέκι μέχρι τώρα από δοκιμές με διάφορα φυσίγγια όλα εμπορικά είμαι ευτυχισμένος από τα αποτελέσματα:):)
ενα μικρο σκάλωμα στον εφοδιασμό της αποθήκης αλλά λογικά οφείλεται στο οτι είναι καινούριο ακόμα και οι εφαρμογές του είναι σφιχτές !!!
το σκάλωμα θα φύγει πολύ γρήγορα

Λογικά στο είχε παρουσιάσει φίλε Μάκη όποτε μένω και εγω ήσυχος...εν τέλη το όπλο συμπεριφερεται άψογα και δεν έχει πρόβλημα ακόμα και στα 24gr πήρα πολύ καλα αποτελέσματα με τα περισσότερα φυσίγγια και με άφησαν έκπληκτο τα paterns που πήρα με τα Silver Selection 36gr ν3 στα 40 μετρα με 2* δεν πίστευα τις συγκεντρωσεις που πήρα !!

Και ευτυχισμενος θα μεινεις με αυτο τον αυλο.....

Λογικά στο είχε παρουσιάσει φίλε Μάκη όποτε μένω και εγω ήσυχος...εν τέλη το όπλο συμπεριφερεται άψογα και δεν έχει πρόβλημα ακόμα και στα 24gr πήρα πολύ καλα αποτελέσματα με τα περισσότερα φυσίγγια και με άφησαν έκπληκτο τα paterns που πήρα με τα Silver Selection 36gr ν3 στα 40 μετρα με 2* δεν πίστευα τις συγκεντρωσεις που πήρα !!
ρίξε σε πουλιά και τα λέμε ;)

Ανεβασε καμμια φωτο αποτις δοκιμες να παρουμε ιδεα...

καλοτουφεκο φίλε! Μην σε ανησυχεί το ψιλοσκαλωμα. Στη δική μου καραμπίνα ποναγε το δάχτυλο μου τον πρώτο καιρό. Τώρα γλιστράνε αέρα!

Back