Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Κωνσταντίνε γεια σου .Τώρα που γραφω ειμαι στο καρτέρι στην Ηπειρο και θα ειμαι σύντομος.
Οπως ειπε και ο Γιάννης ποτέ δεν αφήνουμε λαδι στο πιστόνι και φυσικά ουτε στο εξω μέρος της σποθήκης.Επίσης στο δαχτυλίδι που κουμπώνει το πιστόνι και ειναι οι τρυπούλες εκτόνωσης.
Αν και εχρησιμοποιώ το G96, δεν ξέρω αν ειναι η ιδέα μου, αλλά το πιστόνι καθαρίζει ποιο καλά με το Legia της Browning.Το λαδώνω και το βάζω σε ενα σακουλάκι για πολύ ώρα.Μετα δουλευει πανί κσι στο τελος το πλακώνω με το παρσκάτω σπρευ που βρίσκεις στα ηλεκτρονικά,, χρησιμοποιώντας το σωληνάκι και γίνετσι τζαμι.Φευγουν λάδια και κατάλοιπα που με το πανί δεν μπορείς να τα βγαλεις ,αφου ειναι μέσα στο ελατήριο.
Αυτά για τώρα ,γιατι μπροστά μου στο ρεμα κλαρωσε ενα κοπάδι φάσσες.
http://m.uttings.co.uk/p103822-browning-legia-spray-for-metal-red-200ml/

http://www.markidis.gr/product_info.php?cPath=31_396&products_id=28382

Last edited:
Κωνσταντίνε γεια σου .Τώρα που γραφω ειμαι στο καρτέρι στην Ηπειρο και θα ειμαι σύντομος.
Οπως ειπε και ο Γιάννης ποτέ δεν αφήνουμε λαδι στο πιστόνι και φυσικά ουτε στο εξω μέρος τξς σποθήκης.Επίσης στο δαχτυλίδι που κουμπώνει το πιστόνι και ειναι οι τρυπούλες εκτόνωσης.
Αν και χρησιμοποιώ το G96, δεν ξέρω αν ειναι η ιδέα μου, αλλά το πιστόνι καθαρίζει ποιο καλά με το Legia της Browning.Το λαδώνει και το βάζω σε ενα σακουλάκι για πολύ ώρα.Μετα δουλευει πανί και στο τελος υο πλακώνω με το παρακατω σπρευ που βρισκεις στα ηλεκτρονικά,χρησιμοποιώντας το σωληνάκι και γίνετσι τζαμι.Φευγουν λάδια και καταλοιπα που με το πανί δεν μπορεις να τα βγαλεις αφου ειναι μέσα στο ελατήριο.
Αυτά για τώρα γιατι μπροστά μου στο ρεμα κλαρωσε ενα κοπάδι φάσσες.
http://m.uttings.co.uk/p103822-browning-legia-spray-for-metal-red-200ml/

http://www.markidis.gr/product_info.php?cPath=31_396&products_id=28382

Θα ειμαι ανορθογραφος εννοεις .sarcastic.

Κοιταζε τον ουρανο και ασε τα ποσταρισματα, γιατι θα σου περασουνε παλι οι φασες και θα βριζεις τη τυχη σου

Last edited by a moderator:
Θα ειμαι ανορθογραφος εννοεις .sarcastic.

Κοιταζε τον ουρανο και ασε τα ποσταρισματα, γιατι θα σου περασουνε παλι οι φασες και θα βριζεις τη τυχη σου
Βίκτωρα στο κινητο δεν δουλευει σωστα η αφή.Κοβει γραμματα και βγάζει αλλα απ αυτα που πατάω.Συνήθως διπλανά.Αδε που κολλάει .Αν γραψω γρηγορα και δεν κανω ελεγχο ειναι για γέλια.
Απλά το αναφέρω γιατί το κειμενο τωρα που το ειδα ειναι πολύ λάθος.

για το αλλο το θεματακι μου (αυτο με το σκαλωμα των φυσιγγιων) ,.....καποιος φιλος εχει να μας πει κατι ?? ....η ...θα γινω Κυρος ο Γραναζης ..και θα παρουμε παγκοσμια πρωτια στην πατεντα ??.....hunter.1

Βίκτωρα στο κινητο δεν δουλευει σωστα η αφή.Κοβει γραμματα και βγάζει αλλα απ αυτα που πατάω.Συνήθως διπλανά.Αδε που κολλάει .Αν γραψω γρηγορα και δεν κανω ελεγχο ειναι για γέλια.
Νοημα παντως βγηκε Δημητρη ...και στην τελικη ...αυτο ειναι το ζητουμενο !!

Ασε να σε πειραξω λιγακι ρε συ....

Νοημα παντως βγηκε Δημητρη ...και στην τελικη ...αυτο ειναι το ζητουμενο !!
Επίσης Κωνσταντινε στο μπροσυινό μέτος της αποθήκης και πίσω απο το σπείρωμα, θα σου πιανει μαυρίλα απο τα αέρια.
Αγόρασε ενα scotch brite αυτό που ειναι σαν την αγρια επιφανεια του σφουγγαριού που πλένουμε τα πιάτα.Με λίγο λαδάκι θα το τριψεις και θα καθαρίζει πανεύκολα.
Αυτός που ειχε το όπλο, ποτε δεν έβγαζε το τσοκ να καθαρισει το σπειρωμα ; σλήθεια την σκανδαλη την έλυσες να δεις τι γίνεται εκει μεσα και να της κάνεις ένα κσθάρισμα ,που ειμαι σιγουρος οτι θα το θέλει.Πρόσεχε μονο μην σου βγει κανενας πυρος και τον χασεις.
Ασε να σε πειραξω λιγακι ρε συ....
Οσο θέλεις αφού κι εγω σας πειράζω..sarcastic.

Επίσης Κωνσταντινε στο μπροσυινό μέτος της αποθήκης και πίσω απο το σπείρωμα, θα σου πιανει μαυρίλα απο τα αέρια.
Αγόρασε ενα scotch brite αυτό που ειναι σαν την αγρια επιφανεια του σφουγγαριού που πλένουμε τα πιάτα.Με λίγο λαδάκι θα το τριψεις και θα καθαρίζει πανεύκολα.
Αυτός που ειχε το όπλο, ποτε δεν έβγαζε το τσοκ να καθαρισει το σπειρωμα ; σλήθεια την σκανδαλη την έλυσες να δεις τι γίνεται εκει μεσα και να της κάνεις ένα κσθάρισμα ,που ειμαι σιγουρος οτι θα το θέλει.Πρόσεχε μονο μην σου βγει κανενας πυρος και τον χασεις.

Οσο θέλεις αφού κι εγω σας πειράζω..sarcastic.
Δημητρη ...εχω την πρακτικαλ ...η αποθηκη της ειναι στον θεο ...δεν φτανουν εκει τα αερια ..ειναι 8σφαιρη ....οσο για την σκανδαλη ...δεν την ανοιξα ...μου φανηκε πολυ καθαρη .....την επλυνα καλα ...της ψεκασα λιγο λαδακι ...και μετα την φυσηξα πολυ καλα με το πιστολι του αερα και σκουπισμα καλο με το πανακι οσο μεσα γινοταν !.....
Οσο για το σπειρωμα του τσοκ ....το ετριψα με βουρτσακι ...και λαδακι ...και γυαλισε ....!!!(τωρα μονο που κοιταω το τσοκ ...βιδωνει απο μονο του !!!...)

Καλησπέρα παιδιά με την sx3 11 μέρες στα χεριά μου και έχοντας ρίξει κάποια αρκετά ντουφέκια δεν έχω κανένα παράπονο και όντως το όπλο έχει πραγματικά καλές βλητικές και πολύ χαμηλή ανάκρουση μέχρι 36gr που το εχω δοκιμάσει τουλάχιστον.
Το μικρο κώλυμα στην τροφοδοσία αποθήκης έφυγε και το όπλο δουλεύει απροβλημάτιστα ...Σήμερα λοιπόν γύρισα απο απογευματινό και έκανα ένα γενικό καθάρισμα,παρατήρησα κάποιες βαθιές σχετικά γρατζουνιες στην αποθήκη και συγκεκριμένα στην διαδρομή που έχει το πιστόνι. Αρχικά προβληματιστηκα γτ το όπλο το δουλεύω τελείως στεγνό σε αυτά τα σημεία...διαβάζοντας και τα παραπάνω σχολεια είμαι κάπως μπερδεμένος...χρειάζονται η όχι λίπανση ?? μέχρι τώρα και ήξερα πως όλα τα όπλα αερίων πρέπει να δουλεύουν στεγνά

Καλησπέρα παιδιά με την sx3 11 μέρες στα χεριά μου και έχοντας ρίξει κάποια αρκετά ντουφέκια δεν έχω κανένα παράπονο και όντως το όπλο έχει πραγματικά καλές βλητικές και πολύ χαμηλή ανάκρουση μέχρι 36gr που το εχω δοκιμάσει τουλάχιστον.
Το μικρο κώλυμα στην τροφοδοσία αποθήκης έφυγε και το όπλο δουλεύει απροβλημάτιστα ...Σήμερα λοιπόν γύρισα απο απογευματινό και έκανα ένα γενικό καθάρισμα,παρατήρησα κάποιες βαθιές σχετικά γρατζουνιες στην αποθήκη και συγκεκριμένα στην διαδρομή που έχει το πιστόνι. Αρχικά προβληματιστηκα γτ το όπλο το δουλεύω τελείως στεγνό σε αυτά τα σημεία...διαβάζοντας και τα παραπάνω σχολεια είμαι κάπως μπερδεμένος...χρειάζονται η όχι λίπανση ?? μέχρι τώρα και ήξερα πως όλα τα όπλα αερίων πρέπει να δουλεύουν στεγνά
Ειπαμε Θύμιο ,ναι μεν καθαρισμα με λαδάκι και μετά πολύ καλό σκούπισμα.

Θύμιο όποτε την καθαρίζω βάζω 2 σταγόνες λάδι στο δάχτυλο μου το τρίβω καλά με το άλλο δάχτυλο και περνώ την αποθήκη με επιμονή να πάει παντού όσο πάει γιατί είναι πολύ λίγο
ποτέ μα ποτέ δεν είχα πρόβλημα με οποιοδήποτε όπλο οποιασδήποτε μάρκας
οι βαθιές χαρακιές που λές μου κάνουν εντύπωση μήπως είναι από τα κατάλοιπα της πυρίτιδας η από την φρέζα όταν φιάχτηκε η αποθήκη;;;

φιλε Θυμιο ....ελπιζω να μην ειναι σοβαρες οι γρατζουνιες ...
Πες μου σε παρακαλω ...η αποθηκη σου ειναι ατσαλινη και χρωμιομενη ???...(οποτε ...λιγο δυσκολο το κοβω να εχει γρατζουνιστει σοβαρα ).....η ...ειναι σαν την δικη μου ...αλουμινενια σε χακι ανοδειωση ???(...πιο ευκολα θα εκανε σοβαρες γρατζουνιες )...(φωτο η αποθηκη μου ...πριν και μετα το καθαρισμα ..)
Επισης ...τι εννοεις με το κωλυμα στην τροφοδοσια της αποθηκης εφυγε ???.....φανταζομαι θα εννοεις ....οτι συνηθισες την ιδιομορφια αυτη ...και το χερι παει πιο ευκολα ...δεν παταει τοσο κατω την γλωσσα με το φυσιγγι επανω της ?? ...καπως ετσι ??

upload images
20161024_154244.jpg

Κωνσταντίνε η αποθήκη μου είναι ανοξείδωτη και οι γρατζουνιές είναι ελαφρά αισθητές με το νύχι να φανταστείς...δεν υπάρχει κάποιο γρεζι στο πιστονι το κοίταξα...
Τώρα για το κόλλημα στην αποθήκη αναφέρομαι σε ένα μικρό σκαλωμα όταν είχα πάρει το όπλο το οποίο υπήρχε στην τροφοδοσία, εξαφανίστηκε....Δεν οφειλόταν στην γλώσσα αλλά μάλλον στην σφιχτές εφαρμογές του σωλήνα στο εσωτερικό σε καινούριο όπλο.

Ως κατοχος μιας sx2 να πω και εγω την γνωμη μου για καποια πραγματακια που εχω παρατηρησει...... Μετα απο πολλα πειραματα το πιστονι το καθαριζω πλεον με πινελο και πετρελαιο και μετα εχει φυσημα με αερα και πανακι..... Επειδη και εγω την πειρα μεταχειρισμενη εχω παρατηρησει στο σωληνα της αποθηκης που παταει το πιστονι ενα μαυρο δαχτυλιδι απο καπνα το οποιο θα προσπαθησω να το βγαλω με σιρμα και λαδακι η με αλοιφη γυαλισματος φαναριων..... Οσων αφορα την αποθηκη φυσιγγιων δεν εχω παρατηρησει δυσκολια στο να βαλω τα φυσιγγια αλλα δυσκολιαστο να τα βγαλω μιας και σκαλωνουν στην εσοχη της γλωσσας.... Μποορει να χρειαστω μια επισκεψη στον οπλουργο για αυτο το θεμα

Back