Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
εξαρταται τον οπλουργο !!......αλλα και τις εμπειριες σου απο ...οπλουργους ...βεβαιως βεβαιως !!
Το 'πιασες το "νόημα" ... Τσακάλι είσαι !!! ;)

Φιλε μου Στελιο ...σε αυτες τις γραμμες φανταζει περισσοτερο πολυπλοκο το θεμα !!!
Πιστεψε με ομως ....δεν ειναι ειναι ΤΟΣΟ !!
Με λιγο υπομονη και συγκεντρωση ....θελεις μια ωριτσα με το ζορι !!
Σίγουρα έτσι είναι, το καταλαβαίνω - δεν αντιλέγω ....well done.
Εξάλλου ... το 'χω κι εγώ αυτό το χούι με τις "πατέντες" ... και "την κ@υλα να τα κάνω όλα βίδες", που είπε και ο Γιάννης ... ;) .big smile.
Απλά, "μεγαλώνω" κι έχω αρχίσει και ψιλοβαριέμαι ... :( .yel.
.sarcastic.

εξαιρεση ενα κολλημενο τσοκ ..το οποιο και μετα απο πολυ κοπο και πατεντες διαφορες.. καταφερα να το ξεκολλησω ..!!..( το παιδι που το ειχε δεν το ειχε βγαλει-καθαρισει .. ποτε )
(σημ:...οι οπλουργοι που ρωτησα με τρομαξαν λεγοντας μου κατι για κοψιμο κανης και δεν προκειται να ξεκολλησει ...και αλλα τετοια τρελλα !!)
Νομιζω ειναι ιδιαιτερα χρησιμο να μας πεις την πατέντα που το ξεκολλησες,Γιατι ειναι δύσκολη η περιπτωση..

Νομιζω ειναι ιδιαιτερα χρησιμο να μας πεις την πατέντα που το ξεκολλησες,Γιατι ειναι δύσκολη η περιπτωση..
Τασο καλημερα!!....ναι οντως ειναι πολυ χρησιμη πατεντα ...και νομιζω θα βοηθησει πολυ !!
Αν και στην μια φωτο που ανεβασα ...δινω την ιδεα ...παρ'ολ' αυτα ...θα ποσταρω πιο αναλυτικα καποια στιγμη μολις βρω χρονο ...και βγαλω και τις αναλογες φωτο !!
Παντως ..για να ξαναδωσω γρηγορα μια εικονα ......το κολπο ...ειναι με ενα βυσμα μεταλλικο ...αυτα τα διαιρουμενα που ειναι για να στερεωνεις κατι σε μπετοπλακα ...μπετοτοιχο ..κλπ αν θυμαμαι καλα νουμερο 10 !
Το χωνεις μεχρι την μεση στο κολλημενο τσοκακι ...το βιδωνεις να καργαρει οσο μπορεις και οσο νιωθεις οτι αντεχει ....και μετα με μια σκυλα -γκαζοταναλια-καβουρα ....πιανεις το κομματι του βυσματος που εξεχει απο το τσοκ ...και με απαλες κινησεις ..το πας μπρος πισω ...μεχρι που θα ακουσεις το πολυποθητο "κρικ"...και εισαι ετοιμος !!!
Το πιθανοτερο να πληγωθει το τσοκ εσωτερικα !!...αλλα θα το βγαλεις !! (κοστος 1 ευρω )

image upload free

Πολύ ωραία η σκέψη σου Κώστα!.well done.
Όμως όπως λες σίγουρα "γδέρνει"εσωτερικά το τσοκ..Μπορεί όμως να βάλουμε κάποιο μαλακό υλικό για προστασία αλλά τότε θα γλιστράει κ δεν θα κάνουμε δουλειά φαντάζομαι..
Τα σπειρωματα της καννης ειχαν πιασει πολύ σκουριά;Ηταν σε καλή κατασταση;

Πολύ ωραία η σκέψη σου Κώστα!.well done.
Όμως όπως λες σίγουρα "γδέρνει"εσωτερικά το τσοκ..Μπορεί όμως να βάλουμε κάποιο μαλακό υλικό για προστασία αλλά τότε θα γλιστράει κ δεν θα κάνουμε δουλειά φαντάζομαι..
Τα σπειρωματα της καννης ειχαν πιασει πολύ σκουριά;Ηταν σε καλή κατασταση;

Δεν αποκλειεται να δουλεψει και με καποιο μονωτικο ..λαστιχο ας πουμε που ειχα βαλει εγω ...αλλα δεν το βοηθησε τελικα ....ισως καπου αλλου ομως δουλευε !
Εννοειται οτι βαζουμε μεσα στο τσοκακι ...το βυσμα ...σε σημειο που δεν ειναι τα πασα ...στο υψος που δεν εχει πασα ...γιατι αν το σφυξουμε επανω στα πασα ...δεν καναμε τιποτα !!
Αναλογα με το τσοκακι .....χωνουμε το βυσμα μεσα ...αν τα πασα ειναι μπροστα στην κανη ....βαζουμε το βυσμα ...πιο μεσα ...περναμε δηλαδη τα πασα ...και το αντιστροφο ....και φυσικα αφηνουμε μερος του βυσματος εξω απο την κανη ...για να μπορεσουμε να το πιασουμε με την σκυλα-καβουρα
Βυσματα υπαρχουν διαφορων μεγεθων ..μακρια ,κοντα ,χοντρα,...κλπ
Δεν ειναι αναγκη να μπαινει μεσα στο τσοκ ...τοσο εφαρμοστα .....ας "παιζει" και λιγο ....με το που θα αρχισεις να βιδωνεις την βιδα του ....αυτο θα σφυξει !!
Απαραιτητη προυποθεση ....καλο πιασιμο της κανης στην μορσα-μεγγενη.....
Εγω εφτιαξα με ξυλο ενα "π" ...βαζω μεσα στο πι ενα κομματι δερμα ..η..πανι καπως χοντρο ...βαζω την κανη μεσα σ' αυτο επανω στην μορσα και σφιγγω με προσοχη μεχρι που να μην μπορει να γυρισει !
Το σπειρωμα της κανης ευτυχως με την κυλινδρικη βουρτσα και λαδι και βενζινη ...εγινε ολοκαινουριο !!(ναι ειχε καποια σκουρια ...αλλα τωρα ειναι τζαμι !!)
Το τσοκακι που εβγαλα .....αν και νομιζω θα μπορουσε να δουλεψει ξανα ...(πληγωθηκε ανεπαισθητα )....ωστοσο δεν το ρισκαρω ...να το ξαναβαλω στην κανη!! (μιας και εχω δει σκασμενη κανη απο κακη εφαρμογη τσοκ ...η ...και ταλαιπωρημενο τσοκ !!!)

Ξεχασα να πω ...οτι πριν την "επιχειρηση τσοκ "....ειχα αφημενη την κανη για 3 μερες μεσα σε wd40 ...σε ολο το υψος του τσοκ και λιγο περισσοτερο !!!
Την μια μερα με την κανη στραμμενη προς τα κατω ...μεσα στο ποτηρι με το υγρο ....και τις αλλες 2 μερες η κανη κοιτουσε στον θεο ...για να εισχωρησει το υγρο και απο μπροστα αναμεσα σε κανη -τσοκ !! (ταπωσα σφιχτα την κανη με φελλο λιγο πιο κατω απο το τσοκ ...τυλιξα απο εξω περιπου στους 10-12 ποντους μια σακουλιτσα μικρη ( σαν αυτη που βαζουν τα βιδακια στα σιδηρικα ειδη ) οσο να χωρανε 10-12 ποντοι της κανης τυλιξα με ταινια την σακουλα σφυχτα για να μην φευγει το υγρο ...γεμισα μεσα υγρο ...και την αφησα στην ακρη με το υγρο να σκεπαζει την εισοδο της κανης ....
Για περισσοτερη βοηθεια στην "επιχειρηση τσοκ"...λιγο πριν ξεκινησω να ξεβιδωνω το ηδη σφηνωμενο βυσμα .. ζεστανα κυκλικα την περιοχη των πασων(και το μερος του βυσματος που ειναι εξω απο την κανη ) με πιστολι θερμου αερα για 2 λεπτα περιπου και σε αποσταση απο την κανη 5-6 ποντους !
Μετα απο ολα αυτα ....δεν νομιζω οτι υπαρχει κολλημενο τσοκακι σε οπλο που θα μπορουσε να ...."αντισταθει" !!!
Αυτα !!!.....μεγεια μας !!....και στην υγεια μας !!.beer.

Ξεχασα να πω ...οτι πριν την "επιχειρηση τσοκ "....
Αυτα !!!.....μεγεια μας !!....και στην υγεια μας !!.beer.
Μπράβο ...Κώνε.
Εύχομαι ´´νε την κυνηγήσεις στο 1.000πλασιο του χρόνου που την μαστόρευες.
Ευχαριστούμε και για τις "πατέντες" που μας έγραψες. Όλο και κάπου θα τις χρειαστούμε.
Στην υγεία μας........Χικ!!!!!

Την ουρά του κλειστρου έπρεπε να την αλλάξουν όμως που είναι η πιο συχνή βλάβη , στην μαξους αν δεν κάνω λάθος την είχαν αλλάξει από την fusion που πάνω κάτω όλα αυτά τα συστήματα είναι παρόμοια .

ομορφη !!...και μ'αρεσει που λεει ο τυπος ...πως δεν αλλαξαν κατι εσωτερικα ...αφου "δεν χαλαει και δουλευει σωστα ...ουτε το ακουμπησαμε "

H απαντηση μαλλον διπλωματικη. Χρησιμοποιηθηκε το στοκ που υπηρχε απο SX3

Την ουρά του κλειστρου έπρεπε να την αλλάξουν όμως που είναι η πιο συχνή βλάβη , στην μαξους αν δεν κάνω λάθος την είχαν αλλάξει από την fusion που πάνω κάτω όλα αυτά τα συστήματα είναι παρόμοια .
αν και ...δεν γνωριζω για το προβλημα που λες φιλε μου ....αλλα για να το λες μαλλον θα ξερεις !! ...για πες τι προβλημα "παιζει" να αντιμετωπισουμε ...ετσι ωστε να μην εκπλαγουμε ?

αν και ...δεν γνωριζω για το προβλημα που λες φιλε μου ....αλλα για να το λες μαλλον θα ξερεις !! ...για πες τι προβλημα "παιζει" να αντιμετωπισουμε ...ετσι ωστε να μην εκπλαγουμε ?
Συμβαίνει συνήθως μετά από πολλέεεεες βολές κόβετε η ουρά στην βάση της η σπάει Σπύρα από το ελατήριο του πιστονιου κλασικά προβλήματα των συγγενων browning winchester δεν συμβαίνει πάντα απλά συνήθως είναι τα πρώτα προβλήματα ..το είχα διαβασει από αμερικανικά και ελληνικά φόρουμ όταν έκανα έρευνα για να ψωνισω ;) δεν μου έχει τύχει και μακριά από εμάς .terror.

Συμβαίνει συνήθως μετά από πολλέεεεες βολές κόβετε η ουρά στην βάση της η σπάει Σπύρα από το ελατήριο του πιστονιου κλασικά προβλήματα των συγγενων browning winchester δεν συμβαίνει πάντα απλά συνήθως είναι τα πρώτα προβλήματα ..το είχα διαβασει από αμερικανικά και ελληνικά φόρουμ όταν έκανα έρευνα για να ψωνισω ;) δεν μου έχει τύχει και μακριά από εμάς .terror.
Σωστος !!!....καλου κακου ...εγω παρηγγειλα και ενα δευτερο πιστονι (να βρισκεται)...οποτε κατσε να παραγγειλω και μια ουρα ....(μαζι με ολα τα αλλα που κανω καβαντζα )...!!

Σωστος !!!....καλου κακου ...εγω παρηγγειλα και ενα δευτερο πιστονι (να βρισκεται)...οποτε κατσε να παραγγειλω και μια ουρα ....(μαζι με ολα τα αλλα που κανω καβαντζα )...!!
Απο internet το παρήγγειλες Κώστα , και πόσο ;

Back