.buy buy.απο εδω Δημητρη ...αντιπροσωπεια ....το πιστονι κομπλε με ελατηριο και seal rings 105 ευρω !
.buy buy.απο εδω Δημητρη ...αντιπροσωπεια ....το πιστονι κομπλε με ελατηριο και seal rings 105 ευρω !
απο εδω Δημητρη ...αντιπροσωπεια ....το πιστονι κομπλε με ελατηριο και seal rings 105 ευρω !
Οι εδω αντιπρόσωποι πουλάνε όσο τους καπνίσει.Αλλωστε ο χώρος μας γέμισε απο παντός είδους "ειδικούς"πιασοκώληδες.
Ωραιο οπλο,αλλα αυτο το κοντακι[οπως και στο sx3]πολυ με χαλαει.Παραειναι μου φαινεται μικρο,πως το βολευεστε βρε παιδια? θα θελει συνεχεια διορθωσεις ή κανω λαθος?Παντως αν ειχε ''φυσιολογικο'' κοντακι θα θελα να το αποκτησω,μου αρεσει....καλη κανη με διευρυμενο αυλο,συστημα αεριων χωρις κλωτσημα,καλη τιμη[συμφωνα με τις τιμες στο αμερικα].Ειδωμεν....μιλούσα με τον Αλέξανδρος στο τηλ. και μου λέει ότι βγήκε νεα sx4 και την έχει στο youtube
το ψαξα λίγο και να η νέα καραμπίνα της win
συμφωνα με τις τιμες στο αμερικα
Απ οτι ειδα απο 780 εως 900 δολλαρια.Aυτο ξαναπεστο. Αμερικη θα κινηθει κατω του χιλιαρικου σε δολλαρια.
Εδω υπολογισε 1200/1300 Ευρω
Φιλε μου θα σου δωσω το δικο μου παραδειγμα για συγκριση.θα μας τρελανουν στο τέλος....
Ότι και να πουμε Παυλο θα μείνουμε με την απορία. κρίμα πάντως να υπάρχει τέτοια διαφορά.....
εγω την πηρα 1210 ευρω εχετε πολλα μεταφορικα μαλλον για ΚερκυραΦιλε μου θα σου δωσω το δικο μου παραδειγμα για συγκριση.
V3 μαυρη 28 ιν. Αμερικη 650 δολλαρια, Eλλαδα 1310 Ευρω (την αγορασε φιλος μου)
V3 παραλλαγη 28 ιν Αμερικη 725 δολλαρια, Ελλαδα 1490 Ευρω (την αγορασα εγω)
Πηγη τιμων Αμερικης. grabagun.com, στα μαγαζια περιπου 100 ακριβοτερα.
Τι να λεμε τωρα?
Εαν ειναι για τοσα,καποιος που θελει συστημα αεριων,γιατι να μην παει στην fabarm l4s black hunter η οποια μου φαινεται και πιο ποιοτικη?Λεω γω τωρα......Παντως αυτη η αισχροκερδια πρεπει με καποιο τροπο να σταματησει.Δεν γινεται ρε παιδια στην αμερικη να εχει το ιδιο οπλο 630€ και εδω 1200,τι ειμαστε ρε γαμω το φελεκι τους,σαουδαραβεςΕδω υπολογισε 1200/1300 Ευρω
Δεν ειναι πιστευω μονο το κερδος αλλα και ο φορος εισαγωγη του προιοντος ολα μαζι κανουν αυτες της τιμες Δυστιχος ΕλλαδιστανσουαραβιστανΕαν ειναι για τοσα,καποιος που θελει συστημα αεριων,γιατι να μην παει στην fabarm l4s black hunter η οποια μου φαινεται και πιο ποιοτικη?Λεω γω τωρα......Παντως αυτη η αισχροκερδια πρεπει με καποιο τροπο να σταματησει.Δεν γινεται ρε παιδια στην αμερικη να εχει το ιδιο οπλο 630€ και εδω 1200,τι ειμαστε ρε γαμω το φελεκι τους,σαουδαραβες
Για να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου μόνο 15% πρέπει να είναι η διαφορά στο φπα ανάλογα την πολιτεία + μεγαλύτερη φορολογία στην εισαγωγή όπλων εδώ οπότε ναι μεν έχουμε κερδοσκοπους αντιπροσωπους αλλά η διαφορά δεν είναι μόνο εκεί
Παιδες το winchester γινεται στο βελγιο αρα δεν εχει δασμους εισαγωγης οπως αλλα προιοντα εκτος ΕΕ.Παντως οτι μας ταραζουν στους φορους (κατα συνεπεια και για την αγορα οπλου) ενταξει,αυτο το ξερουν κι οι κοτες,δε μπορω να καταλαβω τι διαφορα εχει ενας κλεφτης που μπαινει στο σπιτι μου και μου κλεβει π.χ 100€,απ το κρατος το οποιο μου στελνει ενα χαρτι(τωρα τελευταια πρεπει να το εκτυπωνουμε κιολας απο το ιντερνετ), και με βγαζει χρεωμενο,χωρις στη πραγματικοτητα να χρωσταω..smashfrak.Η διαφορα στη τιμη σε καθε περιπτωση ειναι τεραστια.