αν το θυμηθείς ζυγισε τες και μετα θα τα πουμεΣας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας.
Δημήτρη το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι θα τις ζυγίσω, πάντω; το παιδί από τον οποίο το αγόρασα είπε οτι στο κοντάκι έχουν μπει κάπου 70γρ για ζύγισμα.
από βδομάδα που θα έχουν βγει και τα χαρτιά να κανονίσουμε ένα ανέβασμα Μαλακάσα γιατί δεν κρατιέμαι να ρυθμίσουμε και το κοντάκιΑν και μια μέρα θα κανονίσουμε στο σκοπευτήριο να φέρω το κλειδί να βάλω το κοντάκι μου στο δικό σου ...
με τίποτα όμως, ήταν όνειρο ένα τέτοιο όπλο και δεδομένων των οικονομικών μου δεν περίμενα ποτέ ότι θα τα καταφέρω, αλλά ήταν καλή περίπτωση και σε καλή τιμή.Δεν περνάει και η ώρα να πας στο σπίτι εεεε;;;;;;;
Σου το εύχομαι ολόψυχα!να είμαι καλά με την μέση μου και θα το λιώσω στο τουφεκίδι
Η βαλίτσα του έχει δυο τρυπούλες για λουκέτο υποθέτω αξίζει τον κόπο να πάρω δυο λουκετάκια να το κλειδώνω; τι λέτε;
παρε λουκέτο με κωδικό .... μην ψάχνεις κάθε φορά το κλειδί !!Η βαλίτσα του έχει δυο τρυπούλες για λουκέτο υποθέτω αξίζει τον κόπο να πάρω δυο λουκετάκια να το κλειδώνω; τι λέτε;
Με τις ξιφολόγχες σαν το στρατό
1150€ με το κλειδί στο χέριΚαλοριζικα καλοτουφεκο Θεοφραστε
Τι τιμή πήγε αν επιτρέπεται;;;;