Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας.
Δημήτρη το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι θα τις ζυγίσω, πάντω; το παιδί από τον οποίο το αγόρασα είπε οτι στο κοντάκι έχουν μπει κάπου 70γρ για ζύγισμα.

εγι
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας.
Δημήτρη το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι θα τις ζυγίσω, πάντω; το παιδί από τον οποίο το αγόρασα είπε οτι στο κοντάκι έχουν μπει κάπου 70γρ για ζύγισμα.
αν το θυμηθείς ζυγισε τες και μετα θα τα πουμε

Το όπλο πήγαμε και το είδαμε μαζί. Ο πρώτος κάτοχος πρέπει να ήταν πολύ ψήρας. Να φανταστείτε έχει αντικαταστήσει τα αλουμινένια κυλινδράκια που ανεβοκατεβάζουν το χτένι στο ρυθμιζόμενο κοντάκι, με ατσάλινα φτιαγμένα σε τόρνο. Επίσης έχουν ανοιχτεί κώνοι από 1,5 πόντους σε 3. Έχει μπει αντίβαρο στο κοντάκι και έχει ζυγιστεί πολύ όμορφα. Με τίποτα δεν μοιάζει μπροστόβαρο. Αντιθέτως το βάρος δείχνει να έχει μετατοπιστεί γύρω από την λαβή. Εξωτερικά είναι σε άψογη κατάσταση, χωρίς χτυπήματα. Επίσης οι κάννες του είναι χαρτί, εκτός από ελάχιστες μολυβδώσεις μπροστά από τις θαλάμες οι οποίες θα γίνουν καθρέφτης με μια ερασιτεχνική λείανση στο εργαστήριο του Θεόφραστου. Η εταιρική ονομασία σε trap αφορά μόνο τις 70άρες θαλάμες και την 13mm ρίγα. Δεν έχει καμία σχέση με τα εξεζητημένα τραποντούφεκα που έρχονται στο μυαλό μας όταν ακούμε trap. Επίσης οι κάννες είναι πιστοποιημένες για ατσάλινα σκάγια. Η βάση και οι καθρέφτες αψεγάδιαστοι, οι πίροι καθόλου, μα καθόλου ζορισμένοι. Για την ώρα δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
Θεόφραστε καλορίζικο να είναι, να είσαι καλά να το λιώσεις και όπως σου ξαναείπα, αν ποτέ βαρεθείς τις 81 πόντους κάννες ... εδώ είμαι εγώ .sarcastic. Αν και μια μέρα θα κανονίσουμε στο σκοπευτήριο να φέρω το κλειδί να βάλω το κοντάκι μου στο δικό σου ... .my man.

Ευχαριστώ πολύ Γιώργο και για τα καλορίζικα
Αν και μια μέρα θα κανονίσουμε στο σκοπευτήριο να φέρω το κλειδί να βάλω το κοντάκι μου στο δικό σου ... .my man.
από βδομάδα που θα έχουν βγει και τα χαρτιά να κανονίσουμε ένα ανέβασμα Μαλακάσα γιατί δεν κρατιέμαι να ρυθμίσουμε και το κοντάκι.hunter.1

Ευχαριστώ Μύρο
Δεν περνάει και η ώρα να πας στο σπίτι εεεε;;;;;;;
με τίποτα όμως, ήταν όνειρο ένα τέτοιο όπλο και δεδομένων των οικονομικών μου δεν περίμενα ποτέ ότι θα τα καταφέρω, αλλά ήταν καλή περίπτωση και σε καλή τιμή.
Μπορεί να έμεινα πανί με πανί αλλά μονο που το σκέφτομαι οτι το έχω σπίτι πετάω.
Αγόρασα ώχρα για τον πίνακα και ευτυχώς έχουν πολλοί εδώ μέσα τσοκάκια για τις κάννες του να κάμω δοκιμές (και καλά) να είμαι καλά με την μέση μου και θα το λιώσω στο τουφεκίδι

Η βαλίτσα του έχει δυο τρυπούλες για λουκέτο υποθέτω αξίζει τον κόπο να πάρω δυο λουκετάκια να το κλειδώνω; τι λέτε;
παρε λουκέτο με κωδικό .... μην ψάχνεις κάθε φορά το κλειδί !!;)
το ιδανικό ειναι να χρησιμοποιήσεις ένα λουκέτο και να πιάνονταν το κάπου στο κέντρο .. και κανε εσυ μια τρύπα εκει αν δεν έχει !

Back