Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Να μπω και εγώ με την σειρα μου στο club αφού μετα απο χρόνια με τα ιταλικά όπλα είπα να κάνω μια αλλαγή και να προσθέσω στην συλλογή μου ενα Winchester sx2.....
Καλορίζικο και καλοτούφεκο Κώστα, σου εύχομαι να το χαίρεσαι για πολλά χρόνια! Ωραίο όπλο!!! και φαίνεται ολοκαίνουργιο!
.well done.

Τελικά μετα απο χρόνια αποχωρίστηκα την Ιταλίδα μου και πήρα την Αμερικάνα......εύχομαι να εκανα σωστη επιλογή.....σας ευχαριστώ ολους σας
dg7MrzL.jpg
Καλοντουφεκη Κώστα η αμερικανα. Όπως τη βλέπω αστερακι φενεται, σαν καινούργια.

Γεια σας συνάδελφοι.
Πριν λίγο καιρό απόκτησα την winchester sx2 light magnum με χρωμιομένο υπερδιευριμένο αυλό 18,8 ,υπερυψωμένη Ρίγα , και 71 πόντους κάννη.
Μια χαρά όπλο είναι που μου το παραχώρησε ένας πολύ καλός μου φίλος και συνκυνηγός.
Είναι σχεδόν άστρωτο.
Μου είπε τα καλύτερα για αυτήν. ποτέ δεν είχε πάθει κάτι.
Η συμβουλή που μου έδωσε είναι να καθαρίζω καλά το σύστημα αερίων , ακόμα και στην κάννη που έχει μια τρυπούλα στην βάση της. μπουκώνει καμιά φορά λέει.
Από τα λεγόμενά του καταλαβαίνω ότι θέλει την φροντίδα της και αυτή δεν θα σε ¨ρίξει¨σχεδόν καθόλου.
Κάποιος είπε στα προηγούμενα πόστ ότι είναι βαλτοντούφεκο.
Εγώ νομίζω ότι είναι καρτερήσιο κυνηγετικό όπλο.
Θα δείξει η βιοψία , τσιρώνη θέλοντος....
Καλοντουφεκο Γιώργο, να'σαι γερός να το χαρείς.

Κώστα καλορίζικη και καλοτούφεκη η Αμερικάνα σου.
Εννοείται ότι θα συνεργαστούμε σε όλα τα θέματα , καθώς και εγώ έχω μια Αμερικάνα εξ Βελγίου ,
και σίγουρα είμαι σε αναζήτηση τσόκ και όπως ανέφερες πιο πίσω ότι είσαι ανάμεσα σε KICKS , MIDAS , ANACONDA .
Σκέφτομαι μέσα στις συγκρίσεις να προσθέσω και την BRILEY καθώς άκουσα καλά λόγια.
Να πω για τα MIDAS ότι είναι το μέταλλο από τιτάνιο και τέτοια μέταλλα από όσο ξέρω κάνουν πολύ θόρυβο σε άλλες εφαρμογές.Μπορεί και να μην ισχύει αυτό σε τσόκ.
Καλοβλέπω τα KICKS να πω την αλήθεια για το γεγονός ότι υπάρχει εδώ στην Αθήνα.
Επίσης είμαι και σε αναζήτηση πέλματος του κοντακιού.
Μου λείπουν 2,5 πόντοι στο μέτρημα με τον κλασικό τρόπο με το χέρι. είμαι και ψηλός πολύ.
Και τέλος θα την ντύσω σε παραλλαγής βάλτου με διαπνέοντα υλικά γιατί προορίζεται για τα παπιά και στις φάσσες.

Last edited:
καλοριζικο , ισιο κοντακι από καστ , φερτο στα μετρα σου επειγοντως για να δεις μετα τι κανει η κανη του
μαλλον οι αμερικανοι τις φλαντζες τις εχουν σε κακο βρε παιδι μου....

Κώστα καλορίζικη και καλοτούφεκη η Αμερικάνα σου.
Εννοείται ότι θα συνεργαστούμε σε όλα τα θέματα , καθώς και εγώ έχω μια Αμερικάνα εξ Βελγίου ,
και σίγουρα είμαι σε αναζήτηση τσόκ και όπως ανέφερες πιο πίσω ότι είσαι ανάμεσα σε KICKS , MIDAS , ANACONDA .
Σκέφτομαι μέσα στις συγκρίσεις να προσθέσω και την BRILEY καθώς άκουσα καλά λόγια.
Να πω για τα MIDAS ότι είναι το μέταλλο από τιτάνιο και τέτοια μέταλλα από όσο ξέρω κάνουν πολύ θόρυβο σε άλλες εφαρμογές.Μπορεί και να μην ισχύει αυτό σε τσόκ.
Καλοβλέπω τα KICKS να πω την αλήθεια για το γεγονός ότι υπάρχει εδώ στην Αθήνα.
Επίσης είμαι και σε αναζήτηση πέλματος του κοντακιού.
Μου λείπουν 2,5 πόντοι στο μέτρημα με τον κλασικό τρόπο με το χέρι. είμαι και ψηλός πολύ.
Και τέλος θα την ντύσω σε παραλλαγής βάλτου με διαπνέοντα υλικά γιατί προορίζεται για τα παπιά και στις φάσσες.
φιλε γιωργο για τα kicks και anaconda εχω εντυπωσεις μιας και τα φοραω στην affinity....αλλο οπλο το ενα και αλλο το αλλο......στην φρανκι παντως ζωγραφιζουν

Κώστα καλορίζικη και καλοτούφεκη..well done.
Και αν θες μια συμβουλή να είσαι πολύ σχολαστικός στο καθάρισμα γιατί τα Αμερικάνικα ''πετάν'' πολύ εύκολα σκουριά.

φιλε γιωργο για τα kicks και anaconda εχω εντυπωσεις μιας και τα φοραω στην affinity....αλλο οπλο το ενα και αλλο το αλλο......στην φρανκι παντως ζωγραφιζουν
Σίγουρα έτσι είναι .κάθε όπλο έχει την δικιά του γεωμετρία.
Μήπως ξέρεις πόσα κιλά είναι η δικιά σου γιατί μου είπαν ότι η δικιά μου είναι η πιο ελαφριά έκδοση που είναι γύρο στα 3 κιλά.
Από περιέργεια ρωτώ.

μαλλον οι αμερικανοι τις φλαντζες τις εχουν σε κακο βρε παιδι μου....
Γιατί το λες αυτό; δεν έχεις σετ κλίσεων.
Εγώ την παρέλαβα με 7 φλάντζες.

Last edited by a moderator:
Σίγουρα έτσι είναι .κάθε όπλο έχει την δικιά του γεωμετρία.
Μήπως ξέρεις πόσα κιλά είναι η δικιά σου γιατί μου είπαν ότι η δικιά μου είναι η πιο ελαφριά έκδοση που είναι γύρο στα 3 κιλά.
Από περιέργεια ρωτώ.
δεν ξερω ακριβως αλλα ειναι πιο βαρια απο την μπερετα που εδωσα....απο μια πρωτη ματια και ζυγισμα ειναι απο 3300-3500

δεν εχει ουτε μια.....αμα δεις στην φωτο δεν φοραει ουτε πανω της φλαντζα....
Δεν είναι δυνατόν ....
Αν θέλεις , επειδή θα πάω στην kalco , να ρωτήσω αν έχουν και πόσο τα έχουν.
Θα κοιτάξω κάτι τσόκ που έχουν σε briley ειδικά φτιαγμένα για winchester,να δω πόσο τα έχουν ....
Και φυσικά και για πέλμα τι έχουν.

Από τι είδα στην δικιά μου έχει επάνω την νούμερο τρία και πάει προς τα κάτω και έχει την δεξιά κλίση.
Οι άλλες 2 κλίσεις , δηλαδή η 1 και η 2 ανεβαίνουν προς τα επάνω.
έχει και άλλα 3 νούμερα κανονικά, χωρίς κλίσεις δεξιά ή αριστερά.
Τι σωματότυπο έχεις για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε;
Φαντάσου εγώ είμαι 1,90 ύψος.
Μένει να το οριστικοποιήσω με το πέλμα που μου λείπει και από εκεί και πέρα βλέπουμε.

Να μπω και εγώ με την σειρα μου στο club αφού μετα απο χρόνια με τα ιταλικά όπλα είπα να κάνω μια αλλαγή και να προσθέσω στην συλλογή μου ενα Winchester sx2.....
Τελικά μετα απο χρόνια αποχωρίστηκα την Ιταλίδα μου και πήρα την Αμερικάνα......εύχομαι να εκανα σωστη επιλογή.....σας ευχαριστώ ολους σας
dg7MrzL.jpg
Καλοντούφεκη η Αμερικάνα Κώτσο!!!
Να τη χαρείς με υγεία στα κυνήγια σου και να σου κάνει τα γούστα μέχρι εκεί που δεν παίρνει...

Δεν είναι δυνατόν ....
Αν θέλεις , επειδή θα πάω στην kalco , να ρωτήσω αν έχουν και πόσο τα έχουν.
Θα κοιτάξω κάτι τσόκ που έχουν σε briley ειδικά φτιαγμένα για winchester,να δω πόσο τα έχουν ....
Και φυσικά και για πέλμα τι έχουν.
Ρωτά απο περιέργεια....όσον αφορα τα τσοκακια εγώ απο αυτά που είδα τα briley στα όπλα μας δεν λένε μια μπροστά σε κάποια αλλά.....εγώ σε kicks θα καταληξω και σε αυτό το οπλο

Καλησπερα στην παρεα
Ειμαι και εγω στο team με την winchester sx3 μου με ξυλινα μερη που την αποκτησα απο τον περασμενο Σεπτεμβρη
Μια χρηστική ερωτηση εχω να κανω για το οπλο ειδα ενα βιντεο του κυριου Μπαμπη Αιγινιτη σχετικα με την ασφαλεια στην χρηση των οπλων και τονιζει πως ολα τα οπλα εχουν αναστολέα κλείστρου εγω αν κι εχω ψαξει δεν τον εχω εντοπισει παρακαλω οποιος γνωριζει ας μου δωσει τα φωτα του.
οχι τιποτα αλλο ειναι οντως αρκετα σημαντικο οσο αναφορα την ασφάλεια γιατι αναγκαζομαι να βγαλω και τα 3 φυσίγγια οταν χρηαστεί.

Καλησπερα στην παρεα
Ειμαι και εγω στο team με την winchester sx3 μου με ξυλινα μερη που την αποκτησα απο τον περασμενο Σεπτεμβρη
Μια χρηστική ερωτηση εχω να κανω για το οπλο ειδα ενα βιντεο του κυριου Μπαμπη Αιγινιτη σχετικα με την ασφαλεια στην χρηση των οπλων και τονιζει πως ολα τα οπλα εχουν αναστολέα κλείστρου εγω αν κι εχω ψαξει δεν τον εχω εντοπισει παρακαλω οποιος γνωριζει ας μου δωσει τα φωτα του.
οχι τιποτα αλλο ειναι οντως αρκετα σημαντικο οσο αναφορα την ασφάλεια γιατι αναγκαζομαι να βγαλω και τα 3 φυσίγγια οταν χρηαστεί.
Τι ακριβώς εννοείς "αναστολέα κλείστρου"; Αν εννοείς κάποιο εξάρτημα που συγκρατεί το κλείστρο ανοιχτό (που "κυριολεκτικά" αυτό σημαίνει), ναι όλα τα όπλα έχουν, αλλά δεν είναι χειροκίνητο (εξωτερικό) αλλά εσωτερικό και ενεργοποιείται αυτόματα μόνο όταν αδειάσει εντελώς το όπλο από φυσίγγια (και η θαλάμη και η αποθήκη).
Αλλά εσύ μάλλον εννοείς το "cut-off" που απομονώνει τα φυσίγγια της αποθήκης ώστε να μπορείς να αδειάσεις μόνο τη θαλάμη. Λοιπόν τέτοιο δεν έχουν όλες οι καραμπίνες. Π.χ. η Browning Maxus έχει, αλλά η Win. SX3 δεν έχει (ούτε η Mossberg που έχω εγώ, αλλά νομίζω ούτε οι Remington έχουν) οπότε ... άδικα το ψάχνεις και δεν έχεις άλλη επιλογή από το να βγάζεις και τα 3 φυσίγγια. ;)

Back