Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Γεια σας συνάδελφοι.
Πριν λίγο καιρό απόκτησα την winchester sx2 light magnum με χρωμιομένο υπερδιευριμένο αυλό 18,8 ,υπερυψωμένη Ρίγα , και 71 πόντους κάννη.
Μια χαρά όπλο είναι που μου το παραχώρησε ένας πολύ καλός μου φίλος και συνκυνηγός.
Είναι σχεδόν άστρωτο.
Μου είπε τα καλύτερα για αυτήν. ποτέ δεν είχε πάθει κάτι.
Η συμβουλή που μου έδωσε είναι να καθαρίζω καλά το σύστημα αερίων , ακόμα και στην κάννη που έχει μια τρυπούλα στην βάση της. μπουκώνει καμιά φορά λέει.
Από τα λεγόμενά του καταλαβαίνω ότι θέλει την φροντίδα της και αυτή δεν θα σε ¨ρίξει¨σχεδόν καθόλου.
Κάποιος είπε στα προηγούμενα πόστ ότι είναι βαλτοντούφεκο.
Εγώ νομίζω ότι είναι καρτερήσιο κυνηγετικό όπλο.
Θα δείξει η βιοψία , τσιρώνη θέλοντος....

Γεια σας συνάδελφοι.
Πριν λίγο καιρό απόκτησα την winchester sx2 light magnum με χρωμιομένο υπερδιευριμένο αυλό 18,8 ,υπερυψωμένη Ρίγα , και 71 πόντους κάννη.
Μια χαρά όπλο είναι που μου το παραχώρησε ένας πολύ καλός μου φίλος και συνκυνηγός.
Είναι σχεδόν άστρωτο.
Η συμβουλή που μου έδωσε είναι να καθαρίζω καλά το σύστημα αερίων , ακόμα και στην κάννη που έχει μια τρυπούλα στην βάση της. μπουκώνει καμιά φορά λέει.
Από τα λεγόμενά του καταλαβαίνω ότι θέλει την φροντίδα της και αυτή δεν θα σε ¨ρίξει¨σχεδόν καθόλου.
Καλοριζικο και καλοτουφεκο Γιώργο.

Καλορίζικο Γιώργο, δεν έχει υπερδιευρυμένο αυλό, απλά διευρυμένο :)
Από μαρτυρίες που έχω από γνώστη και κάτοχο μιας sx2 sporting, το όπλο έχει εξαιρετική δύναμη κρούσης και ωραία τουφεκιά.
Όσοι τα έχετε συντηρήστε τα για να επωφεληθείτε την ωραία τουφεκιά τους.

Γεια σας συνάδελφοι.
Είναι σχεδόν άστρωτο.
Καλορίζικο και καλοντούφεκο Γιώργο!
Να το χαρείς στο κυνήγι με υγεία!

Καλοτουφεκο Γιωργο, αν διατηρησεις την καλη λειτουργια της με σωστη συντηρηση, πιστευω θα την λατρεψεις...

Να μπω και εγώ με την σειρα μου στο club αφού μετα απο χρόνια με τα ιταλικά όπλα είπα να κάνω μια αλλαγή και να προσθέσω στην συλλογή μου ενα Winchester sx2.....
καλοτουφεκο και τυχερο να ειναι

Να μπω και εγώ με την σειρα μου στο club αφού μετα απο χρόνια με τα ιταλικά όπλα είπα να κάνω μια αλλαγή και να προσθέσω στην συλλογή μου ενα Winchester sx2.....
καλορίζικη Κώστα καλές τουφεκιές,άριστη επιλογή
το χειμώνα,να μαστε καλά,περιμένουμε συμπεράσματα συγκριτικά με τ άλλα όπλα σου :)

Τελικά μετα απο χρόνια αποχωρίστηκα την Ιταλίδα μου και πήρα την Αμερικάνα......εύχομαι να εκανα σωστη επιλογή.....σας ευχαριστώ ολους σας
dg7MrzL.jpg

Back