αντε μα μονο λογια εισαιΡε μανία να τους γεροντιάζεις όλους.Κατσε καλά μην κατέβω κάτω και πλακωθούμε...... στις ρακές.
αντε μα μονο λογια εισαιΡε μανία να τους γεροντιάζεις όλους.Κατσε καλά μην κατέβω κάτω και πλακωθούμε...... στις ρακές.
Ρε μανία να τους γεροντιάζεις όλους.Κατσε καλά μην κατέβω κάτω και πλακωθούμε...... στις ρακές.
Για τις ρακιές δεν ξέρω αλλά εγώ που τον έχω δοκιμάσει στα ούζα, καλός είναι!Άμα θες βοήθεια εδώ είμαι, γι αυτό είναι οι φίλοι άλλωστε.
Τζιμι το winchester gamaei
εχει τελειώσει απο ράσπες και γυαλοχαρτα, εχουν κοπει νέες ψάθες και εκκρεμεί το φινίρισμα αλλά δεν κρατιεμε το εχω μονταρει και το κάνω τις τσαρκες του
photo sharing sites
Πρώτα ο θεός μεθαύριο πρωί θα κάνει πάταγο στην ΒοιωτίαΜπράβο μερακλίδικη δουλειά.. δώσε πόνο Θέο... στα φτερωτά
Briley Stainless Skeletonized Gas Piston for Winchester SX2/SX3/FN SLP
New From Briley! Stainless Steel Piston For Winchester SX2/SX3/FN SLP/ and Browning gold Shotguns. Remove that aluminum piston in your gun and replace it with Briley's new skelotinzed Steel Piston. The aluminum pistons are known to break when you least expect it, don't be that person. Briley has been making these pistons by hand for noted shooters like Bobby Fowler and Benny Cooley, and now we are manufacturing them for the general public. The piston comes with the outer shell, and everything you see in the pictures above, and you must put all of your internal parts from your existing piston into the new skeletonized piston, and then your ready to shoot with peace of mind that you have a durable setup that will last!
The piston and Lock nut are both of 416 Stainless and are supplied with the outer seal ring and tool for assembly and disassembly of your existing piston. You are to use the original factory internal Parts with this system
Price: $94.99
Αν σου σπάσει ουρά κλειστρου και ελατήριο πιστονιου ας πούμε στα 10χιλ φυσσιγια δεν έγινε και κατι.Καλησπερα παιδια ψαχνομαι για οπλο αεριων και μου αρεσει πολυ η sx3.....εχω ακουσει απο καποιους οτι βγαζει καποια προβληματα στο πιστονι και στο κλειστρο, ισχυει η ειναι μεμονομενα περιστατικα σε καποια οπλα και οχι ο κανονας?
καλησπέρα ΒαγγέληΚαλησπερα παιδια ψαχνομαι για οπλο αεριων και μου αρεσει πολυ η sx3.....εχω ακουσει απο καποιους οτι βγαζει καποια προβληματα στο πιστονι και στο κλειστρο, ισχυει η ειναι μεμονομενα περιστατικα σε καποια οπλα και οχι ο κανονας?
Να εισαι καλα Μακη σε ευχαριστω πολυ.Λοιπον εχων γινει οι παρακατω εργασειες -κωνοι προσαρμογης-πορτινκ-αλλαγη ολων των αλατηριων με ανοξειδωτα -νεα ταπα αποθηκης[folow cup] 4 choke carlson- νεα αποθηκη φυσιγγιων-ανοξειδωτος σωληνας κοντακιου-σκοπευτικο hiviz flame.Kai το καλυτερο νεο κοντακι ακριβως στα μετρα μου.ΑυταΜάριε καλορίζικη καλοτούφεκη
όταν λές full custom τι εννοείς ποιό μοντέλο;;;;
φωτό μην μ αφήνεις σ αγωνία
Mας τρελανες θελουμε φωτοΝα εισαι καλα Μακη σε ευχαριστω πολυ.Λοιπον εχων γινει οι παρακατω εργασειες -κωνοι προσαρμογης-πορτινκ-αλλαγη ολων των αλατηριων με ανοξειδωτα -νεα ταπα αποθηκης[folow cup] 4 choke carlson- νεα αποθηκη φυσιγγιων-ανοξειδωτος σωληνας κοντακιου-σκοπευτικο hiviz flame.Kai το καλυτερο νεο κοντακι ακριβως στα μετρα μου.Αυτα
κοιτα τωρα ειναι λιγο δυσκολο γιατι πινω κατι τσικουδιες και ακουω μαντιναδες απο των Αντωναρο τον μαρτσακη.violin.Mας τρελανες θελουμε φωτο
Συνεχισε με κακλη και αερακη και παιξε και μερικα μπαλοτιδιααα.shoot.κοιτα τωρα ειναι λιγο δυσκολο γιατι πινω κατι τσικουδιες και ακουω μαντιναδες απο των Αντωναρο τον μαρτσακη.violin.
κοιτα τωρα ειναι λιγο δυσκολο γιατι πινω κατι τσικουδιες και ακουω μαντιναδες απο των Αντωναρο τον μαρτσακη.violin.
Μετά βάλε και έναν Κουνάλη για να κοιμηθείς ήρεμοςΣυνεχισε με κακλη και αερακη και παιξε και μερικα μπαλοτιδιααα.shoot.