Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
ότι λέει ο Μάκης +
Με τα carlsons σε invector plus δεν πέφτεις έξω! σίγουρο αποτέλεσμα.. τώρα από κει και πέρα υπάρχουν πολλές επιλογές από Αμερική πρόσφατα παρέλαβα ένα σετ trulock επίσης πολύ καλα και χαμηλή τιμή. Γιατί να μην δοκιμάσεις και τα brain ?που είναι ελληνικα και πρωτότυπα.
σωστα οσα λες νικολα απλα θα κρατησω μια αμφιβολια για τα brain.....πρωτοτυπα δεν τα λες μιας και το εσωτερικο δαχτυλιδι το εχουμε δει στα patternmaster και επισης δεν μπορω να πω απο δοκιμες που ειδα οτι κανει ακριβως αυτο που διαφημιζει τρελα ο αντιπρόσωπος.....

σωστα οσα λες νικολα απλα θα κρατησω μια αμφιβολια για τα brain.....πρωτοτυπα δεν τα λες μιας και το εσωτερικο δαχτυλιδι το εχουμε δει στα patternmaster και επισης δεν μπορω να πω απο δοκιμες που ειδα οτι κανει ακριβως αυτο που διαφημιζει τρελα ο αντιπρόσωπος.....
Για πες πιο δοκίμασες... γράψε σε άλλο θέμα η σε μένα γιατί βγήκαμε οφφ τοπικ

καλημερα και απο εμενα....σαν κατοχος sx2 και επισης κατοχος kicks carlsons θα σου πω την γνωμη μου και φυσικα η επιλογη δικια σου....καταρχην μιλαμε για δυο διαφορετικα τσοκακια....το kicks ειναι καθαρα τσοκακι φρενου το οποιο το καθιστα αυτοματα πολυ συγκεντρωτικο με λιγα σκαγια στην περιφερεια του, επισης να ξερεις οτι το high flyer ειναι για χρηση ατσαλινων και αμα εχεις σκοπο να βαλεις μολυβι το mod θα εχει συμπεριοφορα ic, κατα τα αλλα απο τα κορυφαια.....carlsons το τιμιο τσοκακι σε πιο χαμηλη τιμη,εχω στην κατοχη μου carlsons sporting clays full το οποιο ομως στην πραγματικοτητα εχει συσφιξη για 2 αστερια καλο τσοκακι και κανει την δουλεια καλυτερα απο τα μαμα....οτι επιλογη και να κανεις θα διαλαξεις τσοκ με βαση την συσφιξη που δινει και οχι την ονομαστικη που γραφει....οτι αλλο χρειαστεις μου λες
Καλησπέρα πατριώτη και ευχαριστω για την βοήθεια σου!
Θέλω να μου εξηγήσεις κάτι ομως. Όταν λές ότι το carlsons sporting clays full στην πραγματικοτητα εχει συσφιξη για 2 αστερια, εννοέις ότι ειναι σαν τα 2** των όπλων που δεν έχουν διευρυμένο αυλό ή σαν τα 2** που έχει η SX2 από την μάνα της;;

Y.Γ έχω στην κατοχή μου και μια BENELLI RAFFAELLO CRIO η οποία από οτι βλεπω έχει αλλα νουμερα συσφιξης σε καθε τσοκ απο οτι η WINCHESTER SX3...(π.χ τα 3*** σε carlsons sporting clays για την BENELLI εχουν συσφιξη 7,05 και αντιστοιχα τα 3*** carlsons sporting clays για την WINCHESTER εχουν συσφηξη 7,20) ειναι λογικο να υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα?

Να πω επισης οτι η συσφηξη 7,05 που εχει η Benelli στα 3*** ειναι κατι αναμεσα στο full (7,10) και το extra foul (7,00) της SX3!

Y.Γ έχω στην κατοχή μου και μια BENELLI RAFFAELLO CRIO η οποία από οτι βλεπω έχει αλλα νουμερα συσφιξης σε καθε τσοκ απο οτι η WINCHESTER SX3...(π.χ τα 3*** σε carlsons sporting clays για την BENELLI εχουν συσφιξη 7,05 και αντιστοιχα τα 3*** carlsons sporting clays για την WINCHESTER εχουν συσφηξη 7,20) ειναι λογικο να υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα?
Απόλυτα λογικό και φυσιολογικό. Έτσι πρέπει να είναι. Αφού αυτά τα δυο όπλα έχουν διαφορετικούς αυλούς με διαφορά σχεδόν μισό χιλιοστό, φυσικά και τα αντίστοιχα τσοκ θα έχουν (πρέπει να έχουν) την ίδια διαφορά.
Υ.Γ. Για την ακρίβεια, τα παραπάνω νούμερα δεν είναι 7,05 και 7,20 αλλά .705 και .720 της ίντσας, δηλαδή 0,705Χ25,4=17,9 mm και 0,720Χ25,4=18,388 (περίπου18,4)mm.

Καλησπέρα πατριώτη και ευχαριστω για την βοήθεια σου!
Θέλω να μου εξηγήσεις κάτι ομως. Όταν λές ότι το carlsons sporting clays full στην πραγματικοτητα εχει συσφιξη για 2 αστερια, εννοέις ότι ειναι σαν τα 2** των όπλων που δεν έχουν διευρυμένο αυλό ή σαν τα 2** που έχει η SX2 από την μάνα της;;

Να πω επισης οτι η συσφηξη 7,05 που εχει η Benelli στα 3*** ειναι κατι αναμεσα στο full (7,10) και το extra foul (7,00) της SX3!
Καλημέρα εννοώ οτι αντίστοιχη στην πραγματική σύσφιξη που έχουν τα μαμά τσοκ...ισχυει για όλα τα όπλα απο όλες τις μάρκες.....εμένα στην sx2 το μαμά το φουλ έχει σύσφιξη 17.9 ενω το Carlson's sporting clays full παρόλου που γράφει φουλ βγήκε 18.1

έχει αλλάξει κάποιος το μοχλό οπλίσεις κ το μπουτον απελευθερώσεις σε sx3 με άλλα τύπου practikal η sporting? έχω βρει κάποια τις briley άλλα μου είπαν δεν εισάγουν
Μεγαλη πατατα ειχα βαλει και μετα απο 2 κυνηγια εσπασε και το εχασα

ναι Νκο ,δεν ξερω μπορει να ετυχε αλλα με αφησε σε κυνηγι φασας . Να σπου πω την γνωμη μου ? καλυτερα αλλαξε την αθλια ταπα της αποθηκης με μια αλουμινιου
ναι την ταπα το σκευφτομουν κ εγω αλλα ευχαριστω που απαντησες για τα briley δεν το περιμενα,τουλαχιστων αν ειναι να το αλλαξω να μπω στων κοπο να ψαξω σε αλλη μαρκα η να το παλεψω να φτιαξω ενα μονος μου

έχει αλλάξει κάποιος το μοχλό οπλίσεις κ το μπουτον απελευθερώσεις σε sx3 με άλλα τύπου practikal η sporting? έχω βρει κάποια τις briley άλλα μου είπαν δεν εισάγουν
περιμενω αυτο της Briley απο βδομαδα ...μαζι με ενα follower αλουμινιου με κοκκινη ανοδειωση !
Περιμενω δηλαδη ....αυτα ...παρακατω

Για follower (..η ..ταπα οπως την ειπε καποιος φιλος εδω )....μπορεις να φτιαξεις και σε καποιο μηχανουργειο ..οπως εφτιαξα κι εγω ....απλως σε κοκκινο χρωμα ειναι πιο ευκολα ορατη !

Για το λεβιεδακι του κλειστρου δεν εχω αποψη μιας και δεν το δοκιμασα ακομη ....αλλα μου φαινεται γερο !(θα δειξει !!)

Το λινκ παρακατω (Grace shooting parts ...στελνει Ελλαδα ...οπως μου τα εστειλε κι εμενα (ακομη βεβαια δεν εχω παραλαβει !!!..)...και αν καποιος παραγγειλει απο κει ...καλο ειναι να τους κανει πρωτα μια επαφη μεσω Facebook ..για να συνεννοηθει για τον τροπο αποστολης (ΠΡΟΣΟΧΗ !!!...ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ "USPS"....ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ...ΓΙΑΤΙ ...ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ !!)....αυτο να το απαιτησει οποιος ενδιαφερεται...γιατι μεσω της ιστοσελιδας ειναι αυτοματοποιημενα ολα ....και βγαινει αποστολη μεσω κουριερ εταιρειων ...και η χρεωση ειναι μεγαλη !
Παραδειγμα ...για 3 μικροπραγματακια που αγορασα μου εβγαζε κοστος αποστολης 55 δολλαρια ....και οταν τους μιλησα στο Facebook ...το κοστος επεσε στα 23 δολλαρια (εκαναν ..λεει ...μια εξαιρεση (για τον τροπο αποστολης) ..για εμενα !!
Γιατι οχι και για σενα !!
Σο Facebook τους βρισκεις οπως τους ανεφερα πιο πανω !(βαζω το λινκ πιο κατω ...και για φεισμπουκ και την ιστοσελιδα τους

https://www.facebook.com/GraceShootingParts/?fref=ts

http://www.graceshootingparts.com/b...ter-operating-handles/winchester-bolt-handles

Ο τυπος μοιαζει να ειναι ενταξει !
Στο Fαcebook τους στελνετε προσωπικο μηνυμα! ...και περιμενετε απαντηση !...ανταποκρινονται παντα !

Last edited:
οσο για το "μπουτον" απελευθερωσης κλειστρου που θα δεις και στην σελιδα τους ....περα απο το οτι ειναι ακριβο (γι'αυτο που ειναι )......θελει και δουλεια απο εσενα για να το τοποθετησεις !
Δηλαδη θελει να τρυπησεις αυτο που ηδη εχει το οπλο ....να του κανεις πασο ....για να βιδωσεις επανω του το καινουριο ...!!!
Το κοβω λιγο μανουρα ....αλλα ας πουμε οτι αυτο ξεπερνιεται .....εκεινο που δεν ξεπερνιεται ..ειναι τα περιπου 100+ευρω για μια... ουσιαστικα ....ροδελιτσα !!! ( ενταξει !!!....ειπαμε !!...ελεος ρε αμερικανε !!).....θα την κανω μονος μου ρε μαγκα ...και θα παρω με τα 100+ευρω ....ενα καλο 15αρι σκοτσεζικο ...και στην υγεια μας !(και θα μεινουν και φραγκα στην τσεπη !!για αλλο ενα ...μετα !!!)

Παρε και το λινκ !
http://www.graceshootingparts.com/b.../winchester-or-browning-ez-bolt-release-lever

Υπ'οψιν ....αλλο μπουτον....δεν ταιριαζει !!! .....ΚΑΝΕΝΑ !!

Αυτα !!

επισης υπ'οψιν ...τα λεβιεδακια του κλειστρου ...ειναι 2 ειδων
Το ενα σαν αυτο που ανεβασα ...ειναι το μονοκομματο ατσαλινο ανοξειδωτο .....και το αλλο ειναι το διαιρουμενο ...αποτελειται απο 2 κομματια ...οπου εχεις και επιλογη χρωματος ....αλλα ειναι (το χρωματισμενο μερος ) απο αλουμινιο .....κατι που δεν μου εμπνεει και πολυ επιστοσυνη ....για την δουλεια που πρεπει να κανει ....δεν μου δειχνει και πολυ γερο !
Εγω παντως ...αγορασα το μονοκομματο ! (ειναι πιο γερο ...σιγουρα !!)

Παρακατω ....το διαιρουμενο και εγχρωμο (πανε στις επιλογες που εχει και ανοιξε το πινακακι )
http://www.graceshootingparts.com/b...ter-operating-handles/winchester-bolt-handles

Last edited:
μια διορθωση για την τιμη του μπουτον ...
117 ευρω περιπου θα ειχε ....αν σου το τοποθετουσαν εκεινοι (οπως γραφουν στο site τους )...χωρις τα μεταφορικα παντα!
42 ευρω (45 δολλαρια) ...εχει η ...ροδελα .....που και παλι πολλα μου φαινονται !!! (χωρις τα μεταφορικα παντα)
(....εγω το σκωτσεζικο θα το πιω ομως ...οπως και να'χει !!!;))

Καλησπέρα σε όλο το Team!
Μήπως εχει κάποιος άποψη κατόπιν δοκιμών για την βλητικη απόδοση που έχουν τα όπλα με διευρυμένο άυλο 18,8 και συγκεκριμένα τα sx3, με τα ΜΟΝΟΒΟΛΑ;;
Ενδιαφέρομαι κυρίως να μάθω για την ευθυβολία που έχουν αυτές οι καννες στα μονοβολα,καθώς κυνηγούσα μόνο με δράμια μέχρι στιγμής!
Οι κυριότερη λόγοι που κάνω αυτήν ερώτηση ειναι 3εις:
1) Διοτι ακούω απο αρκετούς οτι οι διευρυμένοι αυλοι δεν αποδίδουν καλα στα μονοβολα!
2) Καθώς την συγκεκριμένη περίοδο δεν εχω την ευχέρεια να κάνω δοκιμές μόνος μου(πράγμα που θα γίνει στο μέλλον) και θελω να μου λυθεί η απορία απο τωρα!
3)Εχω σκοπό να χρησιμοποιώ πλέον αποκλειστικά και μόνο μονοβολα και όχι δράμια.

Καλησπέρα σε όλο το Team!
Μήπως εχει κάποιος άποψη κατόπιν δοκιμών για την βλητικη απόδοση που έχουν τα όπλα με διευρυμένο άυλο 18,8 και συγκεκριμένα τα sx3, με τα ΜΟΝΟΒΟΛΑ;;
Ενδιαφέρομαι κυρίως να μάθω για την ευθυβολία που έχουν αυτές οι καννες στα μονοβολα,καθώς κυνηγούσα μόνο με δράμια μέχρι στιγμής!
Οι κυριότερη λόγοι που κάνω αυτήν ερώτηση ειναι 3εις:
1) Διοτι ακούω απο αρκετούς οτι οι διευρυμένοι αυλοι δεν αποδίδουν καλα στα μονοβολα!
2) Καθώς την συγκεκριμένη περίοδο δεν εχω την ευχέρεια να κάνω δοκιμές μόνος μου(πράγμα που θα γίνει στο μέλλον) και θελω να μου λυθεί η απορία απο τωρα!
3)Εχω σκοπό να χρησιμοποιώ πλέον αποκλειστικά και μόνο μονοβολα και όχι δράμια.

Καλημερα φιλε ναι οντος υσχει αυτο με το διευριμενο γιατι τα περισοτερα μονοβολα ειναι μικροτερα απο το 18.8, γι αυτο κ η καινουργια sx3 praktikal την εβγαλαν με 18,4 αυλο.Εγω απο δοκιμες που εκανα πειρα θετικα αποτελεσματα απο τα lambro palla τα remigton τα απλα κ τα rottweil brenneke,αλλα ακομα δεν εχω τελιωσει με τις δοκιμες πιστευω θα εχω καλυτερα αποτελεσματα με καποιο αλλο τσοκ λιγο πιο σφιχτο απο τα μαμα,επισης τα brain του κυριου Σωτηροπουλου εχει ενα που ειναι για μονοβολα κ απο ερωτηση που του εκανα μου ειπε οτι δινει παρα πολυ καλες συγγεντροσεις,δε μπηκα ομως σε λεπτομεριες απο τι οπλα τις πειρε κ τι μονοβολα,

περιμενω αυτο της Briley απο βδομαδα ...μαζι με ενα follower αλουμινιου με κοκκινη ανοδειωση !
Περιμενω δηλαδη ....αυτα ...παρακατω

Για follower (..η ..ταπα οπως την ειπε καποιος φιλος εδω )....μπορεις να φτιαξεις και σε καποιο μηχανουργειο ..οπως εφτιαξα κι εγω ....απλως σε κοκκινο χρωμα ειναι πιο ευκολα ορατη !

Για το λεβιεδακι του κλειστρου δεν εχω αποψη μιας και δεν το δοκιμασα ακομη ....αλλα μου φαινεται γερο !(θα δειξει !!)

Το λινκ παρακατω (Grace shooting parts ...στελνει Ελλαδα ...οπως μου τα εστειλε κι εμενα (ακομη βεβαια δεν εχω παραλαβει !!!..)...και αν καποιος παραγγειλει απο κει ...καλο ειναι να τους κανει πρωτα μια επαφη μεσω Facebook ..για να συνεννοηθει για τον τροπο αποστολης (ΠΡΟΣΟΧΗ !!!...ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ "USPS"....ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ...ΓΙΑΤΙ ...ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ !!)....αυτο να το απαιτησει οποιος ενδιαφερεται...γιατι μεσω της ιστοσελιδας ειναι αυτοματοποιημενα ολα ....και βγαινει αποστολη μεσω κουριερ εταιρειων ...και η χρεωση ειναι μεγαλη !
Παραδειγμα ...για 3 μικροπραγματακια που αγορασα μου εβγαζε κοστος αποστολης 55 δολλαρια ....και οταν τους μιλησα στο Facebook ...το κοστος επεσε στα 23 δολλαρια (εκαναν ..λεει ...μια εξαιρεση (για τον τροπο αποστολης) ..για εμενα !!
Γιατι οχι και για σενα !!
Σο Facebook τους βρισκεις οπως τους ανεφερα πιο πανω !(βαζω το λινκ πιο κατω ...και για φεισμπουκ και την ιστοσελιδα τους

https://www.facebook.com/GraceShootingParts/?fref=ts

Ο τυπος μοιαζει να ειναι ενταξει !
Στο Fαcebook τους στελνετε προσωπικο μηνυμα! ...και περιμενετε απαντηση !...ανταποκρινονται παντα !
οσο για το "μπουτον" απελευθερωσης κλειστρου που θα δεις και στην σελιδα τους ....περα απο το οτι ειναι ακριβο (γι'αυτο που ειναι )......θελει και δουλεια απο εσενα για να το τοποθετησεις !
Δηλαδη θελει να τρυπησεις αυτο που ηδη εχει το οπλο ....να του κανεις πασο ....για να βιδωσεις επανω του το καινουριο ...!!!
Το κοβω λιγο μανουρα ....αλλα ας πουμε οτι αυτο ξεπερνιεται .....εκεινο που δεν ξεπερνιεται ..ειναι τα περιπου 100+ευρω για μια... ουσιαστικα ....ροδελιτσα !!! ( ενταξει !!!....ειπαμε !!...ελεος ρε αμερικανε !!).....θα την κανω μονος μου ρε μαγκα ...και θα παρω με τα 100+ευρω ....ενα καλο 15αρι σκοτσεζικο ...και στην υγεια μας !(και θα μεινουν και φραγκα στην τσεπη !!για αλλο ενα ...μετα !!!)

Παρε και το λινκ !
http://www.graceshootingparts.com/b.../winchester-or-browning-ez-bolt-release-lever

Υπ'οψιν ....αλλο μπουτον....δεν ταιριαζει !!! .....ΚΑΝΕΝΑ !!

Αυτα !!
επισης υπ'οψιν ...τα λεβιεδακια του κλειστρου ...ειναι 2 ειδων
Το ενα σαν αυτο που ανεβασα ...ειναι το μονοκομματο ατσαλινο ανοξειδωτο .....και το αλλο ειναι το διαιρουμενο ...αποτελειται απο 2 κομματια ...οπου εχεις και επιλογη χρωματος ....αλλα ειναι (το χρωματισμενο μερος ) απο αλουμινιο .....κατι που δεν μου εμπνεει και πολυ επιστοσυνη ....για την δουλεια που πρεπει να κανει ....δεν μου δειχνει και πολυ γερο !
Εγω παντως ...αγορασα το μονοκομματο ! (ειναι πιο γερο ...σιγουρα !!)

Παρακατω ....το διαιρουμενο και εγχρωμο (πανε στις επιλογες που εχει και ανοιξε το πινακακι )
μια διορθωση για την τιμη του μπουτον ...
117 ευρω περιπου θα ειχε ....αν σου το τοποθετουσαν εκεινοι (οπως γραφουν στο site τους )...χωρις τα μεταφορικα παντα!
42 ευρω (45 δολλαρια) ...εχει η ...ροδελα .....που και παλι πολλα μου φαινονται !!! (χωρις τα μεταφορικα παντα)
(....εγω το σκωτσεζικο θα το πιω ομως ...οπως και να'χει !!!;))

φίλε ευχαριστώ πάρα πολύ,αρχίζω το ψάξιμο τι μπορώ να φτιάξω μόνος μου για να πιούμε κ κανένα σκωτσέζικο η ιρλανδέζικο κ ότι δε μπορώ θα το παραγγείλω, μόλις φτιάξεις το εργαλείο ανέβασε καμιά φώτο

Back