Πως ειναι δυνατόν το μονοβολο να έχει μικρότερη διάμετρο....οταν η θαλαμη ειναι στο 20.4mm????
εννοείς τι θαλάμη που μπαίνουν τα φυσίγγια?Πως ειναι δυνατόν το μονοβολο να έχει μικρότερη διάμετρο....οταν η θαλαμη ειναι στο 20.4mm????
Ακριβώς αυτο!εννοείς τι θαλάμη που μπαίνουν τα φυσίγγια?
εγω αυτο που εννοω ειναι το βλημα που εχει το φυσυγγιο ειναι πολυ μικροτερο σε σχεση με την εσωτερικη διαμετρο τις κανις μετα τι θαλαμηΑκριβώς αυτο!
Το βλήμα ...δεν ειναι ιδιας διαμέτρου με το φυσίγγιο?????ποια η διαμετρος του φυσιγγίου μες τη θαλαμη...20.3?ε...τοση κ η διαμετρος του μονοβολου...έχω λάθος????εγω αυτο που εννοω ειναι το βλημα που εχει το φυσυγγιο ειναι πολυ μικροτερο σε σχεση με την εσωτερικη διαμετρο τις κανις μετα τι θαλαμη
χωρις να εχω μετρησει νομιζω οτι το βλημα ειναι μικροτερο απο την εξωτερικη διαμετρο το φισιγιουΤο βλήμα ...δεν ειναι ιδιας διαμέτρου με το φυσίγγιο?????ποια η διαμετρος του φυσιγγίου μες τη θαλαμη...20.3?ε...τοση κ η διαμετρος του μονοβολου...έχω λάθος????
Δεν νομίζω να είναι μικρότερο απο 20.2 20.1 άιντε κ στα 19 να ειναιχωρις να εχω μετρησει νομιζω οτι το βλημα ειναι μικροτερο απο την εξωτερικη διαμετρο το φισιγιου
καπου εχω σφαξη καποιο για να κανω μετριση αλλα δεν ειχα παχυμετρο μολις μετρισω θα το γραψω σε αλλο τοπικ που ειναι γαι τα μονοβολαΔεν νομίζω να είναι μικρότερο απο 20.2 20.1 άιντε κ στα 19 να ειναι
Φιλε Νίκο ευχαριστώ για την πληροφορία σου!Καλημερα φιλε ναι οντος υσχει αυτο με το διευριμενο γιατι τα περισοτερα μονοβολα ειναι μικροτερα απο το 18.8, γι αυτο κ η καινουργια sx3 praktikal την εβγαλαν με 18,4 αυλο.Εγω απο δοκιμες που εκανα πειρα θετικα αποτελεσματα απο τα lambro palla τα remigton τα απλα κ τα rottweil brenneke,αλλα ακομα δεν εχω τελιωσει με τις δοκιμες πιστευω θα εχω καλυτερα αποτελεσματα με καποιο αλλο τσοκ λιγο πιο σφιχτο απο τα μαμα,επισης τα brain του κυριου Σωτηροπουλου εχει ενα που ειναι για μονοβολα κ απο ερωτηση που του εκανα μου ειπε οτι δινει παρα πολυ καλες συγγεντροσεις,δε μπηκα ομως σε λεπτομεριες απο τι οπλα τις πειρε κ τι μονοβολα,
Μακη και σε εμενα η phoenix μου το χει κανει μην σε ανησυχει μετα απο καμια 10αρια κουτια και 4 ωρες χιονι μεσα στο κλειστρο,μεσα στο συστημα οταν την καθαρισα ειχε 1 ποτηρι ολοκληρο νερο και μπολικη μακα,μετα τον καθαρισμο δουλευε αψογα!χθές τελείωνοντας το κυνήγι τουφεκάω 1 τσίχλα και στην 2η μου κάνει εμπλοκή η sx3,τουφεκάω πάλι αφού γέμισα και εμπλοκή πάλι στην 3η
έπαιρνε κανονικά το φυσίγγι στη θαλάμη αλλά δεν έκλεινε καλά το κλείστρο
είχα ρίξει 12μιση κουτιά φυσίγγια 2 μέρες εκ των οποίων 5 μισόταπα και ένιωθα το κλείστρο βαρύ
το προηγούμενο βράδυ σκέφτηκα να την καθαρίσω λίγο αλλά η κούραση μεγάλη και δεν το έκανα
άνοιξα λοιπόν το κλείστρο και με χαρτί καθάρισα την ουρά της κάννης που έβγαλε πολύ μάκα
έριξα 12 φυσίγγια σε 3αρες με καμμία εμπλοκή και το βράδυ στο σπίτι παρ όλη την κούραση μου την έκανα καινούργια καθαρίζοντας την και έβγαλε πολύ μα πολύ πράμα
το θέλει το καθάρισμα και συχνά αυτός ο μηχανισμός αερίων για να μην υπάρχουν αυτά τα προβληματάκια
πιστεύω μετά από τα πολλά όπλα που έχω αλλάξει ότι κάποιο άλλο όπλο δεν θα μου το έκανε αυτό χωρίς να θέλω ν αναφέρω μάρκες αλλά οι τουφεκιές που έβγαλα και βγάζω μ αυτό το όπλο λέω και ξαναλέω χαλάλι του
καθάρισμα λοιπόν καλό καθάρισμα ας είναι βαρετό
καλοτουφεκο σπυροMετά από αρκετά χρόνια έρωτα, απέκτησα και εγώ την …Αμερικάνα (?) κούκλα μου και μάλιστα …παρθένα.
Δείτε την εδώ σε διάφορες πόζες, κατάλληλες και για ανηλίκους.
Ωραία ξύλα, ειδική προστασία (σπάνια πλέον) στα μέταλλα, 66 cm κάνη, 3.170 κιλά, κυρίως για το περπατητό (για να έχουμε καλά …γεράματα).
Τσοκάκια Invector Plus εργοστασιακά και κλειδαριά.
Ξανθό κορμί, καμαρωτό ….στήσιμο (....περίπου, όπως λέγαμε εμείς μικροί, έτσι Μάκη?), όπως φαίνεται δίπλα στο στοιχείο μου (έστω και σε πίνακα).
Ελπίζω να μπορέσω να το δοκιμάσω εκτεταμένα στα επιστρόφια.
upload images free
Ζεστες καννες φιλε,το οπλο ειναι φωτια!!!!Πιες του το αιμα .απλα κανε εναν καλο καθαρισμο απο τα εργοστασιακα λαδια και εισαι ετοιμος.θα δεις ντουφεκιες και δεν θα πιστευειςMετά από αρκετά χρόνια έρωτα, απέκτησα και εγώ την …Αμερικάνα (?) κούκλα μου και μάλιστα …παρθένα.
Δείτε την εδώ σε διάφορες πόζες, κατάλληλες και για ανηλίκους.
Ωραία ξύλα, ειδική προστασία (σπάνια πλέον) στα μέταλλα, 66 cm κάνη, 3.170 κιλά, κυρίως για το περπατητό (για να έχουμε καλά …γεράματα).
Τσοκάκια Invector Plus εργοστασιακά και κλειδαριά.
Ξανθό κορμί, καμαρωτό ….στήσιμο (....περίπου, όπως λέγαμε εμείς μικροί, έτσι Μάκη?), όπως φαίνεται δίπλα στο στοιχείο μου (έστω και σε πίνακα).
Ελπίζω να μπορέσω να το δοκιμάσω εκτεταμένα στα επιστρόφια.
upload images free