Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλορίζικο και ειμαι σιγουρος ότι θα το χαρείς.
3,170 για ξυλινο SX3 μου κανει εντύπωση. Η δικια μου με 66αρα κανη και ξυλα είναι 3040. Μαλλον είναι το ξύλο διαφορετικο και το πελμα που εγω δεν έχω.....
Να ξερεις όταν την φερεις στα μετρα σου ειναι φοβερή.

Φιλε Νίκο ευχαριστώ για την πληροφορία σου!
Θελω να σε ρωτήσω στα ποσά μετρα έκανες την δοκιμή,τι αποκλίσεις είχες απο το κέντρο του στόχου και με τι τσοκ;Σορρυ αν σε βομβάρδισα με ερωτήσεις απλά θελω αν εχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του τι γίνεται πανω κατω!
Ευχαριστώ!

Στα 65 εκανα τι δοκημη σε κυνηγετικι σταση για να ειναι πιο ρεαλιστικο δε μετρισα τις αποκλησεις γιατι δεν εχω τελειωσει ακομα, το τσκ που εκανα τις βολες ηταν ο IC ,περιμενω ενα τσοκ ακομα κ λιγα εξαρτηματα που χρειαζομαι για να ολοκληρωσω τις δοκιμε κ θα στηλω αναλητηκα ολες τις πληρωφοριες

χθές τελείωνοντας το κυνήγι τουφεκάω 1 τσίχλα και στην 2η μου κάνει εμπλοκή η sx3,τουφεκάω πάλι αφού γέμισα και εμπλοκή πάλι στην 3η
έπαιρνε κανονικά το φυσίγγι στη θαλάμη αλλά δεν έκλεινε καλά το κλείστρο
είχα ρίξει 12μιση κουτιά φυσίγγια 2 μέρες εκ των οποίων 5 μισόταπα και ένιωθα το κλείστρο βαρύ
το προηγούμενο βράδυ σκέφτηκα να την καθαρίσω λίγο αλλά η κούραση μεγάλη και δεν το έκανα
άνοιξα λοιπόν το κλείστρο και με χαρτί καθάρισα την ουρά της κάννης που έβγαλε πολύ μάκα
έριξα 12 φυσίγγια σε 3αρες με καμμία εμπλοκή και το βράδυ στο σπίτι παρ όλη την κούραση μου την έκανα καινούργια καθαρίζοντας την και έβγαλε πολύ μα πολύ πράμα
το θέλει το καθάρισμα και συχνά αυτός ο μηχανισμός αερίων για να μην υπάρχουν αυτά τα προβληματάκια
πιστεύω μετά από τα πολλά όπλα που έχω αλλάξει ότι κάποιο άλλο όπλο δεν θα μου το έκανε αυτό χωρίς να θέλω ν αναφέρω μάρκες αλλά οι τουφεκιές που έβγαλα και βγάζω μ αυτό το όπλο λέω και ξαναλέω χαλάλι του
καθάρισμα λοιπόν καλό καθάρισμα ας είναι βαρετό ;)

Μάκη πιστεύω ότι είναι το πιο σπαστικό που έχει αυτό όπλο μου παίρνει πολύ ώρα κάθε φορά να την καθαρίσω άλλα χαλάλι της

Μια κουκλα !!....καλοριζικο καλοντουφεκο φιλε μου !

Mετά από αρκετά χρόνια έρωτα, απέκτησα και εγώ την …Αμερικάνα (?) κούκλα μου και μάλιστα …παρθένα.

Δείτε την εδώ σε διάφορες πόζες, κατάλληλες και για ανηλίκους.

Ωραία ξύλα, ειδική προστασία (σπάνια πλέον) στα μέταλλα, 66 cm κάνη, 3.170 κιλά, κυρίως για το περπατητό (για να έχουμε καλά …γεράματα).

Τσοκάκια Invector Plus εργοστασιακά και κλειδαριά.

Ξανθό κορμί, καμαρωτό ….στήσιμο (....περίπου, όπως λέγαμε εμείς μικροί, έτσι Μάκη?), όπως φαίνεται δίπλα στο στοιχείο μου (έστω και σε πίνακα).

Ελπίζω να μπορέσω να το δοκιμάσω εκτεταμένα στα επιστρόφια.

upload images free

θές τελείωνοντας το κυνήγι τουφεκάω 1 τσίχλα και στην 2η μου κάνει εμπλοκή η sx3,τουφεκάω πάλι αφού γέμισα και εμπλοκή πάλι στην 3η
έπαιρνε κανονικά το φυσίγγι στη θαλάμη αλλά δεν έκλεινε καλά το κλείστρο
είχα ρίξει 12μιση κουτιά φυσίγγια 2 μέρες εκ των οποίων 5 μισόταπα και ένιωθα το κλείστρο βαρύ
το προηγούμενο βράδυ σκέφτηκα να την καθαρίσω λίγο αλλά η κούραση μεγάλη και δεν το έκανα
άνοιξα λοιπόν το κλείστρο και με χαρτί καθάρισα την ουρά της κάννης που έβγαλε πολύ μάκα
έριξα 12 φυσίγγια σε 3αρες με καμμία εμπλοκή και το βράδυ στο σπίτι παρ όλη την κούραση μου την έκανα καινούργια καθαρίζοντας την και έβγαλε πολύ μα πολύ πράμα
το θέλει το καθάρισμα και συχνά αυτός ο μηχανισμός αερίων για να μην υπάρχουν αυτά τα προβληματάκια
πιστεύω μετά από τα πολλά όπλα που έχω αλλάξει ότι κάποιο άλλο όπλο δεν θα μου το έκανε αυτό χωρίς να θέλω ν αναφέρω μάρκες αλλά οι τουφεκιές που έβγαλα και βγάζω μ αυτό το όπλο λέω και ξαναλέω χαλάλι του

Μακη εγω ακολουθησα την συμβουλη σου για γενικο καθαρισμα και φυσημα της σκανδαλης και εκτοτε δεν εκανε τπτ!!!!
Τα πουλια μου λειπουνha haaa

χθές τελείωνοντας το κυνήγι τουφεκάω 1 τσίχλα και στην 2η μου κάνει εμπλοκή η sx3,τουφεκάω πάλι αφού γέμισα και εμπλοκή πάλι στην 3η

είχα ρίξει 12μιση κουτιά φυσίγγια 2 μέρες ...καιένιωθα το κλείστρο βαρύ

Μάκη μου το χάλασες.
Τωρα που πηρα το όπλο εγώ μου βγάζεις τα προβλήματα....:mad:
Δεν πηγάζει.
Πέρνε με εσυ να βαράω 250+ Φυσσιγγια σε 2 μέρες και θα καθαρίζω εγώ και τα 2 όπλα μεσημέρι - βραδυ.sarcastic.

Καλοριζικη Σπύρο κ καλα κυνηγια
Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τις ευχες..shake hands.
Να είμαστε όλοι καλα και να ευχαριστιώμαστε τα όπλα που έχουμε και να μπορούμε να ονειρευόμαστε οτι σε καλύτερες μέρες θα πάρουμε αυτό που επιθυμούμε, χωρίς να λείψει απο τα παιδιά μας
(Όσοι δεν έχετε, βάλτε μπροστά .sex hard., βρεεεε. Τωρα που ειστε μικροί, γιατί αργότερα θα σας περνάνε για τον ..παππού των παιδιών)
Έχοντας συνηθίσει (ή κακομάθει) με το Spreader στην Remington (11-87) με την Seminole να εχει κλείσει, εμπιστεύτηκα τις δοκιμές των φίλων του HL και πηρα για περπατητό το BRAIN σε Bell που εχει αντίστοιχη γεωμετρία (ανοίγει σαν καμπάνα - αρνητική σύσφιξη).
Για μεσαίες και μεγαλύτερες αποστάσεις εχω διαβάσει πολύ καλα σχόλια για τα δικά της Τσόκ και εχω πρόσβαση σε ολη τη σειρά Midas φίλου που εχει το Cynergy.
Μια ....μικρή λεπτομέρεια .badboys.
Πρεπει να σμίξω με την ...ομορφούλα .love1.και ταυτόχρονα να εχω πρόσβαση στους κυνηγοτοπους, κάτι που προς το παρόν δεν μπορεί να γινει.
14+1 μείνανε αν όλα πάνε καλα.
Δεν κοιμάμαι πια τα βράδια ......count sheep.

Mετά από αρκετά χρόνια έρωτα, απέκτησα και εγώ την …Αμερικάνα (?) κούκλα μου και μάλιστα …παρθένα.

Δείτε την εδώ σε διάφορες πόζες, κατάλληλες και για ανηλίκους.

Ωραία ξύλα, ειδική προστασία (σπάνια πλέον) στα μέταλλα, 66 cm κάνη, 3.170 κιλά, κυρίως για το περπατητό (για να έχουμε καλά …γεράματα).

Τσοκάκια Invector Plus εργοστασιακά και κλειδαριά.

Ξανθό κορμί, καμαρωτό ….στήσιμο (....περίπου, όπως λέγαμε εμείς μικροί, έτσι Μάκη?), όπως φαίνεται δίπλα στο στοιχείο μου (έστω και σε πίνακα).

Ελπίζω να μπορέσω να το δοκιμάσω εκτεταμένα στα επιστρόφια.

upload images free
Εύχομαι να την ευχαριστηθείς Σπύρο.

Μπορεις νομιζω, αλλα ειναι τοση η γραφειοκρατια, που σε αποθαρρυνει. Αν παρολα αυτα εχεις ορεξη και υπομονη, νομιζω κανεις δουλεια. Το κοστος, δεν το γνωριζω, το οφελος επισης δεν το γνωριζω αν υπαρχει. Πχ, το συγκεκριμενο μαγαζι δεν πουλαει εκτος αν πας ο ιδιος εκει, ή κανουν αυτοι την μεταφορα σε εξουσιοδοτημενο μαγαζι.

Back