Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ψηθηκες;
Βίκτωρα το επώμισα και μου κάθεται πολύ καλά. Αμά ρίξουν το sx3 με την έλευση του sx4 το σκέφτομαι πολύ σοβαρά μιας και ο μηχανισμός είναι ο ίδιος. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι οι bellemonte, m2, montefeltro Μου κάθονται απόλυτα αλλά θέλω να πάω σε αερίων λόγω λακτίσματος. Ωραίο μωρό είναι η 930i αλλά τα ευρώ δεν φτάνουν.
Πάντως μέχρι το καλοκαίρι θα πάρω κάτι το έχω υποσχεθεί στον ευατό μου.shake..shake hands..banana.

Μπορεί κάποιος να αγοράσει όπλο από Αγγλία? Για παράδειγμα το συγκεκριμένο όπλο πόσο θα του κοστίσει τελικά να το φέρει κανείς Ελλάδα?
Άμα ασχοληθείς το φέρνεις αλλά θέλει τρελή γραφειοκρατία. Αυτο το κατάστημα είναι από τα καλύτερα στην Αγγλία. Επίσης Αγγλία η winchester πάει πολύ καλά. Στην Αγγλία να δείτε θηράματα παιδιά αλλά πληρώνεις τρελά λεφτά για να πας να κυνηγήσεις...smashfrak.
Οι Αγγλίδες σου βγαίνουν φθηνότερα να τις κυνηγάς.badboys..fool.

Βίκτωρα το επώμισα και μου κάθεται πολύ καλά. Αμά ρίξουν το sx3 με την έλευση του sx4 το σκέφτομαι πολύ σοβαρά μιας και ο μηχανισμός είναι ο ίδιος. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι οι bellemonte, m2, montefeltro Μου κάθονται απόλυτα αλλά θέλω να πάω σε αερίων λόγω λακτίσματος. Ωραίο μωρό είναι η 930i αλλά τα ευρώ δεν φτάνουν.
Πάντως μέχρι το καλοκαίρι θα πάρω κάτι το έχω υποσχεθεί στον ευατό μου.shake..shake hands..banana.
Φίλε πάρε benelli και βάλε ένα καλό πέλμα (δεν θα έχεις θέμα)!

Γεια χαρα στα παιδια !
Εχει 2 μερες που παρελαβα απο Αμερικα.. τα καινουρια μπιχλιμπιδια !
Ο αμερικανος αποδειχθηκε πολυ σωστος ...και "γρηγορος"...
Τα μπιχλιμπιδια ηρθαν σε 2 εβδομαδες ακριβως ...με το αμερικανικο ταχυδρομειο (USPS) ...και χωρις τελωνειο ...κατευθειαν μεσα στην ταχυδρομικη μου θυριδα !
Συγκεκριμενα ..ηρθε το χειριστηριο (μοχλος) του κλειστρου της BRILEY.....συνδετηρας αποθηκης-κανης (clamp) κι αυτο της BRILEY ...και ο follower (η ταπα που σπρωχνει τα φυσιγγια μεσα στην αποθηκη) ...το οποιο δεν πρεπει να ειναι της BRILEY ..μιας και δεν αναφερεται πουθενα μεσα στο site του αμερικανου ...αλλα ουτε γραφει κατι επανω του !

Το λοιπον ....το λεβιεδακι ...ειναι ενα κοσμημα ...κουμπωνει τελεια στην θεση του ...και δειχνει να ειναι πολυ γερο σαν κατασκευη !
Ειναι απο ανοξειδωτο ατσαλι ...και εχει το ιδιο χρωμα με το κλειστρο ...
Ειναι μεγαλυτερο απο το μανισιο λεβιεδακι (φωτο) κατι που εμενα μου αρεσει πολυ ..και σαφως ειναι πιο ευχρηστο..ειδικα για χρηση με γαντια !

Ο συνδετηρας ...κι αυτο ενα κοσμημα της BRILEY !
Εξαιρετικη κατασκευη με λεπτομερεια και συμαζεμμενο.. απο ανωδιομενο αλουμινιο με ατσαλινη βιδα και τρυπουλα για να δεχτει αορτηριουχο !

O follower (ταπα φυσιγγιων )...δεν πρεπει να ειναι της BRILEY ...αλλα ειναι μια χαρα κατασκευη απο ανωδιομενο αλουμινιο
πολυ μικροτερο απο το πλαστικο που εχει το οπλο ..και ισως και ελαφρυτερο !
Φυσικα στην ιδια διαμετρο με το μαμα ....ΑΛΛΑ ..!!
Δυστυχως το κομματι που ερχεται σε επαφη με τα φυσιγγια μεσα στην αποθηκη (εκεινο το μερος που δειχνει να εξεχει που κανει σαν σκαλοπατακι)...ερχεται αρκετα πιο εξω οταν δεν εχουμε φυσιγγια στην αποθηκη ....με αποτελεσμα να βρισκει η γλωσσα επανω του ..και να δημιουργει προβλημα σκαλωματος ...και φυσικα δεν μπορει να οπλισει το οπλο !
Βεβαια ...για μενα δεν ειναι προβλημα αυτο ...μιας και θα το "παρω" στον τορνο ...και θα χαμηλωσει το κομματι που εξεχει!
Οπως ειναι φυσικο ...θα ξεβαφτει το σημειο εκεινο που θα χαμηλωσει ...αλλα θα παραμεινει βαφη περιμετρικα του ...οποτε no problem !
Για καποιον βεβαια που δεν ασχολειται με πατεντουλες ..η ..που βαριεται να "πειραζει" ....καλυτερα να διαλεξει καποιον αλλον follower !
Δεν ειναι σφαλμα του αμερικανου αυτο ...μιας και δεν του διευκρινησα ποιον follower ηθελα ...του το παρηγγειλα τελευταια στιγμη πριν στειλει το δεμα ....και βεβαια μου το εκανε δωρο μιας και η αξια του ηταν μικρη (καπου στα 10 δολλαρια )...και μαλλον τον ειχε πιασει το φιλοτιμο !!(σημ: η λεξη "φιλοτιμο"...δεν υπαρχει στην αγγλικη !! (το pride εχει αλλη εννοια)...ετσι !!...για την "ιστορια"...:)

Αυτααααα!.pop. !!!!!!!!

Γεια χαρα στα παιδια !
Εχει 2 μερες που παρελαβα απο Αμερικα.. τα καινουρια μπιχλιμπιδια !
Ο αμερικανος αποδειχθηκε πολυ σωστος ...και "γρηγορος"...
Τα μπιχλιμπιδια ηρθαν σε 2 εβδομαδες ακριβως ...με το αμερικανικο ταχυδρομειο (USPS) ...και χωρις τελωνειο ...κατευθειαν μεσα στην ταχυδρομικη μου θυριδα !
Συγκεκριμενα ..ηρθε το χειριστηριο (μοχλος) του κλειστρου της BRILEY.....συνδετηρας αποθηκης-κανης (clamp) κι αυτο της BRILEY ...και ο follower (η ταπα που σπρωχνει τα φυσιγγια μεσα στην αποθηκη) ...το οποιο δεν πρεπει να ειναι της BRILEY ..μιας και δεν αναφερεται πουθενα μεσα στο site του αμερικανου ...αλλα ουτε γραφει κατι επανω του !

Το λοιπον ....το λεβιεδακι ...ειναι ενα κοσμημα ...κουμπωνει τελεια στην θεση του ...και δειχνει να ειναι πολυ γερο σαν κατασκευη !
Ειναι απο ανοξειδωτο ατσαλι ...και εχει το ιδιο χρωμα με το κλειστρο ...
Ειναι μεγαλυτερο απο το μανισιο λεβιεδακι (φωτο) κατι που εμενα μου αρεσει πολυ ..και σαφως ειναι πιο ευχρηστο..ειδικα για χρηση με γαντια !

Ο συνδετηρας ...κι αυτο ενα κοσμημα της BRILEY !
Εξαιρετικη κατασκευη με λεπτομερεια και συμαζεμμενο.. απο ανωδιομενο αλουμινιο με ατσαλινη βιδα και τρυπουλα για να δεχτει αορτηριουχο !

O follower (ταπα φυσιγγιων )...δεν πρεπει να ειναι της BRILEY ...αλλα ειναι μια χαρα κατασκευη απο ανωδιομενο αλουμινιο
πολυ μικροτερο απο το πλαστικο που εχει το οπλο ..και ισως και ελαφρυτερο !
Φυσικα στην ιδια διαμετρο με το μαμα ....ΑΛΛΑ ..!!
Δυστυχως το κομματι που ερχεται σε επαφη με τα φυσιγγια μεσα στην αποθηκη (εκεινο το μερος που δειχνει να εξεχει που κανει σαν σκαλοπατακι)...ερχεται αρκετα πιο εξω οταν δεν εχουμε φυσιγγια στην αποθηκη ....με αποτελεσμα να βρισκει η γλωσσα επανω του ..και να δημιουργει προβλημα σκαλωματος ...και φυσικα δεν μπορει να οπλισει το οπλο !
Βεβαια ...για μενα δεν ειναι προβλημα αυτο ...μιας και θα το "παρω" στον τορνο ...και θα χαμηλωσει το κομματι που εξεχει!
Οπως ειναι φυσικο ...θα ξεβαφτει το σημειο εκεινο που θα χαμηλωσει ...αλλα θα παραμεινει βαφη περιμετρικα του ...οποτε no problem !
Για καποιον βεβαια που δεν ασχολειται με πατεντουλες ..η ..που βαριεται να "πειραζει" ....καλυτερα να διαλεξει καποιον αλλον follower !
Δεν ειναι σφαλμα του αμερικανου αυτο ...μιας και δεν του διευκρινησα ποιον follower ηθελα ...του το παρηγγειλα τελευταια στιγμη πριν στειλει το δεμα ....και βεβαια μου το εκανε δωρο μιας και η αξια του ηταν μικρη (καπου στα 10 δολλαρια )...και μαλλον τον ειχε πιασει το φιλοτιμο !!(σημ: η λεξη "φιλοτιμο"...δεν υπαρχει στην αγγλικη !! (το pride εχει αλλη εννοια)...ετσι !!...για την "ιστορια"...:)

Αυτααααα!.pop. !!!!!!!!
Το λεβιεδάκι μου θυμίζει FN Πολύ όμορφο

Εγω παντως ...το σκωτσεζικο θα το πιω !!! (αναφερομαι σε παλιοτερο ποσταρισμα !!;)!! κερασμενο απο τον αμερικανο)

Το .."μπουτον" της απελευθερωσης κλειστρου ....ντυμενο με τα "καλα του" ...και "μεγαλωμενο"....για πιο ευκολο-γρηγορο χειρισμο !! (ειδικα με γαντια στα χερια ...ειναι οτι πρεπει )
Και σε μπρονζε ...και σε ινοξ ....ετσι για ποικιλια ...και αναλογως κεφιων ! (και 1-2 ακομα ...για βαψιμο ceracote)
Πανευκολη κατασκευη ...που αξιζει να ασχοληθεις !
Βεβαια.. θελει τρυπημα το μανισιο και πασα για το βιδακι που θα συγκρατει το ...καινουριο κουστουμι !
Με λιγη προσοχη ..και με βγαλμενο το λαμακι(εσωτερικος μηχανισμος του μπουτον) απο την βαση του οπλου....και βουαλα!!;) !
(αν το κανει καποιος ...προσοχη! ...υπαρχει εσωτερικα στην βαση του οπλου μια κρυμμενη ασφαλεια που ασφαλιζει το πυρακι που "δενει" τον ολο μηχανισμο του μπουτον....και που με λιγη προσοχη ...βγαινει και μπαινει ευκολα .....αλλα το χανεις και ευκολα!)

Χομπυ... φιλε μου Μακη ...το λενε !!....και μερακι !!..
φίλε το λέω το πιστεύω και <<ζηλεύω>> γιατί
1)το κάνεις σ ένα όπλο μαζικής παραγωγής
2)δίνεις χρήματα που αγγίζουν ίσως ένα όπλο ακόμα
3)αφιερώνεις ώρες δουλειές και το κατέχεις
αυτά τα 3 τα χαζεύω αλλά δεν μπορώ η δεν θέλω να τα κάνω
4)βγαίνει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα
το 4 το <<ζηλεύω>> ;)

φίλε το λέω το πιστεύω και <<ζηλεύω>> γιατί
1)το κάνεις σ ένα όπλο μαζικής παραγωγής
2)δίνεις χρήματα που αγγίζουν ίσως ένα όπλο ακόμα
3)αφιερώνεις ώρες δουλειές και το κατέχεις
αυτά τα 3 τα χαζεύω αλλά δεν μπορώ η δεν θέλω να τα κάνω
4)βγαίνει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα
το 4 το <<ζηλεύω>> ;)
Φιλε .....κανω απλως αυτο που με γεμιζει !!!...με φτιαχνει !!....με διασκεδαζει..!!...και το οτι τα αραδιαζω εδω μεσα ...ειναι απλως για τον λογο ...μηπως και καποιος ..ωφεληθει απο την τρελλα μου !!...και ισως αποφυγει και καμια στραβη !!
Σε ευχαριστω για τα ωραια σου λογια !!

Εγω παντως ...το σκωτσεζικο θα το πιω !!! (αναφερομαι σε παλιοτερο ποσταρισμα !!;)!! κερασμενο απο τον αμερικανο)
Κωνσταντίνε το όπλο έγινε πανέμορφο άλλαξε τελείως τα λογία περιττά.
Από τι φαίνεται θα τα πιούμε τα σκωτσέζικα;)

Back