Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Να κανω μια παρατηρηση. .. Εχω δυο πιστονια για την sx2... Ενα με μαυρο δαχτυλιδι και ενα με χρυσο... Και τα δυο εχουν δυο σειρές με τρύπες
Κώστα έχεις δίκιο και σωστά τα λές στην gold όμως ήταν με μια σειρά τρύπες......δες το video στο 4.03-4.08
ήταν το ίδιο όπως αυτό της 20αρας
https://www.midwestgunworks.com/page/mgwi/prod/b111605203

Last edited:
Κώστα έχεις δίκιο και σωστά τα λές στην gold όμως ήταν με μια σειρά τρύπες......δες στο video στο 4.03-4.08
ήταν το ίδιο όπως αυτό της 20αρας
https://www.midwestgunworks.com/page/mgwi/prod/b111605203
Μακη σωστα τα λες... Αυτο με την μονη σειρά με τρυπες ειναι για ελαφριές γομωσεις και το φόραγε και η sx2 sporting αν δεν κανω λαθος

Εγώ είχα την super sx2 mk1 tactical ... Είχε δύο πιστόνια ένα μαύρο χρώμα και το άλλο δεν θυμάμαι τι χρώμα είχε .. Το ένα έγραφε πάνω για μονοβολα δράμια και πιο βαριές γομωσεις και το άλλο για ελαφριές γομωσεις.... Να σκεφτείς σε 32 γραμμάρια και κάτω μου έκανε εμπλοκές αν δεν άλλαζα το πιστόνι... Με δύο σειρές τρύπες και τα δύο....

Φυσικα κ κουβεντα κανουμε... Μου εκανε εντύπωση κ αι εμενα το ενα μαυρο κ το αλλο χρυσό αλλα σε δοκιμες και στο κυνήγ με ελαφριές και βαριες γομωσεις κανενα δεν εκανε εμπλοκες... Ειδικα φετος σε ολο το κυνηγι δουλεψα το χρυσο απο 28 μεχρι 38

Πάντως αν έχει κανείς πιστόνι από sx3 με χρυσό δαχτυλίδι ενδιαφέρομαι ... .sarcastic.
εχω εγω mornin cof !!............μαλιστα τα βαζω καμια φορα και τα δυο μαζι .....για καλυτερες τουφεκιες !!!.llk.

Περα απο την πλακα ....δεν καταλαβα διαφορες μεταξυ του μαυρου και του χρυσου ...παλιου και καινουριου
Ισως να μην το δοκιμασα οσο επρεπε ...δεν ξερω !.....τα εχω δουλεψει και σε "γρηγορες τουφεκιες" μαλιστα...αλα φλανινγκαν-ρανιερο (λιγο πιο γρηγορα βεβαια απο αυτους .my man. ) ...απο 24 εως 36 σκαγια-δραμια -μονοβολα (αν θυμαμαι καλα)...εντελως απροβληματιστα !

εχω εγω mornin cof !!............μαλιστα τα βαζω καμια φορα και τα δυο μαζι .....για καλυτερες τουφεκιες !!!.llk.

Περα απο την πλακα ....δεν καταλαβα διαφορες μεταξυ του μαυρου και του χρυσου ...παλιου και καινουριου
Ισως να μην το δοκιμασα οσο επρεπε ...δεν ξερω !.....τα εχω δουλεψει και σε "γρηγορες τουφεκιες" μαλιστα...αλα φλανινγκαν-ρανιερο (λιγο πιο γρηγορα βεβαια απο αυτους .my man. ) ...απο 24 εως 36 σκαγια-δραμια -μονοβολα (αν θυμαμαι καλα)...εντελως απροβληματιστα !

Κωσταντινε τα πιστονια με τι τα καθαριζεις και γυαλιζουν ετσι ?
το δικο μου εδω και δυο χρονια που το εχω ειναι καταμαυρο, δεν το εχω καθαριση ποτε.....
βεβαια δεν μου εκανε και καμια εμπλοκη μεχρι τωρα !!!

Κωσταντινε τα πιστονια με τι τα καθαριζεις και γυαλιζουν ετσι ?
το δικο μου εδω και δυο χρονια που το εχω ειναι καταμαυρο, δεν το εχω καθαριση ποτε.....
βεβαια δεν μου εκανε και καμια εμπλοκη μεχρι τωρα !!!
το χρυσο ειναι καινουριο φιλε μου ...το μαυρο το ανοιξα ....και αν πας πισω στις σελιδες 30-32 (καπου εκει αν θυμαμαι καλα )...θα δεις και τις σχετικες πληροφοριες περι ανοιγματος του πιστονιου !
Αλλα ...αν σου δουλευει καλα ...τοτε .....αστο οπως ειναι !...μην το πειραζεις καθολου !! (ειναι λιγο μπελας...αν δεν εισαι........."πειραχτιρης".....θελει και καποιο ειδικο εργαλειο ...που επισης καπου εκει στις σελιδες αυτες θα δεις ...homemade κατασκευη )

Κωσταντίνε τωρα που το αναφερεις τι εγινε με το τεστ του πιστονιου με τις κλειστες τρυπες?? πως το ειδες στην λειτουργεία του?
ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ Αλεξανδρε !! ....το οπλο εγινε πιο "νευρικο".....νιωθεις οτι επαναοπλιζει πιο γρηγορα ...και μου εδωσε μια αισθηση πιο καλης λειτουργιας !!
Αλλα !!!.....φοβηθηκα να το χρησιμοποιησω περισσοτερο ....γιατι δεν ξερω μετα απο αρκετη χρηση ...Τι Ζημιες-Φθορες ...μπορει να προκαλεσει !!!....
Δεν ξερω ..ισως και να μην εχει κανενα θεμα μετα απο αρκετη χρηση ...αλλα ειπα να μην το ρισκαρω αλλο !
Βεβαια στο εξωτερικο ....ειναι πολλοι που τα σφραγιζουν και τα δουλευουν ετσι ...και οπως διαβαζω ...απροβληματιστα ..
Εμενα παντως ...μου εφυγε η περιεργεια ....και ευτυχως ...δεν σκοτωσε την γατα !

Back