Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μήτσο το βύσμα που είναι καρφωμένο στο χαρτόνι, πως βρέθηκε εκεί;;; Από κάποια από τις 3 τουφεκιές είναι ;;; Γιατί το κόβω για διασπορέα Gualandi !!!!
Μήπως έγινε κάποιο μπέρδεμα με τα φυσίγγια και ήταν τα NAVARO ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ??? Κι αυτά 34 γρ, είναι, μόνο δεν ξέρω σε τι νούμερα τα βγάζει ...

Στέλιο έχεις απόλυτο δίκιο. Τώρα ειδα το κουτί και όντως είναι διασποράς. Λεω κι εγώ πως ανοιξε τοσο η τουφεκιά στα 17 μέτρα με φουλ τσοκ. Ας οψεται ένα τοζ34 που είχα πάρει με τσοκ φουλ και 0,75 ( το πιο ανοικτό!!!!) και είχα πάρει γι αυτό ένα κουτί navaro 34 διασποράς . Ήταν το κουτι ανοικτο μεσα σε μαύρη σακούλα δεν είδα το κουτί απ' έξω δεν είδα και τον καλυκα που γραφει πάνω του "διασποράς" και έγινε η μ@λ@κι@. Εγραψες μεγάλε . Λοιπόν μεχρι να ξαναπάω στο Δρακόντιο αγνοούμε την δευτερη φωτογραφία και λέμε την γνώμη μας για την πρώτη που έριξα 5 lampro sporting. Σημειώνω ότι το ένα από τα πέντε κατάλαβα ότι μου έφυγε λίγο αριστερά και λίγο πάνω μολις το έρριξα. Τέλος πάντων για αυτό ρίχνουμε πέντε.

Άρη μαλλον θα κάνω αυτό που λες. Θεωρώ ότι δεν είναι τρομερή η απόκλιση . Με ανοιχτά τσοκ και σε μεγάλη απόσταση δεν νομίζω να γίνεται αντιληπτή τέτοια διαφορά .Κι εγώ από την αρχή αυτό είπα . Απλά μια άλλη γνώμη πάντα μετράει .

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που στείλανε την άποψη τους . Συγγνώμη για το μπέρδεμα αλλά όπως είδατε ο Στελιος δεν μάσησε.
Καλό Πάσχα.
Μήτσος
Στελάρα .shake hands.

Εγω παλι θεωρω οτι οσο κ στα μετρα μας να ειναι το οπλο....ποτε δεν θα παει διανα η τουφεκια...παντα θα υπαρχει μια αποκλιση...πανω..αριστερα...δεξια...κατω...λειοκανο ειναι ...οχι ραβδωτο...ταπεινη μου αποψη!
Διάνα είσαι όταν βάζεις το θήραμα στους 76 πόντους, δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

Κατα την ταπεινη μου γνωμη....
Ο μεσος ορος απο τις τουφεκιες,δειχνει πανω -αριστερα.
Ελαφρως μεν,εμφανώς δε!:)
Λαβαινοντας υποψη πως στον πινακα,κατα μεγαλο ποσοστο "διορθώνουμε ",χρειαζεται πειραγμα αν μη τι αλλο,ως προς το cust.
Στο κυνηγι μπορει να μην γινει αντιληπτο αμεσα ,λογω μικρης αποκλισης και διασπορας των σκαγιων.
Ας το ξαναδοκιμασει ο Δημητρης,να σιγουρεψει το αποτελεσμα...

Κατα την ταπεινη μου γνωμη....
Ο μεσος ορος απο τις τουφεκιες,δειχνει πανω -αριστερα.
Ελαφρως μεν,εμφανώς δε!:)
Λαβαινοντας υποψη πως στον πινακα,κατα μεγαλο ποσοστο "διορθώνουμε ",χρειαζεται πειραγμα αν μη τι αλλο,ως προς το cust.
Στο κυνηγι μπορει να μην γινει αντιληπτο αμεσα ,λογω μικρης αποκλισης και διασπορας των σκαγιων.
Ας το ξαναδοκιμασει ο Δημητρης,να σιγουρεψει το αποτελεσμα...
Γιάννη κι εγώ αυτήν την αίσθηση εχω. Λίιιιγο πάνω αριστερά ελαφρώς μεν εμφανώς δε. Μπορεί στο κυνήγι να μην φανεί αλλά θα είναι πάντα σε μία άκρη του μυαλού μου.
Το θεμα είναι αν βάλω μια φλαντζα από αυτές που μπαίνουν μεταξύ βασης και κοντακιου μήπως κάνω υπερδιόρθωση. Και αν ειχα τέτοια φλαντζα θα το δοκίμαζα αλλά βλεπεις δεν μου έδωσαν τέτοιες φλάντζες μαζί με το όπλο και πρέπει να αγοράσω μια. Παρεμπιπτόντως ξέρει κανείς που θα βρω και πόσο κάνουν;
Η άλλη λύση είναι να φάω το κοντάκι λιγο από αριστερά και λίγο από πανω. Το έχω κάνει σε άλλο όπλο μου και έκατσε γάντι, αλλά την sx3 με τα ωραία μαύρα ξυλα δεν θέλω να την πειραξω ασε που δεν ξέρω αν πετύχω το ίδιο χρώμα με το λινέλαιο και φοβάμαι μη κάνω το όπλο καραγκιόζη.

Γιάννη κι εγώ αυτήν την αίσθηση εχω. Λίιιιγο πάνω αριστερά ελαφρώς μεν εμφανώς δε. Μπορεί στο κυνήγι να μην φανεί αλλά θα είναι πάντα σε μία άκρη του μυαλού μου.
Το θεμα είναι αν βάλω μια φλαντζα από αυτές που μπαίνουν μεταξύ βασης και κοντακιου μήπως κάνω υπερδιόρθωση. Και αν ειχα τέτοια φλαντζα θα το δοκίμαζα αλλά βλεπεις δεν μου έδωσαν τέτοιες φλάντζες μαζί με το όπλο και πρέπει να αγοράσω μια. Παρεμπιπτόντως ξέρει κανείς που θα βρω και πόσο κάνουν;
Η άλλη λύση είναι να φάω το κοντάκι λιγο από αριστερά και λίγο από πανω. Το έχω κάνει σε άλλο όπλο μου και έκατσε γάντι, αλλά την sx3 με τα ωραία μαύρα ξυλα δεν θέλω να την πειραξω ασε που δεν ξέρω αν πετύχω το ίδιο χρώμα με το λινέλαιο και φοβάμαι μη κάνω το όπλο καραγκιόζη.
Αφαιρεσε ...στο σημειο συνδεσης με τη βαση...δεξια και κατω....η προσθεσε κατι....δεν θα ειναι καλυτερα???

Αφαιρεσε ...στο σημειο συνδεσης με τη βαση...δεν θα ειναι καλυτερα???
Γιάννη αν κατάλαβα καλά σ αυτό το σημείο αναφέρει να κάνει φάγωμα στο κοντάκι :)
Μήτσο εγώ θα έλεγα αν πιάνουν τα χέρια σου και το έχεις ήδη ξανακάνει,να το επιχειρήσεις
με πίστη και προσοχή θα κάτσει πάλι γάντι :) ;)

Last edited:
Μην πειράξεις το κοντακι!!
Ρε μανια με τα κοντακια....
Αν ειναι να" ερθει",θα γίνει με φλατζα!
Αν δεν υπαρχει φλατζα,κατασκευασε μια;)
Οσο σου αφηνει περιθώριο η τρυπα της τζαβετας,μπορεις να δωσεις κλισεις.
Μην βαλεις χερι στο κοντακι!!o_O

Μην πειράξεις το κοντακι!!
Ρε μανια με τα κοντακια....
Αν ειναι να" ερθει",θα γίνει με φλατζα!
Αν δεν υπαρχει φλατζα,κατασκευασε μια;)
Οσο σου αφηνει περιθώριο η τρυπα της τζαβετας,μπορεις να δωσεις κλισεις.
Μην βαλεις χερι στο κοντακι!!o_O
Για αυτο του εγραψα να προσθεσει...τωρα το ποσο...καπου ειχε παρει το ματι μου εναν πινακα αναλογως την αποκλιση...προσεθετες

Καλη ερωτηση
Ας μας πει ο ιδιος ;)
Αληθεια ρε μακη πως γινετε με τις φλατζες να ρυθμισεις το cast τη στιγμη που ...τουλαχιστον αυτες που εχω ...δεν εχουν διαφορα στο παχος???εχει βγαλει αλλες για αυτο το σκοπο???

Για αυτο του εγραψα να προσθεσει...τωρα το ποσο...καπου ειχε παρει το ματι μου εναν πινακα αναλογως την αποκλιση...προσεθετες
Το "πόσο ",το βρισκεις Γιαννη.
Απο τη στιγμη που το ψαχνεις,θα το βρεις!
Θεληση,υπομονη και δοκιμες!
Ειναι μια δουλεια που θα αξιοποιησει το οπλο και θα μας κανει να το ευχαριστηθουμε.
Εχουν φυγει πολλα,παααρα πολλα αξιολογα οπλα απο χερια,για λογο οπως αυτος που κουβεντιαζουμε!
Παρεμπιπτόντως,το συγκεκριμενο θελει πιο χοντρη τη φλατζα,πανω-αριστερα,οπως κοιταμε το οπλο απο πισω.
Μπορει να ερθει ακριβως,μονο με λιιιιγο cust....
Δοκιμουλες!:):)

Αυτο που λεει ο μαστρο Γιαννης το να φτιαξετε φλατζες ειναι πολυ ευκολο η να βαλετε κοματια απο σκληρο υλικο στα σημεια που πρεπει να κανετε δοκημες να δειτε που πανε η τουφεκια (πριν απ ολες τις κατασκευες κ το βιδοσε ξεβιδοσε σιγουρευτητε για το πιο ειναι το κυριαρχο ματι κ αν οι επομησεις σας ειναι παντα σωστες κ ιδιες)
ακομα στεναχωριεμαι που εδιωξα τη Fabarm χωρις να προσπαθησω να τι φερω στα μετρα μου

Αληθεια ρε μακη πως γινετε με τις φλατζες να ρυθμισεις το cast τη στιγμη που ...τουλαχιστον αυτες που εχω ...δεν εχουν διαφορα στο παχος???εχει βγαλει αλλες για αυτο το σκοπο???
η συνθετική sx3 είχε 7(αν θυμάμαι καλά)διαφορετικές φλάντζες σε πάχος που ρύθμιζαν άλλες ύψος και άλλες πλάγια κλίση,
έβαλα μετρόντας τες με παχύμετρο1 για να κατέβει και 1 για cust off πάλι όμως ήθελα λίγο ακόμα σε cust off και δοκίμασα να βάλω κι άλλη γαλλά η εικόνα με ξένισε φοβόμουν να σφίξω πάρα πολύ το κοντάκι λόγω πλαστικούρας σε εσωτερικές του υποδοχές και μετά από κάποια κυνήγια ξέσφιξε....έτσι αφαιρέθηκε η τελευταία ξύστηκε λίγο το κοντάκι από μάστορα και όλα ΤΕΛΕΙΑ ;)

Back