Μήτσο το βύσμα που είναι καρφωμένο στο χαρτόνι, πως βρέθηκε εκεί;;; Από κάποια από τις 3 τουφεκιές είναι ;;; Γιατί το κόβω για διασπορέα Gualandi !!!!
Μήπως έγινε κάποιο μπέρδεμα με τα φυσίγγια και ήταν τα NAVARO ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ??? Κι αυτά 34 γρ, είναι, μόνο δεν ξέρω σε τι νούμερα τα βγάζει ...
ΣτελάραΣτέλιο έχεις απόλυτο δίκιο. Τώρα ειδα το κουτί και όντως είναι διασποράς. Λεω κι εγώ πως ανοιξε τοσο η τουφεκιά στα 17 μέτρα με φουλ τσοκ. Ας οψεται ένα τοζ34 που είχα πάρει με τσοκ φουλ και 0,75 ( το πιο ανοικτό!!!!) και είχα πάρει γι αυτό ένα κουτί navaro 34 διασποράς . Ήταν το κουτι ανοικτο μεσα σε μαύρη σακούλα δεν είδα το κουτί απ' έξω δεν είδα και τον καλυκα που γραφει πάνω του "διασποράς" και έγινε η μ@λ@κι@. Εγραψες μεγάλε . Λοιπόν μεχρι να ξαναπάω στο Δρακόντιο αγνοούμε την δευτερη φωτογραφία και λέμε την γνώμη μας για την πρώτη που έριξα 5 lampro sporting. Σημειώνω ότι το ένα από τα πέντε κατάλαβα ότι μου έφυγε λίγο αριστερά και λίγο πάνω μολις το έρριξα. Τέλος πάντων για αυτό ρίχνουμε πέντε.
Άρη μαλλον θα κάνω αυτό που λες. Θεωρώ ότι δεν είναι τρομερή η απόκλιση . Με ανοιχτά τσοκ και σε μεγάλη απόσταση δεν νομίζω να γίνεται αντιληπτή τέτοια διαφορά .Κι εγώ από την αρχή αυτό είπα . Απλά μια άλλη γνώμη πάντα μετράει .
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που στείλανε την άποψη τους . Συγγνώμη για το μπέρδεμα αλλά όπως είδατε ο Στελιος δεν μάσησε.
Καλό Πάσχα.
Μήτσος