Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλησπέρα στο team!!!!
Όποιος μπορεί ας βοηθήσει...
Μήπως γνωρίζετε πως αφαιρούμε τον μειωτηρα στην sx3???
(Ρωτάω μονο για εορταστικους λογους)
Συο μπροστινό μέρος της αποθήκης έχει ενα κοψιμο στο οποίο κουμπώνει η ταπα που βριίσκεται μπροστά. Με ενα κατσαβίδι πιεζεις το κουύμπωμα για να ξεκουμπώσει και ταυτόχρονα με το άλλο χέρι,σιγά σιγά τραβάς την τάπα.
Προσεκτικα με το κατσαβίδι μην σπασεις το κουμπωμα .Μην πιέσεις πολύ.
Οταν ξεκουμπωσει και ερχεται προς τα έξω προσεξε το ελατήριο μην πεταχτεί και φας καμία στο πρόσωπο.Βγαζεις την ταπα και αποπίσω ειναι ο μειωτήρας.
Αν θελεις μπορεις να μην τον ξαναβάλεις και να βάλεις μονο την ταπα η οποια ειναι τρύπια ,οπότε μπορεις με ευκολία να βάζεις και να βγάζεις την έξτρα αλουμινένια βεργα που ειχε το όπλο για μειωτήρα.

Συο μπροστινό μέρος της αποθήκης έχει ενα κοψιμο στο οποίο κουμπώνει η ταπα που βριίσκεται μπροστά. Με ενα κατσαβίδι πιεζεις το κουύμπωμα για να ξεκουμπώσει και ταυτόχρονα με το άλλο χέρι,σιγά σιγά τραβάς την τάπα.
Προσεκτικα με το κατσαβίδι μην σπασεις το κουμπωμα .Μην πιέσεις πολύ.
Οταν ξεκουμπωσει και ερχεται προς τα έξω προσεξε το ελατήριο μην πεταχτεί και φας καμία στο πρόσωπο.Βγαζεις την ταπα και αποπίσω ειναι ο μειωτήρας.
Αν θελεις μπορεις να μην τον ξαναβάλεις και να βάλεις μονο την ταπα η οποια ειναι τρύπια ,οπότε μπορεις με ευκολία να βάζεις και να βγάζεις την έξτρα αλουμινένια βεργα που ειχε το όπλο για μειωτήρα.
Να Στε καλά Ευχαριστώ πολύ για την αμεση απαντηση!!!!

Παίδες καλησπέρα

Πρώτες δοκιμές με την sx3 προχθές στο Δρακόντιο, σε τεστ Churchill και ιδού τα αποτελέσματα . Στην πρώτη φωτο 5 τουφεκιές με sporting Lambro στα 20 βήματα και στην δευτερη στην ίδια απόσταση αλλά 3 τουφεκιές με Navaro no5 ( αυτά είχα αυτά έβαλα). Τσοκ Light Full της μαμα και στις δύο περιπτώσεις - κατέληξα σ' αυτό γιατί καπου είχα ενα extra full της Carlson και δεν το έβρισκα !!! -

Αν έμενα στο Lambro sporting θα έλεγα οτι είμαι καλά, αλλά επειδή κυνηγάω και φάσσα νομίζω οτι το Navaro φεύγει ένα κλικ ψηλά και γι' αυτό παρακαλώ για την άποψή σας. Αν πρέπει να κάνω καποια διόρθωση με φλάντζα (βάσης - κοντακιού) τι προτείνετε σαν ειδικοί winchester-άδες; Σημειώνω έχω την ξύλινη και δεν συνοδευεται με φλάντζες γι' αυτό θα πρέπει να τις παραγγείλω - και να τις πληρώσω επιπλέον - τις φλάντζες.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες και δεν ξέρω αν τις ανέβασα καλά. Με μια δοκιμή θα δούμε.

Παίδες καλησπέρα

Πρώτες δοκιμές με την sx3 προχθές στο Δρακόντιο, σε τεστ Churchill και ιδού τα αποτελέσματα . Στην πρώτη φωτο 5 τουφεκιές με sporting Lambro στα 20 βήματα και στην δευτερη στην ίδια απόσταση αλλά 3 τουφεκιές με Navaro no5 ( αυτά είχα αυτά έβαλα). Τσοκ Light Full της μαμα και στις δύο περιπτώσεις - κατέληξα σ' αυτό γιατί καπου είχα ενα extra full της Carlson και δεν το έβρισκα !!! -

Αν έμενα στο Lambro sporting θα έλεγα οτι είμαι καλά, αλλά επειδή κυνηγάω και φάσσα νομίζω οτι το Navaro φεύγει ένα κλικ ψηλά και γι' αυτό παρακαλώ για την άποψή σας. Αν πρέπει να κάνω καποια διόρθωση με φλάντζα (βάσης - κοντακιού) τι προτείνετε σαν ειδικοί winchester-άδες; Σημειώνω έχω την ξύλινη και δεν συνοδευεται με φλάντζες γι' αυτό θα πρέπει να τις παραγγείλω - και να τις πληρώσω επιπλέον - τις φλάντζες.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες και δεν ξέρω αν τις ανέβασα καλά. Με μια δοκιμή θα δούμε.

Κατέβα στα βήματα γιατί οι τουφεκιές σου είναι ανοιχτές για Τσόρτσιλ τεστ....μέτρα δέκα βήματα και ρίξε με το μαμά φουλ

Πάρτε Μπενελλι παιδια να λύσετε τα προβλήματα σας.Στο 2018 Και ασχολείστε με κούπες. Ποτήρια .τρύπες. και κανατες. Μαξιλαριακια και αμορτησερακια.
Ναι συμφωνώ και εγώ με το φίλο Γιώργο....οποίος από εσάς είναι νέος αγρότης μπορεί ο Γιώργος να βοηθήσει στο στήσιμο και ειδικά στην περίφραξη του χωραφιού......χαχαχαχχαχαχα

Δημήτρη έχουν κάνει αρκετή διασπορά τα σκαγια για να μπορέσεις να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα... Γενικά δεν φαίνεται να έχεις σοβαρό θέμα με τα μέτρα... Είναι κ ανάλογα τι ψάχνει ο καθένας κ σε τι αναλογία θέλει να ρίχνει το όπλο του... Εγω θα το δοκιμάζα έτσι κ στο κυνηγι κ θα έβλεπα... Πολύ άνοιξε το 5αρι πάντως...

Έριξα σήμερα πρώτη φορά λίγες τουφεκιες στον πίνακα με την sx4 πλαστική ενός φίλου... Ωραία αίσθηση έχει, λίγο καλύτερη από την 3 για μένα... Το κοντακι μου φάνηκε μικρό κ μάλλον γι αυτό ένιωσα ότι είχε ανακρουση...
Στα πολυ θετικά η δύναμη με την οποία έσκαγε στον πίνακα η τουφεκια κ το αποτύπωμα των σκαγιων πάνω του.... Εκπληκτική δύναμη...
Χωρίς να μέτρησα τα τσοκ με παχυμετρο από τις κατανομες που είδα με τα τρία άστρα θεωρώ ότι είναι λίγο ανοιχτά όπως συνηθίζεται άλλωστε από την εταιρεία.

Παίδες καλησπέρα

Φίλε καλή επιλογή. Από μια μικρή δοκιμή που έκανα από όπλο φίλου βγάζει φοβερες ντουφεκιες. Κ στα σκάγια Κ σε δραμια με 2+3 τσοκ μαμά με ωραίες συγκεντρωσεις Κ κατανομες. Μόνο μειωνεκτημα για πολλούς το ζυγισμα το οποίο θεωρώ ότι με το καιρό δεν θα το νιώθεις καν. Καλά Κυνηγια

Παίδες καλησπέρα

Η δεύτερη άνοιξε πολύ και δεν βγαινει συμπέρασμα, από την πρώτη φαίνεται να είναι λίιiγο πάνω και αριστερά, μέτρα 14μ με κορδέλα και βάλε το πιο σφιχτό τσοκ π έχεις και ξαναδοκίμασε με τα Lambro

Παίδες καλησπέρα

Πολύ άνοιξε το 5αρι πάντως...

Η δεύτερη άνοιξε πολύ και δεν βγαινει συμπέρασμα
Μήτσο το βύσμα που είναι καρφωμένο στο χαρτόνι, πως βρέθηκε εκεί;;; Από κάποια από τις 3 τουφεκιές είναι ;;; Γιατί το κόβω για διασπορέα Gualandi !!!!
Μήπως έγινε κάποιο μπέρδεμα με τα φυσίγγια και ήταν τα NAVARO ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ??? Κι αυτά 34 γρ, είναι, μόνο δεν ξέρω σε τι νούμερα τα βγάζει ...

Μήτσο το βύσμα που είναι καρφωμένο στο χαρτόνι, πως βρέθηκε εκεί;;; Από κάποια από τις 3 τουφεκιές είναι ;;; Γιατί το κόβω για διασπορέα Gualandi !!!!
Μήπως έγινε κάποιο μπέρδεμα με τα φυσίγγια και ήταν τα NAVARO ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ??? Κι αυτά 34 γρ, είναι, μόνο δεν ξέρω σε τι νούμερα τα βγάζει ...
Στέλιο έχεις απόλυτο δίκιο. Τώρα ειδα το κουτί και όντως είναι διασποράς. Λεω κι εγώ πως ανοιξε τοσο η τουφεκιά στα 17 μέτρα με φουλ τσοκ. Ας οψεται ένα τοζ34 που είχα πάρει με τσοκ φουλ και 0,75 ( το πιο ανοικτό!!!!) και είχα πάρει γι αυτό ένα κουτί navaro 34 διασποράς . Ήταν το κουτι ανοικτο μεσα σε μαύρη σακούλα δεν είδα το κουτί απ' έξω δεν είδα και τον καλυκα που γραφει πάνω του "διασποράς" και έγινε η μ@λ@κι@. Εγραψες μεγάλε . Λοιπόν μεχρι να ξαναπάω στο Δρακόντιο αγνοούμε την δευτερη φωτογραφία και λέμε την γνώμη μας για την πρώτη που έριξα 5 lampro sporting. Σημειώνω ότι το ένα από τα πέντε κατάλαβα ότι μου έφυγε λίγο αριστερά και λίγο πάνω μολις το έρριξα. Τέλος πάντων για αυτό ρίχνουμε πέντε.

Άρη μαλλον θα κάνω αυτό που λες. Θεωρώ ότι δεν είναι τρομερή η απόκλιση . Με ανοιχτά τσοκ και σε μεγάλη απόσταση δεν νομίζω να γίνεται αντιληπτή τέτοια διαφορά .Κι εγώ από την αρχή αυτό είπα . Απλά μια άλλη γνώμη πάντα μετράει .

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που στείλανε την άποψη τους . Συγγνώμη για το μπέρδεμα αλλά όπως είδατε ο Στελιος δεν μάσησε.
Καλό Πάσχα.
Μήτσος

Back