Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλημέρα! Μητσο κατά την γνώμη μου,μήπως επειδή είναι εμπροστοβαρη σαν όπλο δίνει την εντύπωση οτι είναι είναι βαριά.γενικα ενα όπλο ακόμα και 3100gr αν είναι αρκετά εμπροστοβαρο μοιάζει αρκετά βαρύ,αντίθετα αν είναι ζυγισμένο μοιάζει σαν το πιο ελαφρύ του κόσμου.
Γιάννη αν ήταν έτσι θα το δεχομουν, αλλά οι συγκεκριμένοι δεν επωμισαν το όπλο ...
Απλά εξέφρασαν άποψη από αυτά που άκουσαν,διάβασαν και τους είπαν άλλοι. Η κουβέντα έγινε από τηλεφώνου και ήταν του στυλ "πόσο βάρος έχει;" 3 κιλα " γιατί ρε πήρες τόσο βαρύ όπλο;" !!!! Καφενειοκουβεντα ή όντως για καραμπινα είναι βαρύ όπλο;
Ρωτάω γιατί από καραμπίνες έχω μικρή εμπειρία.

Γιάννη αν ήταν έτσι θα το δεχομουν, αλλά οι συγκεκριμένοι δεν επωμισαν το όπλο ...
Απλά εξέφρασαν άποψη από αυτά που άκουσαν,διάβασαν και τους είπαν άλλοι. Η κουβέντα έγινε από τηλεφώνου και ήταν του στυλ "πόσο βάρος έχει;" 3 κιλα " γιατί ρε πήρες τόσο βαρύ όπλο;" !!!! Καφενειοκουβεντα ή όντως για καραμπινα είναι βαρύ όπλο;
Ρωτάω γιατί από καραμπίνες έχω μικρή εμπειρία.
καθόλου βαρύ αρκεί να μην σου μπεί ιδέα ;)
προσωπικά το θεωρώ ελαφρύ στα 3100,η πλαστική που έχω είναι 3280 και είναι μια χαρά....τουλάχιστον στο καρτέρι :)

Εδω και 2 μερες προσπαθω να καταλαβω πως μπορεί να σπασει???
και τωρα θελεις νεο κλειστρο?
Αλέξανδρε άπλα έσπασε το πυρακη που κραταει αυτο το κοματι που ειναι για να μπενει το πανω μερος που εχει τον επικρουστηρα οπως ειπε ο μαστορας μπορει απο τις πολλες τουφεκιες μια κ το οπλο το εχω κ για το σκοπευτιριο να κλαταρε,
μονο το πυρακη αλαξε τι δευτερα θα δουμαι τι θα γινει που εχει δοκημη

Kαλησπερα συναδελφοι. Σε μια κινηγητικη μου βολτα τον ιανουαριο, αναγκαστικα μεσα στο βαλτο να λυσω την sx4. Την προηγουμενη μερα ειχα καθαριση το οπλο και απο απροσεξια μου ειχα ξεχασει να τοποθετισω το ελατηριακη οπου κανει επιστροφη η σκανδαλη οταν πυροδοτεις το φυσιγγη.ετσι λοιπον εμεινε πισω η σκανδαλη και επρεπε να λυσω το οπλο να δω τι συμβαινει. Το μαρτυριο τωρα ξεκιναει καθος λυνωντας το οπλο και οπως κρατωντας αυτο απο την αποθικη αρκετα ψυλα στο υψος της ανω ταπας της αποθικης....καπως περιεργα πιεσα εκει το χερι μου, ξεκομπλαρει η ταπα και φευγει μαζι με το ελατηριο στο βαλτο. Οπως μπωρει καποιος να φανταστει μετα απο δυο ωρες μαρτηριο να ψαχνω να τα βρω με οπλο κοματια στα χερια μου , δεν καταφερα τιποτα. Ενημερωσα τον ανθρωπο που αγωρασα το οπλο για ανταλακτικο ταπα και ελατηριο.Τηλεφωνησε στον αντιπροσωπο και η απαντησεις που περνουμε εδω και 4 μηνες ειναι οτι δεν μπωρει ο αντιπροσωπος να κανει κατι διοτι το οπλο ειναι καινουργιο και ανταλακτηκα θα ερθουν μαλλον τον αυγουστο....το ερωτημα μου τωρα ειναι....επειδη το οπλο το εχω κλεισει να το πουλησω και ο νεος αγωραστης δεν θελει να μπερδευτει με "ψαξιμο" για το ανταλακτικο και με το δικιο του...θα ηθελα να σας παρακαλεσω εαν καποιος μπωρει να ανεβασει μια φωτογραφια με την ανω ταπα της αποθικης μιας sx3 για να διαπιστωσω εαν ταιριαζει στην sx4. οπου λογικα θα μπωρουσα να βρω ποιο ευκολα ανταλακτικο. Σας ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια!

Back