Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δες λιγο τα μαμα της μαξους σε σχεση με την χ3 εσωτερικα απο τη μεση προς το στομιο εχουν ενα κωνικο σχημα. Εαν δεν ειναι στην δικη σου θα ειναι μια αποδειξη πως οι τσοκαδες ειναι αλητες
Θα το κάνω φίλε μου.αλλα είναι δύσκολο να το κάνω τώρα γιατί ο φίλος μου μένει πύργο Ηλείας. Και γω Αθήνα

Θα το κάνω φίλε μου.αλλα είναι δύσκολο να το κάνω τώρα γιατί ο φίλος μου μένει πύργο Ηλείας. Και γω Αθήνα
Δεν καταλαβα φιλε μηπως εκανες λαθος?? Δεν μιλησα για κωνο στην καννη

Αν θες παντως να κανεις κατι με τα τσοκ του οπλου, απλα αλλαξετα. Κατεβαζουν πολυ την αποδοση και τις δυνατοτητες αυτων των καννων. Παρε ενα δυο καλα που θα σε καλυψουν

Δεν καταλαβα φιλε μηπως εκανες λαθος?? Δεν μιλησα για κωνο στην καννη
Αν κατάλαβα καλά είπες να κοιτάξω τα τσοκ της μαξους σε σχέση με αυτά της sx3. Σωστά?Εγώ έχω την μαξους ο φίλος μου που πήρε την sx3 μένει σε άλλη πόλη.για αυτό είπα ότι δεν μπορώ να το κάνω τωρα.τωρα αν κατάλαβα λάθος φίλε μου γράψε λάθος.. ...

Αν κατάλαβα καλά είπες να κοιτάξω τα τσοκ της μαξους σε σχέση με αυτά της sx3. Σωστά?Εγώ έχω την μαξους ο φίλος μου που πήρε την sx3 μένει σε άλλη πόλη.για αυτό είπα ότι δεν μπορώ να το κάνω τωρα.τωρα αν κατάλαβα λάθος φίλε μου γράψε λάθος.. ...
Σορυ φιλε μπερδεμα σου εγραψα στο διαλειμα μ βιαστικα δεν καταλαβα

Το δοκημασα κ εγω χθες αυτο το τσοκ μ τη sx2 του φιλου κ πατριοτη Grieko 13 βεβαια το οπλο το εχει κανει εκτοξεφτη πυραβλων απλα πωροθηκα με ολο το συνολο αν θα βαλω αλλο τσοκ στι συλογη θα ειναι αυτο κ θα ηθελα να δοκημασω κ το kicks smok σε LM

Σήμερα κουμπωσε ένας φίλος με μια sx4 ένα φίδι σε mid range κ μεταμορφωθηκε το όπλο... Είχε πολύ δυνατή τουφεκια αλλά ανοιχτή... πλέον θα βγάλει αλλά γούστα...
Μόλις το παρέλαβα και το έχω ήδη βιδωμένο στην sx3 μαζί με καμιά 15αριά χαρτόνια έτοιμο για δοκιμές. Να δούμε πότε θα αξιωθούμε γιατί έμαθα ότι το σκοπευτήριο του ΚΣΘ στο Κουρί στο Ασβεστοχώρι (που είναι και πιο κοντά) δεν θα το ανοίξουν φέτος επειδή έφαγαν καταγγελία από το άλλο του Δρακόντειου ή κάτι τέτοιο. Αστείες καταστάσεις. Αν κάποιος συνάδελφος ξέρει κάτι ας μας ειδοποιήσει.

Μόλις το παρέλαβα και το έχω ήδη βιδωμένο στην sx3 μαζί με καμιά 15αριά χαρτόνια έτοιμο για δοκιμές. Να δούμε πότε θα αξιωθούμε γιατί έμαθα ότι το σκοπευτήριο του ΚΣΘ στο Κουρί στο Ασβεστοχώρι (που είναι και πιο κοντά) δεν θα το ανοίξουν φέτος επειδή έφαγαν καταγγελία από το άλλο του Δρακόντειου ή κάτι τέτοιο. Αστείες καταστάσεις. Αν κάποιος συνάδελφος ξέρει κάτι ας μας ειδοποιήσει.
Μητσο με σιγουρια θα σου πω πως δεν θα το βγαλεις απο πανω! Καλορίζικο

... πως είναι φυσικό βγαίνουν κάποιες απορίες: πχ:
1.μήπως μπορείτε να μου πείτε πως καταλαβαίνω πότε κατασκευάστηκε;...

Λοιπόν κύριοι επειδή κανείς δεν μπορούσε να μου πει πότε κατασκευάστηκε η sx3 μου, εστειλα mail στην fn μηπως και μου πουνε... Με γράψανε κανονικά. Τελικά χθες μπήκα στο site της winchester και βρήκα ένα άλλο mail για υποστήριξη πελατών. Εστειλα σ αυτούς την ερώτηση και σήμερα μου απάντησαν. Όχι μόνο για το έτος κατασκευής του όπλου αλλά και για το αν είναι χρωμιωμενες οι κάννες. Πολύ επαγγελματίες οι άνθρωποι. Απορώ τι μου ηρθε και έστειλα το πρώτο μέιλ στην fn. Για την ιστορία το όπλο είναι του 2013 και οι κάννες είναι χρωμιωμένες.

"Τουφεκαρες",δεν θα το ελεγα....
Πααααρα πολυ καλες κανες!
Μπροστοβαρα οπλα με αναγκη customing για να συμμορφωθούν σε ζυγισμα και "πιασιμο"!
Συνθετο συστημα αεριων,μπελαλιδικο στη συντηρηση-καθαρισμο.
"Δαγκώνουν"...εμπλοκουλες!:)
Ομως....ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΙ!
Αφού πιάσαμε την συζήτηση για τις γηραιες και ευτραφεις Αμερικανες κάποτε μου είχε καρφωθεί να αποκτήσω μια winchester sx1 την έψαχνα για αρκετό καιρό και τα περισσότερα όπλα που έβρισκα ήταν κοντοκανα με σύσφιξη σκητ, μια μέρα έπεσα πάνω στην ιδανική για μένα 71εκ καννη και σύσφιξη ντεμι, το ψειριζα το ψειριζα (οι γνωστές ενοχές, τι να το κάνω κι αλλο οπλο,που θα βρώ ανταλλακτικά λες και χρειαζεται) ένα όπλο φτιαγμένο σε άλλες εποχές που δεν έκαναν οικονομία σε υλικά και εργασία, με πήρε μια βδομάδα να πάρω την απόφαση και τελικά έφαγα πόρτα το όπλο πουλήθηκε (οχι που θα το άφηναν).:(

http://www.oplognosia.com/opla/opla106.php

Back