Αυτην βλεπουν τα φασσια και πεφτουν κεραμειδατα στα μαντρια??Πας γυρεύοντας να στη δείξω ....
Αυτην βλεπουν τα φασσια και πεφτουν κεραμειδατα στα μαντρια??Πας γυρεύοντας να στη δείξω ....
Ανεβηκε κατι και δεν ειδα?το είδα ,το ειδα ......
εισαι εσυ μια αλεπουτο είδα ,το ειδα ......
Μάριε, εύχομαι να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου...Αντε μολις ειδοποιησε ο Βαγγελας οτι το κοντακι ειναι ετοιμο!
Με το καλό να το πάρεις Μάριε και να δούμε τα αποτελέσματα.Την Πεμπτη θα παω να το παρω το απογευμα... Θα ανεβασω βεβαια
Με το καλο Μαριε!!!Αντε μολις ειδοποιησε ο Βαγγελας οτι το κοντακι ειναι ετοιμο!
μονο οσες εχουν απομηνει στοκ στα καταστηματα αρχησε τα τηλ. στα μαγαζια για να δεις πιος εχειΚαιανουριες SX3 βρησκουμε η μόνο SX4?
πολύ δύσκολο η αντιπροσωπεία δεν έφερνε μεγάλες εισαγωγές και το μοντέλο αυτό πούλησε πολύ,τόσο που στοκ σπάνια έμενε στην ΚΑΛΚΟΚαιανουριες SX3 βρησκουμε η μόνο SX4?
Πριν κανα μήνα γνωστός μου είχε βρει μόνο μια black shadow Αθήνα. Οι πιο "εξωτικές" (και πιο ακριβές) red performance, raniero testa & carbon sporting έχουν μεγαλύτερη διαθεσιμότητα από όσο έχω δει και στα site (που δεν ενημερώνονται όμως πάντα real time) και στις προθήκες των μεγάλων κυνηγομάγαζων.Καιανουριες SX3 βρησκουμε η μόνο SX4?
Δεν εχουν εξαντληθει κυκλοφορει το μοντελο κανονικα.Πριν κανα μήνα γνωστός μου είχε βρει μόνο μια black shadow Αθήνα. Οι πιο "εξωτικές" (και πιο ακριβές) red performance, raniero testa & carbon sporting έχουν μεγαλύτερη διαθεσιμότητα από όσο έχω δει και στα site (που δεν ενημερώνονται όμως πάντα real time) και στις προθήκες των μεγάλων κυνηγομάγαζων.