Να την κρατησεις! Δεν αξιζει για τον σκοπο που θες να την δοσειςκαλα ...αν καιγεστε τοσο πολυ για μια SX3 .....λεω "αν"...τοτε ισως ..αν με δελεασετε καπως ...και ισως και λιγο με παρακαλεσετε(γονυπετεις ...φυσικα ! ) ...μπορει να δωσω την δικια μου .... think
Δεν με "πιανεις"...φιλτατε !!!....( σκοπος επετεύχθη...ωστοσο )Να την κρατησεις! Δεν αξιζει για τον σκοπο που θες να την δοσεις
Ε τοτε φιλε να μην την δοσεις! Περιμενω εικονες και νεα απο κοντα! Μου επιτρεπεις να ανακοινωσω?Δεν με "πιανεις"...φιλτατε !!!....( σκοπος επετεύχθη...ωστοσο )
ευχαριστω φιλε!! ...αλλα καλυτερα να μην απασχολουμε το σαιτ με τα δικα μας !!Ε τοτε φιλε να μην την δοσεις! Περιμενω εικονες και νεα απο κοντα! Μου επιτρεπεις να ανακοινωσω?
Αν θελεις παρέα για τις δοκιμές σου ξέρεις που είμαι. Μόνο που είμαστε σε φάση " μπάνια του λαού " ρε γαμωτο και θέλει συντονισμό η επιχείρηση.Την Πεμπτη θα παω να το παρω το απογευμα... Θα ανεβασω βεβαια
Γνωρίζει κανείς φίλος αν οι κάνες της SX2 ειναι ίδιες με αυτές της SX3 ;
Ακυρωνω την σκεψη να γινει καποτε δικη μου λογο ανταλλακτικων και μονο...
Και γω γιαυτο έκανα πίσω κάποτε αλλά το μετάνιωσα.Ακυρωνω την σκεψη να γινει καποτε δικη μου λογο ανταλλακτικων και μονο...
Εαν υπαρχει γκαμα, που θα υπαρχει στο εξωεξωτερικο, τοτε οκ. Τοτε ειναι μια τιμια αποφαση. Αλλα πρεπει να ξερεις τι χρειαζεται, εαν βγαζει καποια συγγεκριμενα προβληματα και τι... Εγω προαωπικα δεν ξερω τιποταΚαι γω γιαυτο έκανα πίσω κάποτε αλλά το μετάνιωσα.
Έχω την εντύπωση ότι όλες είναι 18.8Ιδιο μεταλλο το 4140 με αλλαγες πιστευω στην συσταση στην χ3. 18,7 η πρωτη αχρωμιωτη 18,8 η δευτερη
Η δικη σου αναγραφη πανω?Έχω την εντύπωση ότι όλες είναι 18.8