Καλορίζικη και καλοτουφεκη Γιάννη, να τη χαρείς!Sx4 ξυλινη 71εκ
Mpouaxaxa!Δεν σας προλαβαίνουμε ρε, τι διάολο έχετε τίποτα μυστικές πληροφορίες για πόλεμο
Δεν σας προλαβαίνουμε ρε, τι διάολο έχετε τίποτα μυστικές πληροφορίες για πόλεμο
Το μυστηριο ειναι οτι ολο και περισσοτεροι κυνηγοι της ελλαδας τεινουν προς την αμερικανικη σχολη... Τι να παιζει αραγες?
Οπως το λεει ο Σταματης....Το μυστηριο ειναι οτι ολο και περισσοτεροι κυνηγοι της ελλαδας τεινουν προς την αμερικανικη σχολη... Τι να παιζει αραγες?
Ναι Γιαννη. Και η ποιοτητα υλικων... Οκ ευχαριστημενος ο κοσμος ακομα και τα συγχρονα μαζικης παραγωγης αλλα μην το χεσουμε κιολας ας βγαζουν κατι καλυτεροΟπως το λεει ο Σταματης....
Παιζουμενο βαρος,λεπτοτερες παπιες σε σχεση με τις προγενέστερες.....γκουμουτσες,
αξιοπιστοι μηχανισμοι,
πιο απλοποιημενοι απο τα...20 κομματια που ειχαν παλιοτερα,
σχετικα ευχαριστα στα χερια(παλιοτερα ηθελες διχαλο για να στηρίξεις την κανη) και ΚΑΝΕΣ!!!!
Στα μειον,τα κοντακια τους ....
Ολη η αγορα ειναι ξετρελαμενη απο τα οπλα της εταιριας. Η συχνοτητα αλλαγης οπλων που χαρακτηριζει τους αμερικανους, η αντυμετωπιση ως κατι πολυ αναλωσιμο σμπροχνει τις εταιριες σ αυτη την κατευθυνση. Οταν δεν ανοιγουν στοματα ομως ετσι ειναι... Για τα κοντακια της browning winchester δεν εχω ακουσει διαβασει κατι απο αμερικα, ισως λογο σωματοτυπου... Βεβαια εχω δει σε ορισμενα βιντεο πως οι επομησεις τους ειναι λιγο... ΠεριεργεςΤο εχει ριξει πολυ ο Ιταλος στο θεμα της ποιοτητας!
Ειδικοτερα η ...μεγαλη εταιρια,το εχει παρακάνει!!
Κρίμα!
Θα τα βρουν μπροστα τους....
Αν επαιρνα αεριων,σημερα,θα ηταν απο την αλλη πλευρα του Ατλαντικου!
Καλόριχτο....
Γιάννη καλοντουφεκο , να'σαι γερός να το χαρείς.
Δεν σας προλαβαίνουμε ρε, τι διάολο έχετε τίποτα μυστικές πληροφορίες για πόλεμο
Ζυγωνει η μεγαλη μερα...Εφτασε η ώρα της επανάστασης doctor .
Μάριε δεν ξέρω με ποια λογική κάνουν τα κοντάκια τους. Θεωρώ ότι τα κανουν με καποιους μεσους όρους διαστάσεων σωματοτυπων. Εμένα πάντως μόνο το κοντάκι του 525 και της sx3 μου έκατσαν χωρίς επεμβάσεις ( εκτός από το μήκος) . Όλα τα άλλα δούλεψε πολύ ράσπα για να έρθουμε, κυρίως στο cast off. Τυχαιο;Ολη η αγορα ειναι ξετρελαμενη απο τα οπλα της εταιριας. Η συχνοτητα αλλαγης οπλων που χαρακτηριζει τους αμερικανους, η αντυμετωπιση ως κατι πολυ αναλωσιμο σμπροχνει τις εταιριες σ αυτη την κατευθυνση. Οταν δεν ανοιγουν στοματα ομως ετσι ειναι... Για τα κοντακια της browning winchester δεν εχω ακουσει διαβασει κατι απο αμερικα, ισως λογο σωματοτυπου... Βεβαια εχω δει σε ορισμενα βιντεο πως οι επομησεις τους ειναι λιγο... Περιεργες