Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αφού πιάσαμε την συζήτηση για τις γηραιες και ευτραφεις Αμερικανες κάποτε μου είχε καρφωθεί να αποκτήσω μια winchester sx1 την έψαχνα για αρκετό καιρό και τα περισσότερα όπλα που έβρισκα ήταν κοντοκανα με σύσφιξη σκητ, μια μέρα έπεσα πάνω στην ιδανική για μένα 71εκ καννη και σύσφιξη ντεμι, το ψειριζα το ψειριζα (οι γνωστές ενοχές, τι να το κάνω κι αλλο οπλο,που θα βρώ ανταλλακτικά λες και χρειαζεται) ένα όπλο φτιαγμένο σε άλλες εποχές που δεν έκαναν οικονομία σε υλικά και εργασία, με πήρε μια βδομάδα να πάρω την απόφαση και τελικά έφαγα πόρτα το όπλο πουλήθηκε (οχι που θα το άφηναν).:(

http://www.oplognosia.com/opla/opla106.php
Και αφού σου εγινε μάθημα ,απο τότε έμαθες να ενεργείς πιο γρήγορα. Κατι σαν την επαναφορά του .....ελατηρίου ας πούμε .....yel.

Αφού πιάσαμε την συζήτηση για τις γηραιες και ευτραφεις Αμερικανες κάποτε μου είχε καρφωθεί να αποκτήσω μια winchester sx1 την έψαχνα για αρκετό καιρό και τα περισσότερα όπλα που έβρισκα ήταν κοντοκανα με σύσφιξη σκητ, μια μέρα έπεσα πάνω στην ιδανική για μένα 71εκ καννη και σύσφιξη ντεμι, το ψειριζα το ψειριζα (οι γνωστές ενοχές, τι να το κάνω κι αλλο οπλο,που θα βρώ ανταλλακτικά λες και χρειαζεται) ένα όπλο φτιαγμένο σε άλλες εποχές που δεν έκαναν οικονομία σε υλικά και εργασία, με πήρε μια βδομάδα να πάρω την απόφαση και τελικά έφαγα πόρτα το όπλο πουλήθηκε (οχι που θα το άφηναν).:(

http://www.oplognosia.com/opla/opla106.php
Εγώ μπερδεύτηκα με την απάντηση του κ. Αιγινήτη. Το ατσαλένιο όπλο γιατί είναι καλύτερο για το σκοπευτήριο?

Και αφού σου εγινε μάθημα ,απο τότε έμαθες να ενεργείς πιο γρήγορα. Κατι σαν την επαναφορά του .....ελατηρίου ας πούμε .....yel.
.sarcastic..sheep
Εγώ μπερδεύτηκα με την απάντηση του κ. Αιγινήτη. Το ατσαλένιο όπλο γιατί είναι καλύτερο για το σκοπευτήριο?
Μάλλον εννοεί την ποιότητα κατασκευής του όπλου τα πάντα ατσάλινα σε σχέση με την 1100 και την σειρά α300 τής μπερετα.

Ποιο βαρύ στα χέρια το ατσάλινο με πιο ομαλή ακολουθία του στοχου. Για αντοχή έχει δείξη και το αλουμίνιο ότι δεν έχει θέμα. Με την προοιποθεση να έχει γίνει καλός σχεδιασμός ώστε οι δυνάμεις να κατανέμονται σωστα

Στο club με τις αμερικάνες (εκ βελγίου) και εγώ με μια SX3 Field edition με κάνη στα 66εκ.

Την έχω από το Φλεβάρη του 2015 και θεωρώ πως είναι η καλυτερη αγορά που έχω κάνει στη ζωή μου σε κυνηγετικό εξοπλισμό... Το όπλο μου ήρθε απόλυτα ταιριαστά επάνω μου από την πρώτη στιγμή, ενώ στο παρελθόν είχα παιδευτεί πολύ με προηγούμενα, και βγάζει τουφεκιές που πραγματικά με έχουν αφήσει άφωνο ουκ ολίγες φορές.

Ενδεικτικά στο πρώτο κυνήγι μου μαζί της στη λήξη της σεζόν 2015 σε απογευματινό που δεν έκανα ποτέ διψήφιο αριθμό πήρα 17 πουλιά (από όπου και η φωτό)... Γενικά η κάρπωσή μου ανέβηκε θεαματικά με αυτό το όπλο και θεωρώ πως δεν είναι καθόλου τυχαίο... Οι πιο ανοιχτές κατανομές με τα τσοκ μαμά ταίριαξαν απόλυτα με τα σκοπευτικά φυσίγγια που συνήθως χρησιμοποιώ και είναι συγκεντρωτικά, ενώ δεν έχω διαπιστώσει να διαλέγει φυσίγγια και να επηρεάζεται η αποτελεσματικότητά της από τα πυρομαχικά.

Μεσα στην εβδομαδα κι εγω περιμενω την σχ3 με το νεο κοντακι... Το μονο που με προβληματιζει ειναι το κατα ποσο θα επιρεαστει κι αν επιρεαστει το ζυγισμα του οπλου(πισοβαρο)...
Αιντε ,επιτέλους !
Ανυπομονώ να δω τι έκανες ....

Μεσα στην εβδομαδα κι εγω περιμενω την σχ3 με το νεο κοντακι... Το μονο που με προβληματιζει ειναι το κατα ποσο θα επιρεαστει κι αν επιρεαστει το ζυγισμα του οπλου(πισοβαρο)...

Με το καλό! Μακάρι να σου κάτσει καλά γιατί είναι όπλο που σωστά ρυμθισμένο σπορπάει θάνατο στα θηράματα και στον κυνηγό πολύ χαρά

Back