Kαλησπερα συναδελφοι. Σε μια κινηγητικη μου βολτα τον ιανουαριο, αναγκαστικα μεσα στο βαλτο να λυσω την sx4. Την προηγουμενη μερα ειχα καθαριση το οπλο και απο απροσεξια μου ειχα ξεχασει να τοποθετισω το ελατηριακη οπου κανει επιστροφη η σκανδαλη οταν πυροδοτεις το φυσιγγη.ετσι λοιπον εμεινε πισω η σκανδαλη και επρεπε να λυσω το οπλο να δω τι συμβαινει. Το μαρτυριο τωρα ξεκιναει καθος λυνωντας το οπλο και οπως κρατωντας αυτο απο την αποθικη αρκετα ψυλα στο υψος της ανω ταπας της αποθικης....καπως περιεργα πιεσα εκει το χερι μου, ξεκομπλαρει η ταπα και φευγει μαζι με το ελατηριο στο βαλτο. Οπως μπωρει καποιος να φανταστει μετα απο δυο ωρες μαρτηριο να ψαχνω να τα βρω με οπλο κοματια στα χερια μου , δεν καταφερα τιποτα. Ενημερωσα τον ανθρωπο που αγωρασα το οπλο για ανταλακτικο ταπα και ελατηριο.Τηλεφωνησε στον αντιπροσωπο και η απαντησεις που περνουμε εδω και 4 μηνες ειναι οτι δεν μπωρει ο αντιπροσωπος να κανει κατι διοτι το οπλο ειναι καινουργιο και ανταλακτηκα θα ερθουν μαλλον τον αυγουστο....το ερωτημα μου τωρα ειναι....επειδη το οπλο το εχω κλεισει να το πουλησω και ο νεος αγωραστης δεν θελει να μπερδευτει με "ψαξιμο" για το ανταλακτικο και με το δικιο του...θα ηθελα να σας παρακαλεσω εαν καποιος μπωρει να ανεβασει μια φωτογραφια με την ανω ταπα της αποθικης μιας sx3 για να διαπιστωσω εαν ταιριαζει στην sx4. οπου λογικα θα μπωρουσα να βρω ποιο ευκολα ανταλακτικο. Σας ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια!