Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Kαλησπερα συναδελφοι. Σε μια κινηγητικη μου βολτα τον ιανουαριο, αναγκαστικα μεσα στο βαλτο να λυσω την sx4. Την προηγουμενη μερα ειχα καθαριση το οπλο και απο απροσεξια μου ειχα ξεχασει να τοποθετισω το ελατηριακη οπου κανει επιστροφη η σκανδαλη οταν πυροδοτεις το φυσιγγη.ετσι λοιπον εμεινε πισω η σκανδαλη και επρεπε να λυσω το οπλο να δω τι συμβαινει. Το μαρτυριο τωρα ξεκιναει καθος λυνωντας το οπλο και οπως κρατωντας αυτο απο την αποθικη αρκετα ψυλα στο υψος της ανω ταπας της αποθικης....καπως περιεργα πιεσα εκει το χερι μου, ξεκομπλαρει η ταπα και φευγει μαζι με το ελατηριο στο βαλτο. Οπως μπωρει καποιος να φανταστει μετα απο δυο ωρες μαρτηριο να ψαχνω να τα βρω με οπλο κοματια στα χερια μου , δεν καταφερα τιποτα. Ενημερωσα τον ανθρωπο που αγωρασα το οπλο για ανταλακτικο ταπα και ελατηριο.Τηλεφωνησε στον αντιπροσωπο και η απαντησεις που περνουμε εδω και 4 μηνες ειναι οτι δεν μπωρει ο αντιπροσωπος να κανει κατι διοτι το οπλο ειναι καινουργιο και ανταλακτηκα θα ερθουν μαλλον τον αυγουστο....το ερωτημα μου τωρα ειναι....επειδη το οπλο το εχω κλεισει να το πουλησω και ο νεος αγωραστης δεν θελει να μπερδευτει με "ψαξιμο" για το ανταλακτικο και με το δικιο του...θα ηθελα να σας παρακαλεσω εαν καποιος μπωρει να ανεβασει μια φωτογραφια με την ανω ταπα της αποθικης μιας sx3 για να διαπιστωσω εαν ταιριαζει στην sx4. οπου λογικα θα μπωρουσα να βρω ποιο ευκολα ανταλακτικο. Σας ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια!
Ελπίζω να βοηθάει

Kαλησπερα συναδελφοι. Σε μια κινηγητικη μου βολτα τον ιανουαριο, αναγκαστικα μεσα στο βαλτο να λυσω την sx4. Την προηγουμενη μερα ειχα καθαριση το οπλο και απο απροσεξια μου ειχα ξεχασει να τοποθετισω το ελατηριακη οπου κανει επιστροφη η σκανδαλη οταν πυροδοτεις το φυσιγγη.ετσι λοιπον εμεινε πισω η σκανδαλη και επρεπε να λυσω το οπλο να δω τι συμβαινει. Το μαρτυριο τωρα ξεκιναει καθος λυνωντας το οπλο και οπως κρατωντας αυτο απο την αποθικη αρκετα ψυλα στο υψος της ανω ταπας της αποθικης....καπως περιεργα πιεσα εκει το χερι μου, ξεκομπλαρει η ταπα και φευγει μαζι με το ελατηριο στο βαλτο. Οπως μπωρει καποιος να φανταστει μετα απο δυο ωρες μαρτηριο να ψαχνω να τα βρω με οπλο κοματια στα χερια μου , δεν καταφερα τιποτα. Ενημερωσα τον ανθρωπο που αγωρασα το οπλο για ανταλακτικο ταπα και ελατηριο.Τηλεφωνησε στον αντιπροσωπο και η απαντησεις που περνουμε εδω και 4 μηνες ειναι οτι δεν μπωρει ο αντιπροσωπος να κανει κατι διοτι το οπλο ειναι καινουργιο και ανταλακτηκα θα ερθουν μαλλον τον αυγουστο....το ερωτημα μου τωρα ειναι....επειδη το οπλο το εχω κλεισει να το πουλησω και ο νεος αγωραστης δεν θελει να μπερδευτει με "ψαξιμο" για το ανταλακτικο και με το δικιο του...θα ηθελα να σας παρακαλεσω εαν καποιος μπωρει να ανεβασει μια φωτογραφια με την ανω ταπα της αποθικης μιας sx3 για να διαπιστωσω εαν ταιριαζει στην sx4. οπου λογικα θα μπωρουσα να βρω ποιο ευκολα ανταλακτικο. Σας ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια!
Μπορεί να σε βοηθήσει κι αυτό. Εσύ μιλάς για τα 42, 42α και 45

Παιδια καλημερα. Διαβασα παραπανω... Μολις πηρα στα χερια μου το οπλπ αγαπησα περισσοτερο την συντηρηση και τον καθαρισμο. Μην ανοίγετε μερη που δεν χρειαζεται, οπως σκανδαλωθηκες κλπ, δεν χρειαζεται δεν θα παθουν τιποτα. Βεβαια ελεγχος χρειαζεται αλλα ειναι ευαισθητα τμηματα. Μια φορα κιολας να πω πως το κανα και την επομενη ειχα καποιες εμπλοκες, στηριχτηκα στην εμπειρικη με το ματι επανασυναρμολογηση

Παιδια καλημερα. Διαβασα παραπανω... Μολις πηρα στα χερια μου το οπλπ αγαπησα περισσοτερο την συντηρηση και τον καθαρισμο. Μην ανοίγετε μερη που δεν χρειαζεται, οπως σκανδαλωθηκες κλπ, δεν χρειαζεται δεν θα παθουν τιποτα. Βεβαια ελεγχος χρειαζεται αλλα ειναι ευαισθητα τμηματα. Μια φορα κιολας να πω πως το κανα και την επομενη ειχα καποιες εμπλοκες, στηριχτηκα στην εμπειρικη με το ματι επανασυναρμολογηση
Σωστός. Συμφωνώ απόλυτα. Ιδιαίτερα στο επίπεδο που φτάνει ο τύπος στο video παραπάνω σε καμία περίπτωση, αλλά και σε χαμηλότερο. Οτι είναι απαραίτητο για τον καθαρισμό. Εμβολο, ελατήριο αποθήκης, κλείστρο, σύστημα σκανδάλης χωρίς να το διαλύσουμε και σπάνια ( μια φορά στα 2 χρόνια λέμε τώρα) το ελατήριο που πάει μέσα στο κοντάκι.
Βέβαια το video είναι πολύ χρήσιμο. Είναι καλό να ξέρουμε το όπλο σε τόσο βάθος αλλά άλλο αυτό άλλο να το λύνουμε στα εξ ων συνετέθη σε κάθε καθαρισμό.

Last edited:

Φοβερος ο φιλος! Να εισαι καλα. μιλαω για το 44 45 46 42α και να υποθεσω πως το 46 ειναι το στοπ του ελατηριου ενα εξαρτημα πλαστικο που εφαρμοζεται μεσα στην αποθικη περασμενο στο ελατηριο φορετο που λεμε σωστα? Νομιζω οτι εαν αυτο ειναι το σχεδιαγραμμα της σχ3 τα ανταλακτικα τεριαζουν με την σχ4. θα παρω τον αντιπροσωπο να δωσω τους αριθμους αυτους και ισως γινω ποιο κατατοπιστικος στο τι θελω . χιλια ευχαριστω!

Μακαρι να χα τον χρονο, το χρημα και την ανεση γενικα να ασχοληθω παραπερα με το κοντακι της... Ισως υπαρχουν καποια περιθωρια ακομα. Εχω ομως εκοικιωθει με την ιδια να φτιαξω ξυληνο στα μετρα μου και σ αυτην... Γιατι ξερω πως εχω μια απο τις καλυτερες καννες της αγορας, τα καλυτερα τσοκ... Αυτο θα βλαψει? Θα το κανω λεω μεχρι στιγμης. Να την δοσω αυτον τον λογο δεν υπαρχει περιπτωση... Παλι browning winchester θα επαιρνα

Στην επισκεψη μου στο Δρακοντιο ειδα κ μιλησα που ειχαμε το ιδιο οπλο sx3 με τα συνθετικα οπου ειχαν φτιαξει κοντακι ο ενας συγκεκριμενα μου ειπε ο πλαστηκο μου λεει ειναι για πεταμα μου εδωσε κ επομισα ειχαμε κ ιδιο σωματοτυπο το οπλο ηταν πολυ πιο οικιο κουμπωνε αμεσως στο ζυγωματικο κ ενιωθα οτι το οπλο οτι κατευθυνοταν στο στοχο πολυ ανετα.Επισεις κ ενα παιδι με sx4 με τα ξυλινα μερη κ αυτος ειχε μπει στην διαδικασια για κοντακι
Τελικα αυτα τα κοναντακια τα πλαστικα για πιο λογο η για ποιους σωματοτιπους κανουν αφου ουτε με τις φλατζες ερχονται που ειναι το λαθος σε μας που δεν ξερουμαι πως να βρουμαι τον τροπο να τουφεκαμε ετσι ωστε να ταιριαξουμαι στο κοντακι η δεν μπορουμαι να πιασουμαι το σκεπτικο τις εταιριας ?:confused::confused:

μεγάλη συζήτηση πολλή μεγάλη :)
Πααααρα πολύ μεγάλη. Πότε ειμαστε σωστοί και πότε προσαρμοζόμαστε σε λάθος κοντάκι; Όσο κι αν το ψαξεις μόνος , άντε και μπροστά σε καθρέφτη , αν δεν σε δει δάσκαλος να σου πει το σωστό από μέσα σου θα σε γρατζουνανε οι αμφιβολίες.

Καλησπέρα στην ομάδα. Αγόρασε ένας φίλος μου το sx3 με 66 πόντους κάννη. θα ήθελα να μου πει κάποιος κάτοχος αυτού του όπλου αν χρειάζεται να πάρει εξτρά τσοκ εκτός από τα μαμά .το φιλαράκι μου κυνηγάει τρυγόνι τσίχλα καρτέρι και περπατητο και κάνα παπί που και που. Σας ευχαριστώ εκ των πρότερων

Καλησπέρα στην ομάδα. Αγόρασε ένας φίλος μου το sx3 με 66 πόντους κάννη. θα ήθελα να μου πει κάποιος κάτοχος αυτού του όπλου αν χρειάζεται να πάρει εξτρά τσοκ εκτός από τα μαμά .το φιλαράκι μου κυνηγάει τρυγόνι τσίχλα καρτέρι και περπατητο και κάνα παπί που και που. Σας ευχαριστώ εκ των πρότερων

Αν εχει παρει την απλη με τα μεσα τσοκακια... καλο ειναι να παρει και καποια
απο τα μεσα εξω της winchester τα signature plus.
Ειναι φοβερα τσοκακια με πολυ καλη αποδοση, δοκιμασμενα.
Αν παλι εχει παρει αυτη που ειναι με τα μεσα εξω... με τα signature plus δηλαδη,
δεν χρειαζεται να παρει τιποτα παραπανω... ειναι απολυτα καλυμενος σε ολα.

Last edited:
καλητερα να του πρωτινής να φερει το οπλο στα μετρα του ειδικα αν πειρε με συνθετικα μερη κ μετα να δει για τσοκακια

Last edited:
Στο τρυγόνι και στην τσίχλα είναι καλυμμένος με τα μαμά.
Στο παπί θα μπορούσε να πάρει κάποιο after market.
Σε αυτές τις κάννες ταιριάζουν πολύ τα Patternmaster.
Δες λιγο τα μαμα της μαξους σε σχεση με την χ3 εσωτερικα απο τη μεση προς το στομιο εχουν ενα κωνικο σχημα. Εαν δεν ειναι στην δικη σου θα ειναι μια αποδειξη πως οι τσοκαδες ειναι αλητες

Back