Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλησπέρα στην ομάδα, υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει το anaconda short με sx3? Το λέω γιατί έχω το long και το mid και έχουν συμπεριφορά σαν 1 και 2 άστρα
Πάρε Carlson lm...δεν θες άλλο τσοκ

Καλησπέρα στην ομάδα, υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει το anaconda short με sx3? Το λέω γιατί έχω το long και το mid και έχουν συμπεριφορά σαν 1 και 2 άστρα
Το έχω δοκιμάσει στην μαξους

Τζάμπα λεφτά αν έχεις ένα 4 η σκιτ τα ίδια αποτελέσματα έχεις πάνω κάτω

Για κοντά γενικά δεν αξίζει να αγοράζεις ακριβά τσοκ

Βαριά βαριά

Ενα σκιτ καρσονς

Η τύπου καμπάνα - διασποράς αν θες για μπεκάτσα η κάποιο τυφλό καρτέρι

Το short με χοντρό σκάγι (#5 και κάτω)δείχνει πράγματα...
Για ψιλό σκάγι δεν θα δεις κάτι διαφορετικο από οποιοδήποτε τσοκακι ανάλογης σύσφιξης.
Ίσως σου δώσει κάποια λίγα μέτρα παραπανω κι αυτό όχι πάντα.

Φίλε πάρε και το short και δεν θα χάσεις, έφαγες τον γάιδαρο,την ουρά θα αφήσεις; θα συμπληρώσεις και την Αγιά Τριάδα! ;)
Αν βρεις και κανένα Carlson's 4* η lm χτύπα το και αυτό!
Μια ζωή την έχουμε, ας κάνουμε πράγματα που γουστάρουμε, αυτά μένουν!🙂

Θας σας γράψω τι έχω διαπιστώσει .Για πολύ κοντά χρειάζεται καμπάνα(ανάστροφο ) ,εάν κάποιος αρεσκετε να ρίχνει διασποράς καλό είναι να τα ρίχνει με skeet η 4* για να ξέρει πάντα πως πηγαίνει η ντουφέκια του .Από τα 15 εως τα 40μετρα δε χρειάζεται κανένα ντουφέκι τσοκ αφτερ μάρκετ από τα 40 και πάνω χρειάζεται οπωσδήποτε είτε ψιλό σκάκι είτε χοντρό εκεί είναι που θέλει ψάξιμο ποιο τσοκ αποδίδει καλύτερα το χοντρό και ποιο το ψιλό σκάκι.Και ένα τσοκ για όλα δεν υπάρχει αλλά δε χρειάζονται και 10 κάποιος που τουφεκάει κάλα με 3 τσοκακια είναι οκ

Το εχω και αυτό που έχω να πω είναι ότι σε περπατητά τσίχλας με ψηλά σκάγα δεν μπορώ να πω ότι είδα κάτι που να με ενθουσιάσει παραπάνω πόσο θα πρεπε,
αν και τουφεκιές που έριξα ήτανε ελάχιστες.
Όμως παρόλα αυτά μία φορά σε έναρξη παπιού έκανα το ρίσκο να ξεκινήσω με αυτό από το ξημέρωμα και για κάμποση ωρα . Εκεί με εντυπωσίασε πραγματικά. Είδα ντουφεκές που δεν τις περίμενα.
Από κει και μετά χρησιμοποιήθηκε άλλη μία φορά σε παπιά απόγευμα .
Από τότε κάθεται και ξεκουράζεται.

Φίλε πάρε και το short και δεν θα χάσεις, έφαγες τον γάιδαρο,την ουρά θα αφήσεις; θα συμπληρώσεις και την Αγιά Τριάδα! ;)
Αν βρεις και κανένα Carlson's 4* η lm χτύπα το και αυτό!
Μια ζωή την έχουμε, ας κάνουμε πράγματα που γουστάρουμε, αυτά μένουν!🙂
Φίλε από τα anaconda δεν έχω κανένα παράπονο τέλεια μοτίβο κάνουν και τα 2 κάπως ανοιχτή τουφεκιά στα κοντινά που τη διατηρεί επ αορίστου και αυτό που με έχει τρελάνει είναι ότι έχω πιο "καθαρά" σκοτώματα. Αφού πήρα αυτά τα 2 και είδα αυτά τα αποτελέσματα σκέφτομαι να πάρω και το short για την καψούρα

Φίλε από τα anaconda δεν έχω κανένα παράπονο τέλεια μοτίβο κάνουν και τα 2 κάπως ανοιχτή τουφεκιά στα κοντινά που τη διατηρεί επ αορίστου και αυτό που με έχει τρελάνει είναι ότι έχω πιο "καθαρά" σκοτώματα. Αφού πήρα αυτά τα 2 και είδα αυτά τα αποτελέσματα σκέφτομαι να πάρω και το short για την καψούρα
Καλά εσύ θα μας τρελάνεις????

Καλο ειναι να μην ξοδευομαστε σε ανοιχτα τσοκακια, προσωπικη αποψη παντα. Ωστοσο, δεν θα σε απογοητευσει, κοντα αλλα
και μακρυα θα σου δωσει θηραματα. Αν και λατρης της Carlsons, εχω δοκιμασει ολη την σειρα anaconda και αναφερομαι σε κυνηγια
τσιχλας.

Back