εγώ είμαι, τα τσοκ σκουριάζουνΔεν το νομιζω,γιατι σε αυτο το σημειο πιανει πολυ ευκολα οξειδωση και για αυτο το λογο κολλανε και και τα τσοκ....αλλα σιγουρος δεν ειμαι....
εγώ είμαι, τα τσοκ σκουριάζουνΔεν το νομιζω,γιατι σε αυτο το σημειο πιανει πολυ ευκολα οξειδωση και για αυτο το λογο κολλανε και και τα τσοκ....αλλα σιγουρος δεν ειμαι....
Είναι πολύ καλόΕτοιμάζομαι μου χαμογελάει εδώ και μέρες μια SX4 και δεν μπορώ να αντισταθώ στο φλερτ![]()
Πάρε Carlson lm...δεν θες άλλο τσοκΚαλησπέρα στην ομάδα, υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει το anaconda short με sx3? Το λέω γιατί έχω το long και το mid και έχουν συμπεριφορά σαν 1 και 2 άστρα
Το έχω δοκιμάσει στην μαξουςΚαλησπέρα στην ομάδα, υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει το anaconda short με sx3? Το λέω γιατί έχω το long και το mid και έχουν συμπεριφορά σαν 1 και 2 άστρα
Τζάμπα λεφτά αν έχεις ένα 4 η σκιτ τα ίδια αποτελέσματα έχεις πάνω κάτω
Για κοντά γενικά δεν αξίζει να αγοράζεις ακριβά τσοκ
Βαριά βαριά
Ενα σκιτ καρσονς
Φίλε πάρε και το short και δεν θα χάσεις, έφαγες τον γάιδαρο,την ουρά θα αφήσεις; θα συμπληρώσεις και την Αγιά Τριάδα!Καλησπέρα στην ομάδα, υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει το anaconda short με sx3? Το λέω γιατί έχω το long και το mid και έχουν συμπεριφορά σαν 1 και 2 άστρα
Το εχω και αυτό που έχω να πω είναι ότι σε περπατητά τσίχλας με ψηλά σκάγα δεν μπορώ να πω ότι είδα κάτι που να με ενθουσιάσει παραπάνω πόσο θα πρεπε,Καλησπέρα στην ομάδα, υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει το anaconda short με sx3? Το λέω γιατί έχω το long και το mid και έχουν συμπεριφορά σαν 1 και 2 άστρα
Φίλε από τα anaconda δεν έχω κανένα παράπονο τέλεια μοτίβο κάνουν και τα 2 κάπως ανοιχτή τουφεκιά στα κοντινά που τη διατηρεί επ αορίστου και αυτό που με έχει τρελάνει είναι ότι έχω πιο "καθαρά" σκοτώματα. Αφού πήρα αυτά τα 2 και είδα αυτά τα αποτελέσματα σκέφτομαι να πάρω και το short για την καψούραΦίλε πάρε και το short και δεν θα χάσεις, έφαγες τον γάιδαρο,την ουρά θα αφήσεις; θα συμπληρώσεις και την Αγιά Τριάδα!
Αν βρεις και κανένα Carlson's 4* η lm χτύπα το και αυτό!
Μια ζωή την έχουμε, ας κάνουμε πράγματα που γουστάρουμε, αυτά μένουν!![]()
Καλά εσύ θα μας τρελάνεις????Φίλε από τα anaconda δεν έχω κανένα παράπονο τέλεια μοτίβο κάνουν και τα 2 κάπως ανοιχτή τουφεκιά στα κοντινά που τη διατηρεί επ αορίστου και αυτό που με έχει τρελάνει είναι ότι έχω πιο "καθαρά" σκοτώματα. Αφού πήρα αυτά τα 2 και είδα αυτά τα αποτελέσματα σκέφτομαι να πάρω και το short για την καψούρα
Τώρα μιλάς σωστά!σκέφτομαι να πάρω και το short για την καψούρα
Καλο ειναι να μην ξοδευομαστε σε ανοιχτα τσοκακια, προσωπικη αποψη παντα. Ωστοσο, δεν θα σε απογοητευσει, κοντα αλλαΚαλησπέρα στην ομάδα, υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει το anaconda short με sx3? Το λέω γιατί έχω το long και το mid και έχουν συμπεριφορά σαν 1 και 2 άστρα