L.R.F.

Από εδώ και εμπρός το ανέβασμα θα γίνεται πάντα με το καλάμι σε πλάγια θέση ...
Είναι κ αυτό μια καλή λυση κ προφανώς κ η μοναδική.....
Αρκεί βέβαια να το έχεις στο νου σου εκείνη την ώρα, δεν νομίζω να είναι κ τόσο ευκολο κ η συνήθεια κ το ψάρι από κάτω...

Είναι κ αυτό μια καλή λυση κ προφανώς κ η μοναδική.....
Αρκεί βέβαια να το έχεις στο νου σου εκείνη την ώρα, δεν νομίζω να είναι κ τόσο ευκολο κ η συνήθεια κ το ψάρι από κάτω...
Τώρα που την έπαθα νομίζω πως θα το θυμάμαι , κάθε φορά που θα σηκώνω ψάρι κοντά στην επιφάνεια θα αισθάνομαι σαν να με σημαδεύει μια σφεντόνα ...

Τώρα που την έπαθα νομίζω πως θα το θυμάμαι , κάθε φορά που θα σηκώνω ψάρι κοντά στην επιφάνεια θα αισθάνομαι σαν να με σημαδεύει μια σφεντόνα ...
Η εκδίκηση των ψαριών..
Αντε γεια κ παρε πισω κ αυτη την μαλακία.. 😂

Ρε Τάσο δεν μπορείς να το αποφύγεις να το σηκώσεις κάποιες φορές. Από εδώ και εμπρός το ανέβασμα θα γίνεται πάντα με το καλάμι σε πλάγια θέση ...
Αυτό κάνω κι εγώ αν δω ότι έχω ζόρια πριν το απόχιασμα, χαμηλά το καλάμι σε πλάγια θέση δίπλα μου ώστε να το σέρνω ας πούμε για να μπει απόχη. Τρέμω το αν θα ξαγκιστρώσει και έρθει με όσα το τεχνητό στα μούτρα μου, βάζω το χειρότερο σενάριο να μπει στο μάτι καμια σαλαγκιά

Καλησπέρα σας, πήγα τώρα το απόγευμα για 2 ώρες, σε μια βραχώδη ακτή για ελαφρύ παιχνίδι. Περισσότερο ήθελα να τσεκάρω αν έχουν φανεί κάποια ψάρια τώρα που αρχίζουν και κρυώνουν λίγο τα νερά ...
Δοκίμασα με το ocean slider στην αρχή, και πήρα χτυπήματα μόνο από μικρά λιτσάκια και μαναλάκια (απελευθερώσεις). Μετά έβαλα πλανάκι 7άρι για να ψάξω και βαθύτερα.
Μετά από μια διαδρομή 150 μέτρων περίπου χωρίς χτυπήματα, πήρα χτύπημα από γερό ψάρι. Το έφερα σχεδόν στα 6-7 μέτρα από τα βράχια και είδα ένα ζόρικο σαργό που έβαζε μεγάλη κόντρα και πήγαινε να χωθεί στα μονόπετρα μπροστά μου. Τον ζόρισα λοιπόν κλείνοντας και λίγο τα φρένα και την στιγμή που έφτασε στην επιφάνεια, ξεκαρφώθηκε το πλανάκι και πέρασε σφαίρα δίπλα από το κεφάλι μου !!!!
Παίδες θέλει πολύ προσοχή ... μπορούν να συμβούν ατυχήματα στα καλά καθούμενα !!!
Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε εσάς ή σε κάποιον γνωστό σας ;

Μου έχει σκάσει κ μένα το ψαράκι του λρφ στο κούτελο... Πάγωσα κ μόνο στην ιδέα του τί μπορεί να γίνει αν είσαι άτυχος...
Ωστόσο εγώ θεωρώ ότι δεν μπορείς να κάνεις πολλά ειδικά αν είσαι σε βραχώδη ακτή... Το καλάμι σου κινείται βάση του ενστίκτου σου ανάλογα με τη συμπεριφορά του ψαριού κ του βυθού... Αν τύχει στην αλλαγή κατεύθυνσης να ξαγκιστρωθει κ είσαι άτυχος, μετά θές τύχη...

Θυμόσαστε αυτές τις μάσκες που ήταν με plexiglas ... :D

Νομίζω πως είναι πολύ σοβαρό θέμα, αργά ή γρήγορα θα συμβεί σε όλους μας να ξεκαρφωθεί κάποιο ψάρι κοντά στην επιφάνεια και πρέπει να έχουμε κατά νου ότι το τεχνητό θα εκτιναχθεί !!!

Καλησπέρα σας, πήγα τώρα το απόγευμα για 2 ώρες, σε μια βραχώδη ακτή για ελαφρύ παιχνίδι. Περισσότερο ήθελα να τσεκάρω αν έχουν φανεί κάποια ψάρια τώρα που αρχίζουν και κρυώνουν λίγο τα νερά ...
Δοκίμασα με το ocean slider στην αρχή, και πήρα χτυπήματα μόνο από μικρά λιτσάκια και μαναλάκια (απελευθερώσεις). Μετά έβαλα πλανάκι 7άρι για να ψάξω και βαθύτερα.
Μετά από μια διαδρομή 150 μέτρων περίπου χωρίς χτυπήματα, πήρα χτύπημα από γερό ψάρι. Το έφερα σχεδόν στα 6-7 μέτρα από τα βράχια και είδα ένα ζόρικο σαργό που έβαζε μεγάλη κόντρα και πήγαινε να χωθεί στα μονόπετρα μπροστά μου. Τον ζόρισα λοιπόν κλείνοντας και λίγο τα φρένα και την στιγμή που έφτασε στην επιφάνεια, ξεκαρφώθηκε το πλανάκι και πέρασε σφαίρα δίπλα από το κεφάλι μου !!!!
Παίδες θέλει πολύ προσοχή ... μπορούν να συμβούν ατυχήματα στα καλά καθούμενα !!!
Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε εσάς ή σε κάποιον γνωστό σας ;
Ναι μου έχει τύχει στο σπινινγκ με πλανακι 23 γρ ,παραλίγο να το φάω στο δόξα πατρί και στο κάστινγκ να σπάσει ο κόμπος παραμαλου με μάνα . Το καταλάβα όταν έσκασε το 150αρι βαρίδι στους 40-50 πόντους μπροστά από τα πόδια μου.

Ναι μου έχει τύχει στο σπινινγκ με πλανακι 23 γρ ,παραλίγο να το φάω στο δόξα πατρί και στο κάστινγκ να σπάσει ο κόμπος παραμαλου με μάνα . Το καταλάβα όταν έσκασε το 150αρι βαρίδι στους 40-50 πόντους μπροστά από τα πόδια μου.
Μα τι διάολο κανεις εσυ ωρέ?
Πολεμάς να σκοτωθείς μονάχος σου??? :oops:.yel.

Βγηκα για lrf χθες μετα την βροχη
Στο σουρουπο και ενω ειχα ενα κιτρινο/κοκκινο τεχνικο, βλεπω ενα λουτσο να ξακρίζει ακολουθωντας το ψαρακι αλλα δεν χτυπησε.
Δοκιμασα επανελημένα αλλα strike δεν ειχα
Εκανα κάτι λαθος;;;
Μηπως ήθελε συλικονη;

Έχει φανεί κάνα κοκαλι ρε lrfαδες?
Έχω να πάω απ τον ιούλιο. Ίσως η χειρότερη χρονιά ever
Κι όταν λέω η χειρότερη εννοώ ιούνιο-ιούλιο εξορμήσεις για κοκκάλια και γύρναγα άψαρος
Αν έχει καλό καιρό το σκ θα πάω μια βόλτα, μπας τα έχει πάει πίσω και ο καιρός και γίνει παιχνίδι

Back