Εγώ έχω δει προ ολίγων εβδομάδων πελαργό...Έχω δει εδώ και πολύ καιρό χελιδόνι

Εγώ έχω δει προ ολίγων εβδομάδων πελαργό...Έχω δει εδώ και πολύ καιρό χελιδόνι
Είναι κακό φίλε μετά από.μια κακή κυνηγετική σεζόν να παίζεις με το πόνο του άλλου όταν είναι και αεκτζής.Σας το έχω αναφέρει ξανά η λέξη θρύλος δεν βγήκε τυχαία γι'αυτό απευθύνεται μόνο στην ολυμπιακάρα και στη Remington.Οι έξυπνοι άνθρωποι αλλάζουν απόψεις είναι καιρός κάποιοι να έρθετε στο κλαμπ των νικητών ποδοσφαιρικά και κυνηγετικά.Θα ήταν παράλειψη να μη πω περαστικά σε όλους τους αεκζηδες του φορουμ
Εμείς εκτός απ' το όνομα βλέπω έχουμε και άλλα κοινά καλή σαρακοστήΕίναι κακό φίλε μετά από.μια κακή κυνηγετική σεζόν να παίζεις με το πόνο του άλλου όταν είναι και αεκτζής.Σας το έχω αναφέρει ξανά η λέξη θρύλος δεν βγήκε τυχαία γι'αυτό απευθύνεται μόνο στην ολυμπιακάρα και στη Remington.Οι έξυπνοι άνθρωποι αλλάζουν απόψεις είναι καιρός κάποιοι να έρθετε στο κλαμπ των νικητών ποδοσφαιρικά και κυνηγετικά.
γιασου ρε αρηηη στης πρωτες τουφεκιες εβαζες πλουσιαη προσκοπευση και ηθελες και δευτερη τουφεκια για να τις παρης μετα εστρωσεεεεςςςΚοτσαρα την κάμερα σε κάνα 2 καρτέρια τώρα στο τέλος έτσι για το καλό...
παρέα με τον πατέρα μου!
![]()
Πατέρας - κολλητός….Μονο με αυτόν τα "βρίσκω" κυνηγετικά απόλυτα….Εχουμε την ίδια αρρώστια!
1,5 χρόνο μου λείπει...Πατέρας - κολλητός….Μονο με αυτόν τα "βρίσκω" κυνηγετικά απόλυτα….Εχουμε την ίδια αρρώστια!
Εγώ τον έχω άρρωστο κάθε φόρα που του περνώ θηράματα βάζει τα κλάματα και μου λέει έχεις Απού που να μοιάσεις...από αυτόν έμαθα τεράστια αξία να κυνηγάς μάζη τους....1,5 χρόνο μου λείπει...
Θα έδινα πολλά για μερικά ακόμα κυνήγια μαζί του.
Έπρεπε να γυρίσεις λίγο αριστερά την κάμερα να τραβήξεις και την άλλη τσόντα.Κοτσαρα την κάμερα σε κάνα 2 καρτέρια τώρα στο τέλος έτσι για το καλό...
Και του χρονου.Πάει και αυτή η σεζόν !! Για μένα όπως ξεκίνησε, με 2 τσίχλες την 1η Νοεμβρίου, έτσι έκλεισε και η τελευταία μέρα ...
Και του χρόνου ΣτέλιοΠάει και αυτή η σεζόν !! Για μένα όπως ξεκίνησε, με 2 τσίχλες την 1η Νοεμβρίου, έτσι έκλεισε και η τελευταία μέρα ... Την προτελευταία (Πέμπτη) το απόγευμα, όταν πήγα στο χωριό δεν έβρεχε, και ήλπιζα ότι θα κρατήσει έτσι μέχρι το βράδυ και πετάχτηκα σε ένα κοντινό καρτέρι. Μετά από λίγο όμως άρχισε να ψιλοβρέχει. Έκανα υπομονή μέχρι τις 6.00' οπότε ξεκίνησε ραγδαία βροχή. Παρόλο που είχα πάρει ένα ομπρελάκι δεν έκανε τίποτα, και έφυγα άρον άρον και γύρισα σπίτι μούσκεμα και ατουφέκιστος !!! Την Παρασκευή το πρωί έκανα μια μικρή βόλτα, πήρα μια τσίχλα και κλαμπάνισα άλλη μια.
View attachment 96153
Το απόγευμα πήγα για τελευταία φορά στο συνηθισμένο μου καρτέρι, παίρνοντας το δίκαννο ... Μετά τις 6.00' άρχισαν να περνάνε, αλλά οι περισσότερες μακριά, από την απέναντι πλαγιά. Πρέπει να είδα τουλάχιστον τριπλάσιες από ότι έβλεπα τις προηγούμενες φορές, αλλά εκτός βολής ... Ξαφνικά μια, με τάσεις αυτοκτονίας προφανώς, γύρισε και ήρθε προς το μέρος μου και την κατέρριψα ... Προς το σούρουπο κατέβηκα λίγο πιο κάτω, κλαμπάνισα δύο ακόμη, και τέλος !!!
Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά, και να μπορούμε να βγαίνουμε τη βόλτα μας, είτε έρθουν πολλές είτε λίγες τσίχλες ...
View attachment 96154
Υ.Γ. Το τελευταίο απόγευμα πέρασε και ένα ζευγάρι φάσσες από το καρτέρι μου !!! Όλη τη σεζόν φέτος δεν είχε εμφανιστεί φάσσα από εκεί, ούτε κοντά ούτε μακριά, εν αντιθέσει με τις προηγούμενες χρονιές ... Και τώρα πέρασαν από πάνω μου στα 20 μέτρα, πιο βολικά δεν γινόταν !!! Ακόμη και αν επιτρεπόταν, αυτό το μήνα δεν θα τις τουφεκούσα, γιατί εδώ κάτω από ότι έχω παρατηρήσει και άλλες χρονιές, έχουν αρχίσει ήδη τα προκαταρκτικά του ζευγαρώματος ...
φιλεμου στελιο θα κανουμε ανταλαγη προιωντον του χρονου δηλ θα ερθης σε μενα για κυνηγι τσιχλαςςςς,,,και εγω για κυνηγι στην κρτητη για πιπινιααααΠάει και αυτή η σεζόν !! Για μένα όπως ξεκίνησε, με 2 τσίχλες την 1η Νοεμβρίου, έτσι έκλεισε και η τελευταία μέρα ... Την προτελευταία (Πέμπτη) το απόγευμα, όταν πήγα στο χωριό δεν έβρεχε, και ήλπιζα ότι θα κρατήσει έτσι μέχρι το βράδυ και πετάχτηκα σε ένα κοντινό καρτέρι. Μετά από λίγο όμως άρχισε να ψιλοβρέχει. Έκανα υπομονή μέχρι τις 6.00' οπότε ξεκίνησε ραγδαία βροχή. Παρόλο που είχα πάρει ένα ομπρελάκι δεν έκανε τίποτα, και έφυγα άρον άρον και γύρισα σπίτι μούσκεμα και ατουφέκιστος !!! Την Παρασκευή το πρωί έκανα μια μικρή βόλτα, πήρα μια τσίχλα και κλαμπάνισα άλλη μια.
View attachment 96153
Το απόγευμα πήγα για τελευταία φορά στο συνηθισμένο μου καρτέρι, παίρνοντας το δίκαννο ... Μετά τις 6.00' άρχισαν να περνάνε, αλλά οι περισσότερες μακριά, από την απέναντι πλαγιά. Πρέπει να είδα τουλάχιστον τριπλάσιες από ότι έβλεπα τις προηγούμενες φορές, αλλά εκτός βολής ... Ξαφνικά μια, με τάσεις αυτοκτονίας προφανώς, γύρισε και ήρθε προς το μέρος μου και την κατέρριψα ... Προς το σούρουπο κατέβηκα λίγο πιο κάτω, κλαμπάνισα δύο ακόμη, και τέλος !!!
Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά, και να μπορούμε να βγαίνουμε τη βόλτα μας, είτε έρθουν πολλές είτε λίγες τσίχλες ...
View attachment 96154
Υ.Γ. Το τελευταίο απόγευμα πέρασε και ένα ζευγάρι φάσσες από το καρτέρι μου !!! Όλη τη σεζόν φέτος δεν είχε εμφανιστεί φάσσα από εκεί, ούτε κοντά ούτε μακριά, εν αντιθέσει με τις προηγούμενες χρονιές ... Και τώρα πέρασαν από πάνω μου στα 20 μέτρα, πιο βολικά δεν γινόταν !!! Ακόμη και αν επιτρεπόταν, αυτό το μήνα δεν θα τις τουφεκούσα, γιατί εδώ κάτω από ότι έχω παρατηρήσει και άλλες χρονιές, έχουν αρχίσει ήδη τα προκαταρκτικά του ζευγαρώματος ...