Μετα απο 5000 χρονια μπορει να χρειαστει κανα ελατηριο, θα βρει λες?...Οπλάρα σου λέω έχεις ... άι μην πάρω την ίδια με εσάς που έμπλεξα ...
Ρίχνεις 200 φυσίγγια την σεζόν ... θα αντέξει χμμμ 5000 χρόνια![]()
Εγώ το είπα οτι αυτή είναι η πιο όμορφη και φυσικά ακόμα πιο ωραία η academia αλλα πολύ ακριβή. Deluxe δαγκωτό!Πάρτε μια Rafaello Deluxe να κάνετε δουλειά σας!Είναι τόσο όμορφη, που άμα λάχει την πάς και βόλτα σαν την γκόμενα!
![]()
εγω αν επερνα αυτη την στιγμη benelli μονο be diamond και beccacia ολες της αλλες σας της χαριζωΟι όμορφες δεν έχουν δολοφονικό κύρος.
![]()
δες λίγο το βιντεο που ανεβασα με τον μπληζιώτη για να καταλάβεις τι παίζειΟκ. Καλώς τότε. Η Breda από ότι μου είχε πει ο Περβολαρακης στην Κρήτη κάποτε έβγαζε γερά καλά όπλα όσο ήταν κρατική εταιρεία. Έτσι μου είχε πει.Τωρα δεν ξέρω τι παίζει. Ένας ξάδερφος μου είχε πάρει την echo με την αλουμινένια βάση και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Αλλά ποτέ δεν έπιασα Breda που να έχει καλύτερο ζύγισμα και να μου έρχεται καλύτερα από τις Benelli. Ήταν πιο χοντροκομμένα όπλα.
Όμως μπορει να έχουν όλα αυτά τα όπλα το ίδιο σύστημα με τα Benelli αλλά δεν είναι Benelli. Και τα τουρκικά όπως τα aselkon κλπ έχουν το ίδιο σύστημα αλλά δεν είναι Benelli. Κακά τα ψέματα.
στα όπλα μας έχει φαει το: απεξω κούκλα από μέσα πανούκλαΤελικά ότι είναι όμορφο πληρώνεται ,γυναίκα ,αυτοκίνητο,καραμπίνα,δίκανο,ζούμε στο κόσμο εντελώς της εικόνας κάποιοι το εκμεταλευονται στο έπακρο ειδικά οι γυναίκες και η μπενελι.
Και εγώ αν έπαιρνα becacia θα έπαιρνα αλλά δεν θα ξαναπάρω τίποτα μέχρι ότου μπορέσω και πάρω ένα perazzi μεταχειρισμένοεγω αν επερνα αυτη την στιγμη benelli μονο be diamond και beccacia ολες της αλλες σας της χαριζω![]()
Ποια δεν είναι αξιόλογα τότεΚανένα από τα όπλα που πέρασαν από τα χέρια μου δεν ήταν τέλειο και μερικά παρουσίασαν και θεματακια. Δε σημαίνει ότι δεν ήταν αξιόλογα.
Δεν το ειχε για να το δω δυστυχώς!!!Η marocchi vero θεωρώ ότι είναι ένα πολύ καλό ντουφέκι διότι η εταιρία δεν είναι τυχαία και με πολύ καλή βαφή .Εάν ήταν άλλες εποχές θα είχε περάσει και αυτή από τα χέρια μου .Τώρα υπάρχει η επιφύλαξη από τον κάθε ένα και προτιμάει τη σιγουρατζα δεν ρισκάρει κάτι ανάλογο συμβαίνει και με αυτούς που αγοράζουν ακριβά αυτοκίνητα πάνε στις σίγουρες μάρκες και δεν εμπιστεύονται εύκολα το νέο .Εγώ δεν ήμουν ποτέ έτσι ότι γουσταριζα το έπαιρνα και ας ήταν μάρκα σαγιονάρα και marocchi αυτογεμες είχα πριν χρόνια αερίων το ΧΑ κάψει στο ντουφεκιδι και το μόνο που είχα χρειαστεί ήταν αλλαγή σε επαναστατικό που βρισκόταν γύρω από την αποθήκη .Και ήταν και βολικό γιατί είχα σενιαρει το κοντάκι στον οπλουργο πολύ ευκολότερα και με τις επιθυμητές κλίσεις.
όλα τα απεξω κούκλα από μέσα πανούκλαΠοια δεν είναι αξιόλογα τότε![]()