Άρβυλα ( Αγορά )

Καλησπέρα σε όλους, ερωτηση
Τι να περάσω τα δέρματα σε μποτάκια aku με gortex για συντήρηση εν όψη εναρξης
Εδώ και 4 χρόνια περνάω κάθε χρόνο τα δικά μου Zenith με αυτό το λάδι. Κυριολεκτικά μαλακώνει και ζωντανεύει το δέρμα. Είχα βρει και 500ml από Γιάννενα σε ακόμα καλύτερη τιμή.
https://thedoyensclub.gr/shop/δέρμα-λαδιού/για-ανανέωση-δέρμα-λαδιού/tarrago-saddlery-oil-125ml/
Screenshot_20230722_202449_com.huawei.browser.jpg

Ιδού... Το μαύρο κάτω ειναι κατι σαν σκληρό υφασμα, εχω ενα κερι grangers που περνουσα τα παλιά, αλλα μάλλον χρειάζονται σπρει αυτά απ οτι καταλαβαίνω.
Καλορίζικα!
Αλλά.μην τα βάλεις σε πέτρα θα κλάψεις...😁

Αφου είπαμε κάνω φλώρικα κυνήγια εγω! Αν τύχει πέτρα υπάρχουν καβάτζα τα παλιά!
Επειδή τα είχα στο γραψα πολύ ωραίο αρβυλο στεγανό ελαφρύ αλλά όχι για πέτρα πολλές ραφές για καρτέρι περπατητα καιμπεκατσα σε δάση πιστεύω από τα καλύτερα που μπορείς να.παρεις...
Και πάλι καλοφόρετο !

Επειδή τα είχα στο γραψα πολύ ωραίο αρβυλο στεγανό ελαφρύ αλλά όχι για πέτρα πολλές ραφές για καρτέρι περπατητα καιμπεκατσα σε δάση πιστεύω από τα καλύτερα που μπορείς να.παρεις...
Και

Και πάλι καλοφόρετο !
Ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη, σαν χρήστης σημαντική η γνώμη σου. Το βλέπω κι εγω οτι δεν κάνουν για σκληρα εδαφη και δεν ξέρω και στο κρύο αν ανταποκρίνονται ικανοποιητικά, αλλά το ελαφρύ και στεγανό ήταν αυτό που ήθελα.

Back