Κορυφαία άρβυλα.Scarpa μποτακια, έχει κανείς? Για τα νούμερα ήθελα να ρωτήσω...
Μισό νούμερο μεγαλύτερο, τα είχα πάρει.
Κορυφαία άρβυλα.Scarpa μποτακια, έχει κανείς? Για τα νούμερα ήθελα να ρωτήσω...
Τι τιμή έχουν,μήπως είναι παλιό μοντέλο;Παιδιά καλησπέρα,θέλω να πάρω ένα ζευγάρι μποτάκι ορειβατικά και βρήκα αυτά σε προσφορά! Τα έχει κανείς; Ξέρει να μου πει κανείς αν είναι καλά ;; Μπεκάτσα κυνηγάω https://www.skroutz.gr/s/30701212/Aigle-Μποτάκια-Κυνηγιού-Αδιάβροχα-Sarenne-Mid-GTX-Marron.html
Το λινκ που έβαλες, λέει ότι δεν είναι διαθέσιμοΠαιδιά καλησπέρα,θέλω να πάρω ένα ζευγάρι μποτάκι ορειβατικά και βρήκα αυτά σε προσφορά! Τα έχει κανείς; Ξέρει να μου πει κανείς αν είναι καλά ;; Μπεκάτσα κυνηγάω https://www.skroutz.gr/s/30701212/Aigle-Μποτάκια-Κυνηγιού-Αδιάβροχα-Sarenne-Mid-GTX-Marron.html
Βαρύ, στιβαρό,όλο δέρμα. Αξίζει και θα το ξανά έπαιρνα. Αρκεί να κοιτάζουμε και ημερομηνία κατασκευής πριν την αγορά γιατί είναι με γκορτεξΠαιδες εχει καποιος τα meindl kansas να μου πει γνωμη?
Ευχαριστω! Και εγω υπερ του δερματος ειμαι και δεν εχω προβλημα τα γοραω και καλοκαιρι! Tο kansas σκεφτομαι να το παρω για τον πατερα μου!Εννοείται ότι δεν κάνει για καλοκαίρι γιατί έχει αρκετό μονωτικό υλικό. Το καλοκαίρι για εμένα , θέλει δερμάτινο άρβυλο αλλά χωρίς μόνωση και γκορτεξ. Να πω ότι προσωπικά απεχθάνομαι την κορντουρα σε κυνηγετικό άρβυλο. Άλλοι συνάδελφοί μπορεί να την προτιμούν.
Από 150 τα βρήκα 100 ευρώ ! Τα αγόρασα και μπορώ να πω ότι είναι πολύ άνεταΤι τιμή έχουν,μήπως είναι παλιό μοντέλο;
Καλοφορετα!Από 150 τα βρήκα 100 ευρώ ! Τα αγόρασα και μπορώ να πω ότι είναι πολύ άνετα
Κ εγώ αυτά έχω αλλά γλιστράνε υπερβολικά πολύ...Εγω μολις πηρα κ δευτερο ζευγαρι aku zenith.δυσκολα θα επαιρνα αλλο μποτακι για τη χρηση που κανω πλεον.ειναι ελαφρυ ζεστο κ πραγματικα αδιάβροχο.το μονο του μειονεκτημα ειναι οτι εχει μαλακη σολα κ δεν ειναι για εδαφη με πολυ πετρα.αλλα.οπως ειπα σπανια θα παω για περδικα οποτε τα βγαζουν τα λεφτα τους.μεχρινκ τον Οκτώβρη θα φοραω τα παλια κ μετα τα καινούργια
Σε ευχαριστω πολυ !!Καλοφορετα!
Τα έχω πάρει στο πατέρα μου από τον Αλέξη τον Παρδαλάκη στο Αιγάλέω και τα έχει ευχαριστηθεί στα χωράφια και στις πεζοπορίες χειμώνα καλοκαίρι.
Με πέθανες και καίει η μπυρα όταν τρέχει από την μύτη ρε φίλε.Καλοριζικα κ καλοφορετα!
Αυτός είναι αδελφός...
Πρέπει όμως κ εσυ στα γενέθλια του κάτι να του παρεις...
Μια ιδέα δινω.....
View attachment 78038
Διδυμοι ειναιΚαλοριζικα κ καλοφορετα!
Αυτός είναι αδελφός...
Πρέπει όμως κ εσυ στα γενέθλια του κάτι να του παρεις...
Μια ιδέα δινω.....
View attachment 78038
Πραγματικά στεγανά είναι μόνο τα άρβυλα με μεμβράνη goretex και sympatex. Απ' όσα έβαλες μόνο τα Lomer έχουν στεγανή μεμβράνη (sympatex).Καλημερα σας!Μπορειτε να μου πειτε γνωμες για τα συγκεκριμένα γιατι ειμαι στο ψαξιμο θελω να δωσω βαρια μεχρι 150€ αλλα για κατι που να αξιζει κ να ειναι αδιαβροχο κ να μν γλυστραει?Αν εχετε κ κάποια πιο φθηνη λυση δεκτη.Το κυνηγι που κανω ειναι κυρίως λαγος κ καμια τσιχλαView attachment 78100View attachment 78101View attachment 78102View attachment 78103