Άρβυλα ( Αγορά )

Καλημερα σας!Μπορειτε να μου πειτε γνωμες για τα συγκεκριμένα γιατι ειμαι στο ψαξιμο θελω να δωσω βαρια μεχρι 150€ αλλα για κατι που να αξιζει κ να ειναι αδιαβροχο κ να μν γλυστραει?Αν εχετε κ κάποια πιο φθηνη λυση δεκτη.Το κυνηγι που κανω ειναι κυρίως λαγος κ καμια τσιχλαView attachment 78100View attachment 78101View attachment 78102View attachment 78103
κοιτα για τα asolo μεχρι 150,160ε.

Τα alpes και τα mulaz δν εχουν sympatex?
Όχι, η Lytos βάζει μια δικιά της την Tepor Dry. Πιθανώς σε αυτά τα μοντέλα που έχουν παχύ δέρμα και περιφερειακή κάλυψη με λάστιχο να έχεις άψογη αδιαβροχοποιηση. Αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει προσωπικά, οπότε δε μπορώ να πάρω όρκο.
Sympatex βάζει η Lomer, η Grisport στα ακριβά της μοντέλα και πριν 20 χρόνια η Crispi (πλέον Goretex). Αυτές θυμάμαι.

Μεμβράνες τύπου gore tex έχουν κατασκευάσει πολλοί άλλοι, όλες έχουν πάνω κάτω τις ίδιες ιδιότητες και αδυναμίες, όπως και τα όρια τους. Σε ζέστη και ψηλή υγρασία καμία δεν αποδίδει όπως διαφημίζεται, επίσης υπάρχει μόνιμα η σχέση στεγανοτητας με διαπερατοτητα, δηλαδή διαπνοη. Όσο καλή και να είναι η τεχνολογία του υλικού το προϊόν είναι συμβιβασμός αυτών των δύο αντιπάλων χαρακτηριστικών. Και επιπλέον η διάρκεια ζωής τους και η αντοχή τους είναι περιορισμένη με επιδεινουμενη συμπεριφορά.

Μεμβράνες τύπου gore tex έχουν κατασκευάσει πολλοί άλλοι, όλες έχουν πάνω κάτω τις ίδιες ιδιότητες και αδυναμίες, όπως και τα όρια τους. Σε ζέστη και ψηλή υγρασία καμία δεν αποδίδει όπως διαφημίζεται, επίσης υπάρχει μόνιμα η σχέση στεγανοτητας με διαπερατοτητα, δηλαδή διαπνοη. Όσο καλή και να είναι η τεχνολογία του υλικού το προϊόν είναι συμβιβασμός αυτών των δύο αντιπάλων χαρακτηριστικών. Και επιπλέον η διάρκεια ζωής τους και η αντοχή τους είναι περιορισμένη με επιδεινουμενη συμπεριφορά.
Μιλας για την στεγανοποιηση της lytos να φανταστω ε?

Οποτε ας μας πει καποιος που ξερει για τα lytos αν ειναι καλη η αδιάβροχοποιηση τους κ αν αξιζουν ή να κoιταξουμε για τα συγκεκριμένα lomer που ειναι λιγο πιο οικονομικα σε σχεση με αλλα μοντέλα της?
Στα δικά μου Lytos η "αδιαβροχότητα" κράτησε 1 χρόνο . Τον δεύτερο πήραν νερό .

Φαινεται τιμιο το bormio αλλα ανεβαινω πολυ στην τιμη δυστυχως.Εψαχνα κατι πιο vfm.Γι αυτο κ ρωτησα για τα lomer τα tonale pro stx.Σιγουρα δν μπορουμε να τα εχουμε ολα οποτε πειτε ρε παιδια κανενα vfm γιατι εχουμε καψει το κεφαλι μας στο ψαξιμο🤯🤯🤯

Φαινεται τιμιο το bormio αλλα ανεβαινω πολυ στην τιμη δυστυχως.Εψαχνα κατι πιο vfm.Γι αυτο κ ρωτησα για τα lomer τα tonale pro stx.Σιγουρα δν μπορουμε να τα εχουμε ολα οποτε πειτε ρε παιδια κανενα vfm γιατι εχουμε καψει το κεφαλι μας στο ψαξιμο🤯🤯🤯
Grisport 11603 την έκδοση με SYMPATEX!
Με λίγο ψάξιμο παίζει στα 145€ μ.ο.

Το περδικαρβυλο θέλει πολύ συγκεκριμένα τεχνικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά, τα οποία δεν τα βρίσκεις σε άρβυλα κάτω από 250-300€ άποψη μου.
Μιλάμε για κάτι που θα κρατήσει και όχι να βγούνε οφφ με δύο κυνήγια και να σου φταίει το μποτάκι κι όχι εσύ που το διάλεξες λάθος.
Για τσίχλες πας και με σκαρπινια

Grisport 11603 την έκδοση με SYMPATEX!
Με λίγο ψάξιμο παίζει στα 145€ μ.ο.
Πολυ ωραιο αρβυλο αλλα εγω που το εχω απο την πρωτη φορα που το εβαλα περιση σε ενα σημειο μου εβαλε νερα μαλον εχει θεμα εκει η συμπατεξ !!! Το αλο το παπουτσι τελειως στεγανο !!!

Πολυ ωραιο αρβυλο αλλα εγω που το εχω απο την πρωτη φορα που το εβαλα περιση σε ενα σημειο μου εβαλε νερα μαλον εχει θεμα εκει η συμπατεξ !!! Το αλο το παπουτσι τελειως στεγανο !!!
Εγώ θα το γυρνούσα πίσω, η συμπατεξ όπως είδες είναι στεγανή μεμβράνη προφανώς έχει κάποιο θέμα εκ κατασκευής.
Απ' όσο ξέρω η αντιπροσωπεία στα Γιάννενα είναι συνεργάσιμη σε τέτοια θέματα.

Back