Άρβυλα ( Αγορά )

Εγώ σκέφτομαι φέτος να δοκιμάσω την τύχη μου με την grisport. Να βρω ένα μαλακό ελαφρύ μοντέλο μέχρι 120-150€ μαξ και να δούμε πως θα πάει... Τα aku που προτιμούσα μέχρι τώρα έχουν φτάσει 220+ και ειλικρινά το θεωρώ υπερβολή στις μέρες μας και ιδιαίτερα αφου δεν κάνω και απαιτητικά κυνηγια όπως καλή ώρα οι περδικαδες πάνω στα γκρεμια κτλ.

Εγώ σκέφτομαι φέτος να δοκιμάσω την τύχη μου με την grisport. Να βρω ένα μαλακό ελαφρύ μοντέλο μέχρι 120-150€ μαξ και να δούμε πως θα πάει... Τα aku που προτιμούσα μέχρι τώρα έχουν φτάσει 220+ και ειλικρινά το θεωρώ υπερβολή στις μέρες μας και ιδιαίτερα αφου δεν κάνω και απαιτητικά κυνηγια όπως καλή ώρα οι περδικαδες πάνω στα γκρεμια κτλ.
Συμφωνώ μαζί σου. Όχι γιατί είναι υπερβολή στις μέρες μας όπως λες, αλλά γιατί δε βλέπω ούτε την ποιότητα υλικών, ούτε την τεχνολογία που να μπορεί να δικαιολογήσει τιμή πάνω από 50 ευρώ για αυτά τα μποτάκια. Φτηνιάρικα υλικά είναι με σύντομη ημερομηνία λήξης.

Άσε τα πειράματα..... κάνε έρευνα αγοράς και πάρε το zenith..... αφού όπως λες δεν κάνεις απαιτητικά κυνήγια θα σε πάνε 5 χρόνια..... τουλάχιστον

Last edited:
Άσε τα πειράματα..... κάνε έρευνα αγοράς και πάρε το zenith..... αφού όπως λες δεν κάνεις απαιτητικά κυνήγια θα σε πάνε 5 χρόνια..... τουλάχιστον
Βασικά θα σε πάνε έως ότου διαλυθούν οι σόλες οπότε βάζεις καινούργιες και συνεχίζεις. Με χαλαρά κυνήγια βάλε 15 χρόνια.
Έχω δύο ζευγάρια Zenith, μεσαίο για περπατητο και ψηλό για καρτερια, μου ταιριάζουν στο πόδι τέλεια και δεν κάνω πειράματα πλέον, κατασταλαξα.

Βασικά θα σε πάνε έως ότου διαλυθούν οι σόλες οπότε βάζεις καινούργιες και συνεχίζεις. Με χαλαρά κυνήγια βάλε 15 χρόνια.
Έχω δύο ζευγάρια Zenith, μεσαίο για περπατητο και ψηλό για καρτερια, μου ταιριάζουν στο πόδι τέλεια και δεν κάνω πειράματα πλέον, κατασταλαξα.
Εγώ μιλάω για το Aku zenith..... βγαίνει σε ψηλό και χαμηλό;
Αυτό ξέρω.....Screenshot_2023-10-07-09-46-36-827_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

Εγώ μιλάω για το Aku zenith..... βγαίνει σε ψηλό και χαμηλό;
Αυτό ξέρω.....View attachment 80499
Γιαυτό μιλάω κιεγω. Πήρα το τελευταίο υψηλότερο με καλύτερη θερμομόνωση πριν 2-3 χρόνια. Είμαι κολλημένος με τα Αku 25 χρόνια, ότι άλλο πήρα ή η τιμή δεν άξιζε ή δεν μου ταίριαζε στο πόδι.
Στα παλιά AKU η σόλα δεν χάλαγε όπως στα τωρινά αρβυλα όλων των εταιρειών, έχω ακόμα τα πρώτα που αγόρασα πριν 25 χρόνια για περπάτημα στην πόλη.
Ψωνιζω πάντα από survival με δοκιμη επι τόπου, γιατί φοβάμαι μην αλλάξουν το καλούπι.

Γιαυτό μιλάω κιεγω. Πήρα το τελευταίο υψηλότερο με καλύτερη θερμομόνωση πριν 2-3 χρόνια. Είμαι κολλημένος με τα Αku 25 χρόνια, ότι άλλο πήρα ή η τιμή δεν άξιζε ή δεν μου ταίριαζε στο πόδι.
Στα παλιά AKU η σόλα δεν χάλαγε όπως στα τωρινά αρβυλα όλων των εταιρειών, έχω ακόμα τα πρώτα που αγόρασα πριν 25 χρόνια για περπάτημα στην πόλη.
Ψωνιζω πάντα από survival με δοκιμη επι τόπου, γιατί φοβάμαι μην αλλάξουν το καλούπι.
Εγώ τώρα έχω στην κατοχή μου το δεύτερο ζευγάρι.... έχει τρεις σεζόν με αρκετά χιλιόμετρα..... ελπίζω να βγάλει και τη φετινή..... άλλα τέσσερα ζευγάρια έχουν χαλάσει ο συγκυνηγος μου και ο κουμπάρος μου. Ο συγκυνηγος πήρε το τρίτο του ζευγάρι πριν λίγες μέρες....

Ούτε να το σκέφτεσαι. Πήγαινε σε cmp πολύ πιο ανώτερο.

Κύριε Γιάννη το Slope έχετε όχι το Zenith
Το Zenith βγαίνει σε ένα μόνο ύψος, το Slope που έχετε έχει καμία 7-8 διαφορετικούς τύπους σε δέρμα, ύψος, περιφερειακή ενίσχυση και χρώματα.

Παλικάρια σε αναζήτηση αρβυλου για τον κολλητό πρώην κάτοχος AKY slope gtx
Οπότε θέλει να πάει σε κάτι άλλο τώρα.... διαθέτει μέχρι 200€ να έχει goretex και να είναι όσο πιο ελαφρύ γίνεται.....
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Οπότε θέλει να πάει σε κάτι άλλο τώρα.... διαθέτει μέχρι 200€ να έχει goretex και να είναι όσο πιο ελαφρύ γίνεται.....
Asolo drifter grey

Lowa Renegade GTX
https://www.skroutz.gr/s/39694814/L...-Adiavrocha-me-Memvrani-Gore-Tex-Kokkina.html

Aku pilgrim mk2...
Garsport HART WP
Και εάν βρεις το παπούτσι που είχα 7 χρονια
Crispi maremma

Εχθές επισκέφτηκα την Βουλγαρία συγκεκριμένα το Σαντάνσκι βρήκα κάποια κυνηγετικα
Να πω ότι το Beretta setter το είχε 165€
Ενώ το diotto nature 168€ το οποίο έψαξα σήμερα και το βρήκα στην Ιταλία 155€ και στην Ελλάδα δεν μπόρεσα να το βρω το συγκεκριμένο και έψαξα και στην Βουλγαρία στο zarimex συγκεκριμένα και έπεσα πάνω στην προσφορά
Έχετε ακούσει κάτι για την συγκεκριμένη εταιρεία κάθε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη
https://zarimex.eu/en/diotto-shoes-nature

Back