Πολύ ωραία, καλή επιλογή.Ιδού... Το μαύρο κάτω ειναι κατι σαν σκληρό υφασμα, εχω ενα κερι grangers που περνουσα τα παλιά, αλλα μάλλον χρειάζονται σπρει αυτά απ οτι καταλαβαίνω.
Πολύ ωραία, καλή επιλογή.Ιδού... Το μαύρο κάτω ειναι κατι σαν σκληρό υφασμα, εχω ενα κερι grangers που περνουσα τα παλιά, αλλα μάλλον χρειάζονται σπρει αυτά απ οτι καταλαβαίνω.
Ευχαριστώ φιλαράκι, μου πάνε!
Ευχαριστώ Σταμάτη! Χαιρετίσματα στον Σταυράκο!
Σε όλες τις μάρκες το ίδιο συμβαίνει, ειδικά με την adidas το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Ίσως επηρεάζεται από το σχέδιο και την γραμμή! Adidas δεν θα φορέσουν οι έχοντες έστω και υποψία πλατυποδίας!.Τα μονα παπουτσια που πηρα σε μικροτερο νουμερο απ αυτο που φοράω ηταν τα Αcu Zenith. Οταν τα πτωτοδοκιμασα φορεσα το 46 που ειναι το νουμερο μου και ειδα οτι κατι δεν ....
Τοτε μου ειπε ο πωλητης οτι σ αυτο θελω ενα μικροτερο και όντως Το 45 ηταν λες και ηταν φτιαγμενο για το ποδι μου.
Ολα ειναι λιγο σχετικά με τα νούμερα.
Να πω εδώ ότι έχω τραβήξει μεγάλο μανίκι με τα παπούτσια της adidas Εχω αγορασε 46 , 46 και2/3 ,έχω φορέσει και 47 . Οσο για τα Νικρ ; 47 και 1/3.
Τι στο διάολο κάνουν δεν μπορώ να καταλάβω.
Tα δικά μου στις 5 Νοεμβρίου.Φέτος πρέπει να πάρω και εγώ αρβύλα. Ευτυχώς 4 Νοεμβρίου είναι τα γενέθλια μου @Manos
Solognac ότι έχω πάρει εγγύηση ... παπούτσια όμως δεν έχω πάρει.Solognac,decathlon έχει άποψη κάνεις?
View attachment 75320
Ευαισθητούλη μου εσύτώρα για αδιαβροχοποιηση δεν μπορείς να είσαι και σίγουρος.
Παναγιώτη είναι κορυφαία όλα τα προϊόντα της Saphir. Εγώ το χρησιμοποιώ αυτό σε άρβυλα χωρίς μεμβράνη, όπως κάποια παλιά Meindl. Oι μεγάλοι κατασκευαστές άρβυλων με μεμβράνη Goretex ή παρόμοια, αποτρέπουν όμως από την χρήση τέτοιων υλικών με λίπος, γιατί ναι μεν μαλακώνει και αδιαβροχοποιεί, χάνει όμως το δέρμα τη διαπνοή γιατί σφραγίζει τους πόρους.
Ακριβώς έτσι.Παναγιώτη είναι κορυφαία όλα τα προϊόντα της Saphir. Εγώ το χρησιμοποιώ αυτό σε άρβυλα χωρίς μεμβράνη, όπως κάποια παλιά Meindl. Oι μεγάλοι κατασκευαστές άρβυλων με μεμβράνη Goretex ή παρόμοια, αποτρέπουν όμως από την χρήση τέτοιων υλικών με λίπος, γιατί ναι μεν μαλακώνει και αδιαβροχοποιεί, χάνει όμως το δέρμα τη διαπνοή γιατί σφραγίζει τους πόρους.
Η σωστή προτεινόμενη συντήρηση περιλαμβάνει μετά από σχολαστικό καθαρισμό και αργό στέγνωμα στη σκιά (ακόμα καλύτερα όχι 100% για να είναι ανοιχτοί οι πόροι) τη χρήση γαλακτώματος για τροφή του δέρματος και αδιαβροχοποίηση με σπρέϋ, της Saphir και της Tarrago είναι μια χαρά.
Τό λάδι Neatsfoot, που ανέφερε ο Γιάννης πιό πάνω (από τα πόδια βοοειδών), κάνει πολύ καλή δουλειά, αλλά είναι κυρίως για λεία δέρματα
Και η βαζελίνη.Πολύ καλή δουλειά, στα δερμάτινα,κάνει το baby oil.
Προτιμώ να ιδρωσει λίγο το πόδι σε μια μεγάλη πορεία παρά να περάσει υγρασία από τα βρεγμένα χόρτα η κάποιο ρηχό νερολακο, χιόνι . Πάντα μπότες με περιφερειακή κάλυψη και γκέτες .Παναγιώτη είναι κορυφαία όλα τα προϊόντα της Saphir. Εγώ το χρησιμοποιώ αυτό σε άρβυλα χωρίς μεμβράνη, όπως κάποια παλιά Meindl. Oι μεγάλοι κατασκευαστές άρβυλων με μεμβράνη Goretex ή παρόμοια, αποτρέπουν όμως από την χρήση τέτοιων υλικών με λίπος, γιατί ναι μεν μαλακώνει και αδιαβροχοποιεί, χάνει όμως το δέρμα τη διαπνοή γιατί σφραγίζει τους πόρους.
Η σωστή προτεινόμενη συντήρηση περιλαμβάνει μετά από σχολαστικό καθαρισμό και αργό στέγνωμα στη σκιά (ακόμα καλύτερα όχι 100% για να είναι ανοιχτοί οι πόροι) τη χρήση γαλακτώματος για τροφή του δέρματος και αδιαβροχοποίηση με σπρέϋ, πχ της Saphir και της Tarrago είναι μια χαρά.
Τό λάδι Neatsfoot, που ανέφερε ο Γιάννης πιό πάνω (από τα πόδια βοοειδών), κάνει πολύ καλή δουλειά, αλλά είναι κυρίως για λεία δέρματα
Ωχ...Και η βαζελίνη.
Έχοντας φορέσει ήδη δύο ζευγάρια zenith και άλλα δύο ο συγκυνηγος μου και άλλα δύο ο κουμπάρος θα πρότεινα ανεπιφύλακτα το zenith..... δεν έχω φορέσει το conero .....αν μπορείς να τα βρεις και να τα δοκιμάσεις και τα δύο ίσως να δεις κάτι περισσότερο..... αυτό είναι το πρώτο μου ζευγάρι μετά από 4 σεζόν κυρίως σε μπεκάτσα.....σε ότι τερέν μπορεί να κυνηγηθεί..... πουρνάρια, βράχια,γαυρα,μεσεδες και μία ανάβαση στον Όλυμπο.....Μεταξύ σε aku conero nbk και zenith σε ποιο θα πηγαίνατε?Δεν πάω σε κατσαβραχα κτλ.Νορμαλ χρηση
Με έπεισε η φωτό!Ευχαριστώ πολυΈχοντας φορέσει ήδη δύο ζευγάρια zenith και άλλα δύο ο συγκυνηγος μου και άλλα δύο ο κουμπάρος θα πρότεινα ανεπιφύλακτα το zenith..... δεν έχω φορέσει το conero .....αν μπορείς να τα βρεις και να τα δοκιμάσεις και τα δύο ίσως να δεις κάτι περισσότερο..... αυτό είναι το πρώτο μου ζευγάρι μετά από 4 σεζόν κυρίως σε μπεκάτσα.....σε ότι τερέν μπορεί να κυνηγηθεί..... πουρνάρια, βράχια,γαυρα,μεσεδες και μία ανάβαση στον Όλυμπο.....View attachment 75753
Καλησπέρα, το συγκεκριμένο μοντέλο δεν το γνωρίζω αλλά έχοντας αγοράσει πέρυσι τέτοια εποχή το 960 guide gtx της ίδιας εταιρείας έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Πολύ ποιοτική κατασκευή, τέλειο κράτημα στο βουνό και εξαιρετικά άνετο. Για εμένα σίγουρα μία απο τις ποιο αξιόπιστες εταιρείες. Το μόνο αρνητικό τους η σχετικά υψηλή τιμή τους.Εχει κανεις αποψη γι'αυτα τα μποτακια?
https://www.kalkantzakos.com/Product/7632/188-perk-gtx,-arvula-zamberlan
Ευχαριστω! Το ειδα το μποτακι που ανεφερες....φαινεται αριστο!Καλησπέρα, το συγκεκριμένο μοντέλο δεν το γνωρίζω αλλά έχοντας αγοράσει πέρυσι τέτοια εποχή το 960 guide gtx της ίδιας εταιρείας έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Πολύ ποιοτική κατασκευή, τέλειο κράτημα στο βουνό και εξαιρετικά άνετο. Για εμένα σίγουρα μία απο τις ποιο αξιόπιστες εταιρείες. Το μόνο αρνητικό τους η σχετικά υψηλή τιμή τους.