Ένδυση

Να δεις και στο cheapworkwear.com.
Αρκεί, να βρείς νούμερο.
Έχει καλές τιμές, στα deerhunter.
Αλλά έχει πολλά,μεταφορικά.
Τρομερό το cheapworkwear.com, αλλά θέλει όπως είπες να πέσεις στην περίπτωση να βρεις σε έκπτωση το μοντέλο και το νούμερό σου και να μαζέψεις αρκετά αντικείμενα ώστε να επιμεριστούν τα fixed υψηλά μεταφορικά.

2 φορές πάντως έφτιαξα την κυνηγετική μου προίκα μου από εκεί σε pinewood και deerhunter...

Καλό και το ruoto.fi για pinewood, anar, harkila & swedteam με δωρέαν μεταφορικά από κάποιο ποσό και πάνω και χωρίς το φόβο για τελωνεία...

Τρομερό το cheapworkwear.com, αλλά θέλει όπως είπες να πέσεις στην περίπτωση να βρεις σε έκπτωση το μοντέλο και το νούμερό σου και να μαζέψεις αρκετά αντικείμενα ώστε να επιμεριστούν τα fixed υψηλά μεταφορικά.

2 φορές πάντως έφτιαξα την κυνηγετική μου προίκα μου από εκεί σε pinewood και deerhunter...

Καλό και το ruoto.fi για pinewood, anar, harkila & swedteam με δωρέαν μεταφορικά από κάποιο ποσό και πάνω και χωρίς το φόβο για τελωνεία...
Για το συγκεκριμένο παντελόνι πάντως το έχει πιο ακριβά από το deerhunter

Για το συγκεκριμένο παντελόνι πάντως το έχει πιο ακριβά από το deerhunter
Eίπαμε τα site αυτά είναι περισσότερο για να πάρεις πράγματα σε προσφορά και μοντέλα που δεν βρίσκεις Ελλάδα. Αν πας στα jackets θα δεις μοντέλα και τιμές που δεν τα βλέπεις με τίποτα εδώ...

Eίπαμε τα site αυτά είναι περισσότερο για να πάρεις πράγματα σε προσφορά και μοντέλα που δεν βρίσκεις Ελλάδα. Αν πας στα jackets θα δεις μοντέλα και τιμές που δεν τα βλέπεις με τίποτα εδώ...
Κοίταξα μόνο για το συγκεκριμένο η αλήθεια είναι.. Θα το παρακολουθώ...

Κοίταξα μόνο για το συγκεκριμένο η αλήθεια είναι.. Θα το παρακολουθώ...
Να ξέρεις ότι το συγκεκριμένο παντελόνι είναι πολύ ζεστό για περπατητα κυνήγια..... έχω εγώ και ο συγκυνηγος μου και δεν τα φοράμε..... είναι μόνο για καρτέρι και για παγετό...... είναι πολύ ποιοτικά.... δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη σε ικανοποιήσει αλλά να ξέρεις ότι αν περπατάς αρκετά και επειδή πλέον η θερμοκρασία δεν πέφτει πολύ θα το έχεις στη ντουλάπα.....

Να ξέρεις ότι το συγκεκριμένο παντελόνι είναι πολύ ζεστό για περπατητα κυνήγια..... έχω εγώ και ο συγκυνηγος μου και δεν τα φοράμε..... είναι μόνο για καρτέρι και για παγετό...... είναι πολύ ποιοτικά.... δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη σε ικανοποιήσει αλλά να ξέρεις ότι αν περπατάς αρκετά και επειδή πλέον η θερμοκρασία δεν πέφτει πολύ θα το έχεις στη ντουλάπα.....
Γενικά ψάχνωμε για ένα καλό ποιοτικό παντελόνι ανθεκτικό για όλα τα κυνήγια... Εχώ διαφορά των 40-50€ αλλά δεν με ικανοποιούν θέλω ναι μεν να δώσω χρήματα αλλά να αξίζει...

Τώρα με προβλημάτισες... Τα περισσότερα κυνήγια περπάτητα τα κάνω..

Τώρα με προβλημάτισες... Τα περισσότερα κυνήγια περπάτητα τα κάνω..
Εγώ το δικό μου το γύριζα ανάποδα....το μέσα έξω για να στεγνώνει..... περισσότερο ιδρωνα από μέσα παρά βρέχεται.....ο συγκυνηγος έκανε πέρσι το λάθος και το φόρεσε μία φορά που έλεγε βροχή το δελτίο καιρού..... κατέληξε να βάζει αλοιφή για τα συγκαματα...... και εμείς κυνηγάμε βόρεια Ελλάδα..... Κιλκίς, Σέρρες, Θεσσαλονίκη κτλ

Εγώ το δικό το γύριζα ανάποδα....το μέσα έξω για να στεγνώνει..... περισσότερο ιδρωνα από μέσα παρά βρέχεται.....ο συγκυνηγος έκανε πέρσι το λάθος και το φόρεσε μία φορά που έλεγε βροχή το δελτίο καιρού..... κατέληξε να βάζει αλοιφή για τα συγκαματα...... και εμείς κυνηγάμε βόρεια Ελλάδα..... Κιλκίς, Σέρρες, Θεσσαλονίκη κτλ
Μάλλον θα αρχίσω να ψάχνομε για κάτι πιο light...

Μάλλον θα αρχίσω να ψάχνομε για κάτι πιο light...
Ξαναλέω είναι πολύ καλό ποιοτικό ρούχο..... αλλά έχει συγκεκριμένο κοινό και χρήση..... για κάποιον ο οποίος κυνηγάει καρτέρι σε συνθήκες χαμηλών θερμοκρασιών είναι ιδανικό...... αλλά για περπατητα κυνήγια δεν κάνει

Ξαναλέω είναι πολύ καλό ποιοτικό ρούχο..... αλλά έχει συγκεκριμένο κοινό και χρήση..... για κάποιον ο οποίος κυνηγάει καρτέρι σε συνθήκες χαμηλών θερμοκρασιών είναι ιδανικό...... αλλά για περπατητα κυνήγια δεν κάνει
Δεν αμφιβάλω αλλά εγώ το έχω πολύ με το περπάτημα... Και καλύτερα να πάρω κάποιο πιο light και αν χρειαστεί βάζω και ένα ισοθερμικο από κάτω παρά να περπατάω και να ιδρώνω από μέσα...

Δεν αμφιβάλω αλλά εγώ το έχω πολύ με το περπάτημα... Και καλύτερα να πάρω κάποιο πιο light και αν χρειαστεί βάζω και ένα ισοθερμικο από κάτω παρά να περπατάω και να ιδρώνω από μέσα...
Αδερφε σε τι εφαφη κυνηγας;

Εγω εμπιστευομαι τα hart

Υπαρχουν και καλοκαιρινα και χειμωνιατικα και με τεφλον σε περιπτωση που περνας απο αγκαθι και βατα
Πρεπει οσα εχουν τεφλον να τα πλενεις στο χερι
Εγω κατεστρεψα παντελονι αθελα μου δινοντας το στην γυναικα να το πλυνει με τα υπολοιπα
Οι τιμες πεζουν απο 60-100
Γενικα οταν περπατας πολυ και σε συσκολα τεραιν κατ εμενα δεν πρεπει να δινεις πανω απο 120
Ρουχα ειναι οχι λαμαρινες
Θα καταστραφουν
Ατο περπατημα βλεπεις ανεση και ευελιξια και προστασια
Θα ιδρωσεις δεν γινεται αλλιως

Κατι βαρυ οσο ποιοτικο και να ειναι απλα δεν σου κανει
Ειναι εντελως αλλη κατηγορια απο το καρτερι

κατ εμενα ειναι τρεις κατιγοριες μονες τους

Ενδυση για περπατημα
Ενδυση για καρτερι
Ενδυση για υδροβιο!

Back