Και θας σας γράψω και κάτι άλλο πιο αναλυτικό.Η Αμερικάνοι δεν χρωμιωνουν κανες τουλάχιστον στη Ρεμί διότι η αχρωμιωτη εκτός το ότι στρώνει και γίνεται καλύτερη ντουφεκωντας αποβάλει γρηγορότερα θερμοκρασία κατά τις συνεχόμενες ντουφεκιες και συστελοδιαστελεται να το πω καλύτερα οι Ιταλοί προτιμούν τη χρωμιωση για καλύτερη προστασία αλλά οι χρωμιωμενες κανες με τις πολλές ντουφεκιες διαστέλλονται και αργούν να σταλούν περισσότερο με αποτέλεσμα να βγάζουν παπαριά αντί για ντουφέκια .Γι'αυτό προσπαθούν με διάφορους τρόπους η Μπερέτα με τρυοανισμο η μπενελι τώρα με κριογενη να διατηρήσουν τις κανες τους όσο γίνεται ανεπηρέαστες για να έχουν σταθερά βλητικα αποτελέσματα αφού δεν αποχωρίζονται το χρώμιο.Μεχρι στιγμής όμως όπως και να χει δεν ξεπεραστει η σταθερότητα της αχρωμιωτης και καλά λειασμενης κάνης γι'αυτό και τα ακριβά μοντέλα όλων των όπλων είναι αχρωμιωτα και γι'αυτό δεν φτανεται η απόδοση της Ρεμί .Όσοι καταλάβατε καλώς για τους υπόλοιπους δεν μπορώ να κάνω κάτι .Και εγώ τώρα δεν έχω Ρεμίνγτον έχω Μπράουνινγκ και μπερναντελι αλλά επειδή δε βλέπω το ντουφέκι προέκταση του πουλιού μου μπορώ να καταλάβω έχοντας κυνηγήσει και αλλάξει πολλά ότι το μόνο ντουφέκι που κιντραριζε το Ρεμί ήταν η ςς που είχα αλλά με φυσίγγια ποιοτικά ή ιδιογομωσης και με αυστηρή σκόπευση.Αυτα τα συμπεράσματα έχω βγάλει μετά από 35 χρόνια που κυνηγάω τα πάντα και παντού εκτός γουρούνι και έχω αλλάξει καμία 15 άρια και κυνηγήσει με καμία 25 άρια διαφορετικά όπλα καθώς ήμουν και ιδιογομωτης για κάμποσα χρόνια .Και γράφω και τις τρεις μάρκες με βάση αξιοπιστία μπενελι συνδυασμό αξιοπιστίας και βλητικής απόδοσης Μπερέτα και βλητικα Ρεμίνγκτον ένα σκαλί πάνω από τις υπόλοιπες.Τωρα περί ορεξεως κολοκυθόπιτα τα υπόλοιπα ντουφέκια παίζουν σαν τα γαλλικά αυτοκίνητα η θα είναι κομπλέ η θα κάνεις πλούσιο το μάστορα και δεν θα ευχαριστιεσαι ποτέ αμάξι .Την αγαπημένη μου Μπράουνινγκ δεν τη βάζω μέσα γιατί τα τελευταία της όπλα δεν έχουν την δύναμη των παλιών .Και συμπληρώνω κάτι η marocchi που εξαγόρασε τη breda τονίζει στα θετικά ότι πλέον φτιάχνει τα τσοκ με μέταλο ίδιο με τη κανη για να μην υπάρχουν αυξομειώσεις μεγάλες στην θερμοκρασία και να συμπεριφέρονται το ίδιο και λογικά να μην λασκαρουν εύκολα όπως γίνεται με τα περισσότερα όπλα η να μη. . σφίγγουν και τρέχεις σε οπλουργους λέω εγώ μάρκετινγκ και αυτό μάρκετινγκ αλλά έχει δόση λογικής και κάτι έχουν δει οι άνθρωποι παραπάνω από μας.
Last edited: