Κρυοκωλες ριλφιλ -50Οι σκανδιναβες ;
Κρυοκωλες ριλφιλ -50Οι σκανδιναβες ;
τωρα με εβαλες σε σκεψεις παντος τωρα χωρις πλακα τα καλητερα σκοτωματα σε παγωνιες καλες τα εχω κανει με ενα 16αρη σιμσον που εχω ,αστο αλλο πραμα λεμε !!!!!
Με 7 € ,θα πρέπει να το ρίχνεις με μινιγκανΠαιδιά με πείσατε και εμένα όλες οι κανες είναι ίδιες τέλος θα αρχίσω ιδιογομωση για να σας πιστέψω πάλι η θα αγοράζω φυσίγγια 30/40€ το κουτί για να καταφέρω ότι κάνουν κάποιοι άλλοι με των 7€
Άι ρε Τζων αυτήν φουναζ Απού μακριά, ιό Σόνο Ιταλίαμην κάνς νουθείεις
Νοτια αερα να υποθεσω... Έτσι βγαίνουν τα παπια εξω..Ε
έχω κυνηγήσει 5 μέρες έτσι στον Έβρο με -18 και 8 μποφόρ αερα μια χαρά αντέχεις με τον κατάλληλο εξοπλισμό…. Το έχω ξαναγράψει έριχνα και η κάνη από το όπλο ήταν παγωμένη άσπρη από επάνω και δεν ξεπάγωσε από της Τουφεκιές το όπλο που κυνηγούσα ήταν άψογο δεν έκανε την παραμικρή εμπλοκή και είχε εξαιρετική απόδοση με τα κατάλληλα πυρομαχικά βέβαια. Δυστυχώς έχασα το βίντεο ήταν τα παλιά κινητά με της κάρτες μνήμης.
Αυττη η κοπελα εσκιμωα πρεπει να ειναι το τερματισατε!
Ρίξτε Lambro στον έβρο ... εγγύηση επιτυχίας !!!Έχω και εγώ κάτι με 100€το κουτί και θα πληρώσω για να σκοτώνει η μπενελι χαχαχα
Όταν κάνετε καμιά δοκιμή θα σας πιστέψω.Παιδιά με πείσατε και εμένα όλες οι κανες είναι ίδιες τέλος θα αρχίσω ιδιογομωση για να σας πιστέψω πάλι η θα αγοράζω φυσίγγια 30/40€ το κουτί για να καταφέρω ότι κάνουν κάποιοι άλλοι με των 7€
Κεντροτουφεκάω σε αυτή
Μην κολλας...ουτως η' αλλως...εγώ δεν λεω τίποτε δεν θα με πιστεψετε.......
Γι αυτό είναι γελοιοστην Λεωφόρο και στην Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ
Απλά γελοίο...στην Λεωφόρο και στην Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ
Σιμσον σουλ Γιαννη μερκελ ανατολικης γερμανιαςΣε μηχανακι το ήξεραβγάζει κ τφεκια
Αμα την βρεις με τοσο χιονι τφεκα τηνΚεντροτουφεκάω σε αυτή
Εντάξει Γιάννη ... συμφωνούμε ότι διαφωνούμε.Βασίλη η μπενελι είναι ένα καλό όπλο μέχρι εκεί για να γίνει πολύ καλό βλητικα έχει μέλλον και αν δε μεγαλώσει κώνο δεν φτιάξει τα τσοκ της εκεί θα παραμείνει για αυλό δε μιλάω γιατί με το σύστημα της δεν την παίρνει να μεγαλώσει πολύ τον αυλό στα χαμηλά γρ θα γίνει Φλομπέρακι .Και μη μου πείτε για τις βελτιώσεις στη cordoba στο εξωτερικό που την κάνουν 18.6 γιατί εκεί δε ρίχνουν 28/30 γρ..